Jump to content
GIGN Forum

Gign Sporto!


bullet
 Share

Recommended Posts

Tātad, šodien radās iedvesma beidzot pamēģināt izpildīt šīs sadaļas nosaukumu! Tātad, radās doma vai šeit gadījumā nav cilvēki, kas gribētu uzlabot savu veselību, izskatu vai pat garastāvokli.

Respektīvi: Ik nedēļu vai pa 2 nedēļām rīkot tādas kā sava veida sacensības. Un būdams godīgs komūnas biedrs nešmaucoties padalās ar saviem rezultātiem. Jo, ja tu krāpies, tu tikai apkrāp sevi. Nebūs nekādas balvas. Piedalīties var jebkurš. Cilvēki zinās, cik attīstīti viņi ir salīdzinājumā ar citiem komūnas biedriem. Un būs tas nelielais papildus spiediens pārspēt citus.

Teiksim 30 min laikā, cik reizes varat atspiesties(pushups)? Noteikumi, 1 reize skaitās, kad nonāk rokas 90 grādu leņķī un atpakaļ. Roku platums - plecu platumā. Kājas jātur ne platāk, kā rokas.

Cik biedru būtu gatavi uz ko tādu parakstīties? 1 šāda veida treniņš būs salīdzinoši īss, tā kā laiku varēs izbrīvēt ik viens, kas vēlēsies piedalīties.

So what it will be? Audzēsim pakaļas vai tomēr pakustēsimies?

Link to comment
Share on other sites

Labāk taisīt 3 piegājienus, vai 4 ar kkadu pauzi.

Tikko uztaisiju 3 piegājienus ar 2 minūšu atpūtām, varu teikt, ka esmu sevī vīlies un mans rezultāts ir faking 97 reizes :D

*Varētu arī salīdzināt grūšanu/spiešanu no grudaka ar noteiktiem piegajieniem - 4 vai 3... katrs varētu pateikt cik viņi var pacelt piemēram 4x8 max svaru.

vienkārši taisīt atspiedienus pus stundu ir bezjēdzīgi.

Edited by HaiZivS
Link to comment
Share on other sites

hehe mikado,es ar 1 piegajienu varu 80x uztaisiit, kautgan netreneejos jau krietnu laicinju .aizbrauksu majaas pameginaasu cik x pusstundas laikaa varu uztaisit,

varam pameginat ari cik x ar lecamauklu abam kajam kopaa varat palekties 1 min laikaa- nedomajat ka tas ir sievišķīgi vai bērnišķīgi, ar lecamauklu lec liela dalja sportistu

Link to comment
Share on other sites

lecamaukla no pagašgada atceros pusotra minutē bija ~250 reizes, značit minūtē varetu but pie 165 ;D

mindmasteram normali kubi uz vedera :D

* jums nav besis to pus stundu atspiesties ? :D tpt rezultāts muskiļiem no tiem 4 vai 15 piegājieniem neuzlabosies. Vnk busi pārpūlējis rokas, izturiba ar laiku naks klāt. http://hundredpushups.com/week4.html šītas bija vienā no topikiem ielikts, varētu salīdzināt rezultātus pēc MAX izspiesta pēdējā piegājiena. piem Weak4-day3-max(45) kkā tā, būtu foršāk, manuprāt.

Link to comment
Share on other sites

Izskaidrosi tad, kāpēc visi profesionāļi taisa 3, vai 4 piegājienus, varbūt, Tu esi gudrāks, par viņiem un spēj ieviest revolūciju šajās tehnikās ? :D:D NOOT.

palasi mazliet literatūru par šīm lietām vnk.

Link to comment
Share on other sites

Izskaidrosi tad, kāpēc visi profesionāļi taisa 3, vai 4 piegājienus, varbūt, Tu esi gudrāks, par viņiem un spēj ieviest revolūciju šajās tehnikās ? :D:D NOOT.

palasi mazliet literatūru par šīm lietām vnk.

ar piegajieniem vieglak, nesap pectam muskulji bet tieshi paliek lielaki, bet var jau arii darit taa, nevis uz laiku bet citus vingrinajumus cik vienaa piegaajienaa reizes var izdarit, ari ar to pumpeshanos, nevis 30 min bet vnk ar 1 piegaajienu :P

a tiem kam visp nav gribeshana ko tadu darit vai navspeeka , tie var piedalities avadakas discipliinas ne?:D piem kursh nofotograafes pie savas majas vairaak kaķu 1bildē :D man sanaaktu kadi 15 :D

Link to comment
Share on other sites

Tu esi retards vai tu mani par tādu uzskati? Es nevienu brīdi neteicu, ka zinu labāk un nevienu reizi neteicu, ka es domāju, šis ir optimālākais treniņa veids. Ja tu kaut ko ne tā saprati, tad paskaidrošu, es netaisos rīkot kaut kādas treniņu programmas, es vienkārši pasviedu ideju rīkot katru nedēļu pa spēka pārbaudījumam, kas visticamāk tiktu rīkots bez ekipējuma, paļaujoties uz to, ka tie, kam būtu vēlme piedalīties, tie iepostos īsto rezultātu, nevis uzsskrullēs.

Next question tiem, kam nav gribēšana tie nepiedalās, pavisam vienkārši.

Un var visādākos veidos, teiksim var nākamreiz ar 1 piegājienu.

Es vienkārši interesējos vai ir un cik daudz ir cilvēku, kas būtu gatavi piedalīties.

Un tici man, par tiem hundred pushupiem ir daudz labākas metodes...

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

Man pietiek ar maniem everyday treniņiem bullet, tapēc man nav nepieciešamas šīs metodes, vnk iemetu 100pushups kā velvienu ideju rezultātu salīdzināšanai, jo pats arī ik pa laikam būtu gatavs kko papildīt.

"Un var visādākos veidos, teiksim var nākamreiz ar 1 piegājienu" - tieši tā, iesaku citādus veidus(kas kuram tuvāks).

Take it easy :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...