WickedAppServ Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Sveiki, vai man vienīgajam vakar un šodien ir radušās vienas vienīgas nebūšanas iekš Steam? Nevaru papildināt savu Steam maciņu, jo gan vakar, gan arī šodien uzmet sekojošo announcmentu.. There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. Tieši pie tās sadaļās kur ieraksta konta detaļas, bet nemet iekšā paypalā. Kāds errors viņiem tur īsti varētu būt? Nē nu ok, jāuzraksta Steam Support'am, bet vai man tā ir vienīgajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Man tā bija, kad pieteicu Paypal maksājumu, bet neizpildīju viņu līdz galam. Tas gan bija tikai kādu stundu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Nē, vispār nevar nopirkt neko, nevar pabeigt maksājumu jo uzmet to "erroru", neiemet nemaz PayPal lapā, un tā ir joprojām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Jā, pēc nepabeigtā maksājumu bija tieši tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Neesi gadienā proxy lietojis iepriekš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedAppServ Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Neesmu lietojis nevienu palīgprogrammu iekš Steam, un tā spēlēs, arī nevienu noteikumu punktu neesmu pārkāpis, jo spēlēts tikai un vienīgi godīgi. Palasīju šodien ārzemju forumos, un lērums citi cilvēki arī tieši no vakardienas nevar neko iegādāties, kaut kas ar Stīmu ir čušs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Man apmēram nedēļu atpakaļ bija šāda problēma. Izslēdzu steam ārā, jo pēc vairākiem restartiem un reinstall nekas nemainījās. Viss bija kārtībā tikkai nākamajā dienā.Bet steam man bija izrubīts līdz pat nākošās dienas rītam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 man ar tā bij, bet nesen tomēr sanāca iepirkties. hz kapēc. kr4 problēma bij tā, ka latvijā daudzas kartes steam neuzskata pa drošu, trūkst kautkāds 3rd party security čeks caur ko vel būtu jāiet. tākā tāda nav, tad daudzas kartes nevar veikt darijumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now