Neoninjsh Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Kā noņemt banneri konektējoties serverim tur kur tā čūska, man tur kāds gopro... Tizli izskatās, un kā es varētu savā serv ielikt viņu? Pastāstīet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Izdzēs no attiecīgās mapes visas bildes - E:\Steam\steamapps\tavsniks\counter-strike\cstrike\Resource\images Tev nevajag savu baneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoninjsh Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 un piemēram gamemenu.res fails, es sataisiju lai rādas visādas fīčas, iemetu resources mapē, bet man serverī kad ieeju nekas nemainās, ko darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 11, 2011 Report Share Posted August 11, 2011 Nav pareizi savadīts tas, kas tur viss ir savadīts, vai arī savadīts par daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neoninjsh Posted August 11, 2011 Author Report Share Posted August 11, 2011 Nē, es serveri gribēju ielikt, tā, ka visi ieejot viņiem taka nokačājas un ir malā visi uzraksti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegads Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Es ar veletos uzzinat ka tas ir dabujams, Kads varetu iedot linku uz plugina vai vnk tā plugina nosaukumu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 jums neliekas, ka cilvekiem varetu nepatikt, ka viniem viss gamemenu.res tiks sapists, visas pogas nomainitas uz kadu kinieshu valodu vai vispar tiks nonemtas pogas, ka options vai kkas lidzigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Jāpiekrīt remix.cc teiktajam. Mainīt to banneri vai, vēl jo vairāk, izvēlnes pogas ir pilnīgi neadekvāti no servera admina puses. Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegads Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Neintrese tavas domas, intrese ka to baneru var uzstadit uz sava, pilnigi vienalga ko tu doma un ko citi doma ja gribi diskuset ej izspaudies cita topiak, pat foruma sadalaa, ja nav ko raxtit pa temu, tad ludzu kraties vien talak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Es ieteiktu šo čali pasūtīt nahuj ar close topic. Nevajag māčit kā sapist citu spēlētāju konfigus/failus un pokemonizēt visu padarīšanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now