~ jeyna ~ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ko var dirst, kads vel tev crysis un gta4 uz 1gb. Rami ir tik lēti musdienas, ka nopirkt 2gb ir vienkarsi debili. Mans dators idle stav, lietojot 1.7gb ramu. Ar programmām, kuras lietoju ikdienā 2.5gb. Ar Photoshop stradajot 4+ gb. Ja gribi sedet interneta un rakstit referatu word faila, drosi nem 2gb, bet nesudzies, kad viss lokosies, kad meginasi veikt puslidz sakarigu multitaskingu. p.s. - prieks, ka fanboji atkal uzradušies. Vienmer atsvaidzinosi. p.p.s. - ar debili es, starpcitu, domaju prieks cilvekiem kā Ivo, nevis casual interneta browserim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 MISSION IMPOSSIBLE! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 90% ka tu neko neņemsi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 nu wtf ? vai tad salikt pc ir tik grūti ? poļubom kaut ko nesaliksi pareizi ( piemērs - hdd led, power btn utt jumperi )un galvenais atstāj nepiespraustu CPU coolera vadu ( tā visi tagad dara ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ko var dirst, kads vel tev crysis un gta4 uz 1gb. Rami ir tik lēti musdienas, ka nopirkt 2gb ir vienkarsi debili. Mans dators idle stav, lietojot 1.7gb ramu. Ar programmām, kuras lietoju ikdienā 2.5gb. Ar Photoshop stradajot 4+ gb. Ja gribi sedet interneta un rakstit referatu word faila, drosi nem 2gb, bet nesudzies, kad viss lokosies, kad meginasi veikt puslidz sakarigu multitaskingu. p.s. - prieks, ka fanboji atkal uzradušies. Vienmer atsvaidzinosi. p.p.s. - ar debili es, starpcitu, domaju prieks cilvekiem kā Ivo, nevis casual interneta browserim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Kura daļa tieši ir feils? Lūdzu paskaidro failtrolli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Kura daļa tieši ir feils? Lūdzu paskaidro failtrolli. viss izņemot par "Rami ir tik lēti musdienas, ka nopirkt 2gb ir vienkarsi debili.", tur tomēr ir 5Ls atšķirība un viņš cenšas budžetā iekļauties 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 nez... man ar 2 gb ramām pietiek spēlēt jaunās 2011 spēlēs un kuras vēl nav izgājušas ies 100% 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 viss izņemot par "Rami ir tik lēti musdienas, ka nopirkt 2gb ir vienkarsi debili.", tur tomēr ir 5Ls atšķirība un viņš cenšas budžetā iekļauties Tāpēc es ieteicu entās lietas uz kurām ietaupīt, lai varētu dabūt optimālāku kopējo izskatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Ramu jāņem 2x kaut kas, jo sandybridge atbalsta dual channel. Būs ātrāk. Video karti var arī neņemt. Daudzas spēles ies ar to iebūvēto video karti. Piemēram - man ir līdzīga komplektācija un tf2 iet ok. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now