Jump to content
GIGN Forum

Ome Cepjās Par Linux :d


UrbanAstronaut
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Rakstu šo vēstuli, lai paustu savas „emocijas” sakarā ar multifunkcionālās iekārtas Samsung SCX-3200 iegādi. Lai Jums nebūtu jāapšauba manas tiesības uz šo viedokli pievienošu arī čeka kopiju.

Nedaudz vēstures: sakarā ar to , ka ir sācies jaunais studiju gads un mūsu ģimenē ir 2 studentes, kam printeris/kopētājs/skaneris ir nevis greznība, bet nepieciešamība, vajadzēja ātri iegādāties šādu iekārtu. Tādēļ, lai risinātu šo jautājumu apmeklēju tuvāko veikalu, kur piedāvā datortehniku un biroju piederumus, protams tika izskatīti arī interneta veikalu piedāvājumi, bet ieraugot vajadzīgu iekārtu veikalā izvēlējos pirmo variantu. Pirms pirkuma esmu salīdzinājusi dažādas iekārtas un to cenas, tā ka darbā arī izmantoju Samsung iekārtu tās iegāde man likās pats par sevi saprotams.

Nākamais solis ir iekārtas pieslēgšana datoram utt., lūk šeit sākas problēmas… Nesaprotu, ka tas ir iespējams , iekārta principā atsakās strādāt ar Linux sistēmu, pateicoties IT speciālista piesaistei varējām pieslēgt un iedarbināt šo gudro aparātu pie vienas Linux versijas, bet skanēšanas iespējas vienalga ir liegtas, pie citas Linux versijas iekārta principā atsakās strādāt.

Jautājums: vai man kā patērētajam ir tiesības zināt , kāpēc jācieš šāds morāls kaitējums, ne visi un visur strādā ar jums tīkamo Windows, ir cilvēki, kas izvēlas arī Linux, šajā gadījumā ir 2 studentes (RTU un RSU). Tas emocijas, kas bija jāpārdzīvo es nepaudīšu šajā vēstulē, bet apsolu vienu: neviens no manas ģimenes, maniem radiniekiem un tuvākiem draugiem neizvēlēsies Samsung ražojumus, vienalga, kas tie būtu, es parūpēšos par „labu reklāmu”. Vēstule nav anonīma.

Lai Jums jauka diena

Muhaha , laikam ome nezin ko nozīmē lietot "open source" :D

Link to comment
Share on other sites

Doma ir tāda , ka neviena no lielajām kompānijām , kas ražo printerus , e-hdd , jeb ko tu vari pieslēgt , nekad fully nesupporto Linux. Vienk uzcepj driveri un tālāk mocies pats :) Tāda ir dzīve tiem , kas lieto Linux un viņiem vajag to zināt , ka Linux nav supported OS.

Link to comment
Share on other sites

Nu skaidrs.

Bet tāpat uzskatu, ka vainīgs ir pārdevējs, kurš nepajautāja ar kādu OS strādā :) jeb arī tante pati vainīga, ka nepajautāja, jo tomēr ar linux maz cilvēku strādā. tas kā uz to skatās.

Anyways, ja tās ir 2 studentes, tad visticamāk viņām ir nopirkti datori uz akciju (tas nav nekas slikts!!!!) ar linux, bet nemāk pārinstalēt windowsu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...