Jump to content
GIGN Forum

Iphone Vs Htc


ep1dem1c
 Share

Recommended Posts

Sveiki jaunieši :)

Tagad nevajag te nekādus karus par iOS un Androidu taisīt.

Es vēlējos uzzināt, takā 3G iPhone jau sēž uz kakla, ta ir doma paņemt kaut ko jaunu. Izvēle ir starp iPhone 4 vai HTC Sensation. Varbūt kāds ir spaidījis abus divus un ar padalīties ar iespaidiem?

HTC viennozīmīgi plus ir kamera ar 1080p atbalstu. iPhona plus protams ir pats iOS, bet man šausmīgi ir noriebusies tā vienādība - tikai ikonas un nekā vairāk, turpretī Androidiem ir tie 7 screeni un izskatās smuki. Vai ir jēga ņemt iPhone 4 un gaidīt iOS5 vai tomēr labāk izvēlēties Androidu?

Paldies.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Es tieši to pašu domāju jau kādu laiku.... Vienīgi es iepriekš gribēju samsung galaxy s2, bet kaut kā sapratu, ka negribu vairs to telefonu, un nosliecos skatīties sensation vai iphone 4. Vienīgi jāpagaida kamēr iznāks iphone5, ja nosvēršos ņemt iphone.

(tieši tas pats ar 3G, jo nebūs pieejams jaunais iOS5 softs)

Link to comment
Share on other sites

nu jā, no iPhone 4 pirkšanas attur vien tas, ka 4. oktobrī prezentēs iPhone 5, pārdošanā tas parādīsies pāris nedēļas vēlāk, bet Latvijā ganjau tik nākamgad... baigi ilgi jāgaida :) Jo iPhone 4 arī diezgan vēlu parādījās Latvijā, ja atmiņa neviļ.

Link to comment
Share on other sites

Nju man ir htc desire s. Sudzibu tiesham nevaretu sacit. Protams,abi ir nelietojami bez internetu. Mans uzskats. Kad nopirku savejo,likas diezgan gruts. Choms taja pat laika,nopirka ceturto abolu. Panjemu to,paskatities,bija daudz vieglaks un saprotamaks. Bet nju jau esmu apguvis visu nepiecieshamo uz htc. Isti nemaz neesmu petijis kadas opcijas var darit uz vinja. Mam galvenais,lai var pazvanit un sms. Fotografijas ir diez gan okey. Pa nakti ir huinja. Tas nu ir tochna.

Runajot par gaidishanu,kaut kur lasiju ka htc septembri laidis ara ari jaunu mobilo,ar dr.dre profilu. Isti nezinu,ko tas nozime. Bet kaut kadam porkjikam ar tads esot. Velak samekleshu rakstu. Nu tas ta,ja gribesi kvalitativu muziku,jo tagad nu ir kaka. Vismaz man...

Link to comment
Share on other sites

Nju par bateriju nevaretu sudzeties. Ja klausos muziku + visu dienu pa netu,tad ja aptuveni pusotra diena. Kjip nekad negaidu ari,lai izladejas lidz beigam. Eju gulet uz 30% lieku ladet. Nesen biju aizbraucis u Lv,tur netu nelietoju,bacha gaja,nu ap 4-5 dienas. Domaju ka ir pietiekami.

Kas attiecas uz apps tad,ko Tu pa velti vari dabut labu? Neko. Tas Tev ari bus sudigas.

Good men,baigi liela starpiba nav cena. Es pirku savejo pa 520marcinjam, chos abolu pa 650,kaut kur ta.abak pa pieciti 3310 :D

Link to comment
Share on other sites

Nu man pašam ir Androīds. Protams bača iesūkā,un ir pa retam kad viņš vnk nogļuko uz 2-3min, takā uz 95wind gribētu palaist kautkādu dirt 2. :D

Nu,bet par pašu zīmīti kā good men teica,ir jāpiemaksā normāli.

Link to comment
Share on other sites

Pag, HTC mūzikas kvalitāte sūdīga? Tas man ir diezgan svarīgi.

Jā, esmu dzirdējis/lasījis ka Androidam bezmazvai nekādas aizsardzības nav utt., bet taipat laikā, man apkārt ir vismaz 5 cilvēki ar HTC, kam nekādas problēmas ar kaut kādiem vīrusiem vai ko citu nav bijušas...

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi nožēlojamu bačas darbības laiku, gļukainu un nedrošu softu ar sūdīgām aplikācijām, tad noteikti jāņem Androīds!

Un Gūdmens neko nesaprot :)

jau nez kuro reizi redzu postu no tevis, kas kaut ko saka, ka androidam ir slikta baterija. Pašam arī ir androids, ar 2.3.3 firmware un stock romu baterija turēja pie 4 dienām ar minimālu lietošanu (pāris sms un zvani dienā, nedaudz mūzikas atskaņošana). Vienīgais mīnus, kas bija ar 2.3.3, bija tas, ka telefons nenormāli uzkarsa. UN jā, esmu lasijis, ka citiem ar to pāsu firmware baterija knapi tur 20h, bet tas jau arī ir atkarīgs kā lieto, bet to visu var izlabot uzliekot jaunāku firmware in/vai citu ROMu.

Tagad esmu uzlicis kaut kādu citu ROMu ar 2.3.4. Milzīgā pārkaršana vairs nav, telefons vairs vispār neuzkarst. Par bateriju - braucu uz skolu katru dienu ar vilcienu, kas aizņem ~1.30h turp un atpakaļ. Tajā laikā es klausos mūziku vai arī skatos kādus seriālus/muļķikus telefonā. Aizbraucot uz skolu, man ir kādas ~1.50h brīva laika, kuras pavadu lietojot Wi-Fi telefonā. Arī starpbrīžos sēžu netā, ja nav nekā cita, ko darīt. Un tā tad, atbraucot mājās man joprojām ir 50% baterijas, kas manuprāt ir tīri normāli pie tādas lietošanas. Protams, gribētos, lai telefons tur 3 dienas pie tādas lietošanas, bet neko darīt... (tagad gaidu postus no iphone lietotājie, kas teiks, ka lieto visu to pašu tikai 3x vairāk un telefons tur 6dienas lol.)

Par aplikācijām - kā tad tās sūdainās aplikācijas izpaužas? Ko tu no viņam sagaidi? Visu, ko man vajag esmu atradis un esmu apmierināts.

Edited by SelfDestruct
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Caur manām rokām ir gājuši daudz vairāk nekā 1 Android truba. Ieskaitot SGS 2, Sensation, SGS, SE ARC, SE X10, SE X10 mini, SE NEO un kabiljons citas. NEVIENA pie manas lietošanas nav turējusi ilgāk par 24 stundām, ieskaitot visus custom ROMus. iPhone 4 iztur pāri 48 stundām.

Aplikācijas hemoroīdam ir maz un sūdīgas, man pat tagad ir slinkums to visu rakstīt. Lielos vilcienos piekrītu krizdabza viedoklim - http://krizdabz.lv/t...epatik-android/

Tieši tāpēc arī iPhone maksā salīdzinoši dārgi, jo tur vienkārši viss strādā. Un labi strādā. Nav jāčakarējas ar custom romiem, lai truba nekarstu vai aķis izturētu pāris stundas ilgāk.

Edited by kRi
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ja gribi nožēlojamu bačas darbības laiku, gļukainu un nedrošu softu ar sūdīgām aplikācijām, tad noteikti jāņem Androīds!

Un Gūdmens neko nesaprot :)

Nu nezinu gan. Pats lietoju htc legend un bača tur vismaz 2 dienas. Ikdienā mēdzu klausīties mūziku un pa laikam uzspēlēju kādu spēli + zvanīšana. Protams, kad man tur strādāja visas tās debīlās oriģinālās programmas un nelietoju task killeru, tad izvilka knapi vienu dienu.

Link to comment
Share on other sites

iphone 5 un viss būs ok, aizmirsti par kreiso htc + tas sensation ir baigais klucis

jā un sapratu to ka android'i tomēr sūkā un 4 dienas? haha, labi ja 2 dienas un ja abas tad ar paris sms + otra diena vakarpuse izslegsies (neizmantojot wi-fi jo tiklidz vinu iesledz vai bluetooth vai gps ta uzreiz pa ~5h izladejas - 2.3.3/2.3.4)

+ kRi

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nolēmu nomainīt panelīti un paciesties pāris mēnešus līdz 5 iPhonam.

Bet radās cits jautājums. Mātei ir vajadzīgs jauns telefons un ieraudzījām LMT mazcenu sarakstā šo te Samsung S-5830 (Galaxy Ace). Varbūt kāds var pateikt kaut ko par šo telefonu? Mātei nav bijusi saskarsme ar touchscreeniem, kā viņai būtu ar pierašanu? Ar to es gribēju uzzināt vai pie tāda var pierast tik pat viegli kā pie iOS?

Link to comment
Share on other sites

Ace ir viens no sakarigakajiem telefoniem sava venu grupa. Lai pierastu pie Android man vajadzeja divas dienas un daudz mates vardus. Ja nav nepieciesamas smartfona iespejas, tad ieteiktu izveleties vienkarsaku telefonu. Nebus ari jalade katru vakaru. Nu ok, Ace tikai zvani un sms izvilktu ari divas dienas.

Link to comment
Share on other sites

Stulbi ņemt telefonu, kurš airāk patīk... Beigās izrādīsies baigais sūdiņš.

Nav vajadzīgs baigais telefons, vnk ņemot jaunu telefonu, manuprāt, jāņem kaut kas normāls.

Kā vispār ir ar jaunajām nokiām? Atsauksmes nav tās labākās...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...