LAVRx Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Tā kā līdz manām kāzām palicis ļoti maz (17 septembris) man vajadzētu mūziku kāzām uz to laiku kad muzikanti būs prom. Vajadzētu latviešu dziesmas, bet man pašam kompī ļoti švaki ar latviešu dziesmām. Varbūt Jūs varētu ieteikt linku kur es varētu kaut ko sadabūt. Vispār būtu jauki, ja kāds varētu man izlīdzēties un ierakstīt kādu mp3 disku pilnu ar latviešu mūziku kas derētu kāzām, sākot ar Prāta Vētru beidzot ar Dzelzs Vilku. Pašam ir ļoti švaki ar laikiem lai raktos netā un meklētu atbilstošo mūziku. Protams esmu gatavs par šo joku samaksāt kādi 5 Ls, tā kā domāju, ka kādam no Jums tas varētu būt interesanti. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Man ir lielaka dala no Labveliga Tipa un Jauns Meness, ka ari ap 700MB random dziesmu.Sis nakamas nedelas laika apsolos parskatit un iemest Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 torrenti.lv - te var dabūt daudz un dažādu lv mūziku. atradīsi gan prāta vētru, gan dzelzs vilku u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 ^ aizmirsi vel Skyforger! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 jaa bljin obligati kazas jabut ir skyforger.. amplis.. Es neko nesolu, bet man Kautkur ir jabut jau superigai, gatavai izlasei.. Uz janvari ja nemaldos gatavoju pazinjam.. pamegjinashu kkur izzilet, jo sutiju caur netu,,,tikai kaa, ne mazakas nojausmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Dyversant apskaties kas Tev tur ir un tad padod ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Sazinies ar benāru, viņš ir guru latviešu mūzikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Sazinies ar benāru, viņš ir guru latviešu mūzikā Padošu viņam ziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Ja bljin. sutiju caur files.inbox.lv a tas pipljuks izdzesis account inbox, ta ka diemzhel ne ar ko dizhu nevaru palidzet. Ja nu vienigi vajag kautko specifisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 Es domāju aizrakstīšu Bencikam, lai viņš man izlīdzās apmaiņā pret kādu pudelīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted September 15, 2011 Author Report Share Posted September 15, 2011 Lielum lielais paldies bencikam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts