smogs Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 (edited) Iepeisto to tekstu, piemēram, skype un tad no skype uz šejieni, būs bez formatting. Jāpiekrīt epix - afigenais risinājums. Baigi man vajag kaut kur kopēt, lai būtu normāls formatings tekstam. Okey, man nav problēmu pierast pie šī foruma (lasīt: nav citas izvēles). Pagaidām šeit izskatās pēc viena cilvēka vēlmēm, kurām visiem ir jāpakļaujas - tāpat bija ar veco versiju. To gan vēl varēja paciest, jo nebija tik debīlu pārveidojumu kā šai versijai. Visu izsaka macho bildīte: Edit: bļe, te pat normāli bildi ielikt nevar. ideāls variants priekš amīšu līkročiem, kuri nejēdz lietot tagus Edited August 18, 2011 by smogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Ai, tak ko jūs peraties. Nu nebūs nekādas vecās versijas vairs virsū. Jau senjau vajadzēja samierināties... Es jau pieradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Vienīgi nedaudz kaitinoši, ka, meklējot "View New Posts", uzspiežot uz topika nosaukuma, tas vairs neaizved automātiski pie jaunākā nelasītā posta, bet uz pašu sākumu. Tas nekam neder, ja iepriekšējā versijā viss bija ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinz Posted August 19, 2011 Report Share Posted August 19, 2011 Spied nevis uz topika nosaukuma, bet tās ikonas pa kreisi no viņa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Nezinu, via bijas vai nav, bet favicona ir pazudusi :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now