Jump to content
GIGN Forum

Nedod Signālu. Beigts Procis?


Naurens4
 Share

Recommended Posts

u tātad problēma sekojoša-

man brālēna mamma atveda kompīti, kas jāsalabo, jo viņas mazais dēls. (mans brālēns) izdzēsis windows failus. nu labi, taisos paarinstallēt, ieslēdzu kompi un viss iet. ieeju vēl BIOSĀ. bet nezināju ka windows beigts, domāju procis.. tad paņēmu izņēmu procesoru, jo kad sāka lādēties windows, restartējās pc. nu tātad, kā jua teicu, izņēmu procesoru, lai salīdzinātu ar mana vecā kompja, un varētu nomainīt, bet takā nederēja, es liku atpakaļ, neuzsmērējot jaunu termopastu. ieliku iekšā un kad slēdzu kompi iekšā viss ar kasti ok, bet vnk nedod monitoram vairs signālu. izmēģināju visu- mainīt procesoram radiatoru un ventilātoru uz otru pusi- vispār neslēdzas iekšā. tad iztīriju procesoru un slotu. arī nē. tad skatījos vai tie procesora mazie sariņi nav saliekti. Arī NĒ!

es būtu ļoti pateicīgs ja palīdzētu kāds.

atvainojos par to, ka bija jau topiks, bet uztaisu jaunu, jo steidzami vajag palīdzību un tajā iepriekšējajā topikā neatradu palīdzību.

Link to comment
Share on other sites

nepaveicaas. man bija liidziigi pirms paaris meeneshiem. taakaa sen nebija tiiriits kompiits, vienu dienu izdomaaju vajadzeetu izsuukt puteklus. izsleedzu datoru, atvienoju no elektriibas, visu pratiigi izsuucu nekam nepieskaroties, sastelleju atpkal spiezu power pogu nekas nenotiek, ne smakas, ne gaismas, ne skanas, pilniigi sausajaa. aiznesu paarbaudiit un izraadaas ka maates palte un baroklis pilniigi beigti, kaa tas gadiijaas dievs vien zina. viss ko vareeju dariit bija pirkt jaunu plati un psu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...