GooD`MeN Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Paldies... Man alga ir 3dien Pirms algas dzerstinjos neiekljaujas dzerstinsh uz paraaadu Samagonku tu vari turpinat tecinat un sukneet Es nekur nemineeju ka njemshu litru 3dzirnavnieka shnjabi...Bet nu lab... Jus jau man visi uzmetat uz hokji nepiekritaat naakt,tapec man vairak japiekrit kompanjonu velmeem... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Paldies par karteejo duurienu muguraa Butu visi piekritushi uz hokji durt,kopaa pixaatu un kopaa ietu,bet nee, un t agad mani ar dakshaam nonicinaas Edited October 17, 2011 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Tu neesi tas Gudmens, kādu mēs pazīstam. Tu nedzer nemaz tik daudz Varbūt tāda Gudmena nemaz nav? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Paldies par karteejo duurienu muguraa Butu visi piekritushi uz hokji durt,kopaa pixaatu un kopaa ietu,bet nee, un t agad mani ar dakshaam nonicinaas No kura puses tad ir tas dūriens mugurā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) good men man ir plaans, tu kad gribi iedzert vari iziet ara izshaut savu 50nieku un iet pie parjiem ieksha atkal, tur kaa reiz aiz barchika ir riktigi liels pagalms, kur to dziru varesi noslept Edited October 17, 2011 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 (edited) Khh, un viņš vēl gribēja, lai es braucu uz hoķi ar mašīnu, tb. dabonu šoferi, braucu no Liepājas uz Rīgu, pēc tam atpakaļ (6+ stundas no dzīves papistu ceļā) un gan jau, ka man arī uzmestu P.s. Tu hokeja laikā tāpat trieksi alu, tad kāda šķirba, vai tu alu dzer arī pirms hokeja, vai nē? Mikriņā vienkārši laicīgi jāatkožās, lai negribās mīzt p.p.s. Vai iegādājies šito - http://www.presentsformen.co.uk/unisex-uriwell-personal-toilet-prod5594/:DD Edited October 17, 2011 by Nightmares^^ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 es jau buutu gaajis gan tur gan tur bet sakumaa jau tev bija izveleets saraksts ar izredzeetajiem ar ko tu iesi kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 paljubasiku normaals uzmetiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 pierakstītas 5 lapas un beigās šitā uzmet džekus, tu uz gign tusiem labāk nerādies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 Ātrumā pārskrēju pēdējām lapām. Sounds fake and gay, tāpēc labāk kārtīgi izgulēšos pirms darba, nekā skatīšos kā Tu loc alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2011 Author Report Share Posted October 17, 2011 Cash mes jau varetu pa kaadam kokchikam pa fixo Tu tak arii kaut kur tur pat Purchikaa dziivo? Es alu tikai hokejaa varetu dzert, pirms tam kaadu JIM BIM vai JAGERITI patukshot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 17, 2011 Report Share Posted October 17, 2011 kāds prikols casham ir apslapināt lūpas? izraus un tad smirdošu muti uz darbu no kā nav itin nekādas jēgas, tak domā līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now