Jump to content
GIGN Forum

Good`mens Brauks Makskjeret Naarinjas :)


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

Sveiki :) Virsraxtaa jau viss ir raxtiits :) neesmu kaadus 5cus gadus maskjereejis :) Tiko sarunaju ar pazistamo lai pa 5Ls no cilveka ielaizh savaa privatajaa diikjii,kuraa ir lidikas,karpas,karusas,liinji nu viss iespejamais :) Okej lidakas ir jasna uz shpineri maskjeree,bet dodiet padomus kaa taas parejaas zivis araa dabuut? Minos ka agrak vareja gan uz mushkapuriem, kukuruzu un grubaam makskjereet...Aaaa vel tak uz manna vareeja makskjereet karpas ;) Padalaties pieredzee un dodiet padomus :) 6no riita nebraukshu :) es guleeshu saaksim 11:00 makskjeret :) Laiva arii ir :)

Link to comment
Share on other sites

Nevarēji jau prosta pateikt, ka gribi pārmaiņas un dažādības pēc vienkārši pabuhāt laivā.

Nu izdzirdot ka tur ir laiva, istenibaa shitaa doma man ienaca pirmaa prataa,ka super vareshu pashpinereet un papixaat laivaa...Uhhh skudrinjas pilnigi skrien :) Murrrrrrr.......Bez pixashanas nekas nenotiksies tapat :) Bet nopietni moshk man savariit mannaa un grubas un sabarot un uz to pashu makskjereet? Uz ko Liinji un Karusas labaak njem? Karpas zinu ka uz manna vai kukuruzu :) A taas 1maas divas zivis? :) Lidaku jau uz kukuruuzu vai garneli nenokjersi :DD

Link to comment
Share on other sites

Iesaku izlasīt Hemingveja "Sirmgalvis un jūra" vai "Salas straumē" Tur ir dzeršana un makšķerēšana un vēlreiz dzeršana. Nu tur maksķerēja ar automātu, šaujot pa haizivi.

Esmu izlasījis sirmgalvi, bet neko par buhāšanu laivā gan neatceros.

Link to comment
Share on other sites

oi butu atrak izlasijis butu varejis tev dot tonnu padomus :) makskeresana mana miljakaa lieta, patik kert lidakas un zandartus :) bet parejas ari nav ne vaina:D vnk uz pludinjmakskeri ->tas ir tas pats kas sedet un dzert, nekadas nodarbes ,patik labak spiningot :) nakamreiz kad vajag pasaki un es tev izstaastisu visu kaa un kad kjert :) jo liinjisen par veelu, tagad saaakas lidaku zandartu laiks atkal :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...