kaamis Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Opā, zināmi tipāži uzpeldējuši, Nezvēr es tev privāto nosūtīju. Paskatīšos kas jums tur notiek tajā jauko vīru līgā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Oy Hapi! Runājot par serveri... Uz relīzi pašreizējie tēli tik un tā tiks dzēsti un viss būs jāizvēlas pa jaunu, tā kā tie, kas domājat spēlēt, varat jau arī pārnākt uz Gandara. Katrā gadījumā tas tikai piedāvājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Un jūs variet pārnākt uz Whitesite Ridge. Tas tikai piedāvājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Varēt jau varētu, bet tajā serverī lielākā daļa ģildes ir itāļu un ungāru. Toties Gandara 90% angļu. Tāpēc arī mūsu izvēle krīt uz to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 @beagle Jā, uz US serveriem ir 120-190 pings, atkarībā no tā, kur atrodies un cik ping'ains tev nets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 US serveros točna nav ko darīt. Tur letiņi normāli paspēlēt nevarēs dēļ pinga, jo visiem nav 200Mb optika. Gandara ir EU serveris, tā kā tur ar pingu nevajadzētu būt problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 ne jau interneta maksimālais ātrums ir atkarīgs no pinga, lol. Pietam, esmu 90% drošs, ka gw2 būs battleping atbalsts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 GW2 var nopirkt tikkai homaa, vai ir arii pieejami keys kkur citur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted August 14, 2012 Author Report Share Posted August 14, 2012 GW2 var nopirkt tikkai homaa, vai ir arii pieejami keys kkur citur? https://buy.guildwars2.com/en/retailers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 (edited) Šodien, 15.08.2012., no plkst. 22:00 - 2:00 pēc LV laika, norisināsies GW2 stress test. Ja gadījumā izdomājat pievienoties, tad GL [LV] spēlēs EU Gandara serverī. Mūsu kontaktus var atrast ģildes vebā, sadaļa ''Par mums''. Edited August 14, 2012 by Kurzemnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 varbūt iešu uz jūsu serveri, bet guildē nepievienošos lai vai kas, jo gribu savu. Rīt tad arī izdomāšu. Kādam nav informācija, cik cilvēki var būt uz viena servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Izveidot savu ģildi arī ir apsveicama doma. Tādā gadījumā labprāt redzētu tavu ģildi kā mūsu alianses ģildi, lai varam reizi pa reizei viens otram palīdzēt. Runājot par cilvēku skaitu serverī... Precīzu info neesmu redzējis. Spēlei ir overflow sistēma, kura pārvieto liekos spēlētājus uz overflow serveri no kura, tiko atbrīvojas vieta, spēlētājam tiek piedāvāts pāriet uz oriģinālu. Spēlētāji varot pievienoties saviem biedriem overflow serverī un turpināt spēlēt kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) ok tad sovakar visi uz gandara servera ! Edited August 15, 2012 by arcibalds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Granger_Lv Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 (edited) Sveiki, Esmu Granger no Džentlmeņu līgas, Ja kādam ir nepieciešama jebkāda palīdzība iekš šodienas stres testa, tad mani atradīsiet serverī (EU - Gandara) Divinity's Reach [Human] pilsētas apkārtnē. Turpināšu testēt Elementalist, ar lielāko prieku saspēlētu kopā ar kādu Partijā. Varat mani atrast arī skype: granger_lv Edited August 15, 2012 by Granger_Lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Kāds man aptuvenu ciparu var pateikt cik GIGNieši spēlēs GW2? Ame, tu nezini apmēram? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Nevaru transferot čaru... Tākā esmu whiteside Ridge. Ja kāds ir uz šī servera, tad esmu gign mumblē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Granger_Lv Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Nevaru transferot čaru... Tākā esmu whiteside Ridge. Ja kāds ir uz šī servera, tad esmu gign mumblē. 25 varēs izvēlēties pajaunam. Gaidam jūs serverī Gandara. Ja kādam ir jautajumi par un ap GW2, varat droši rakstīt man dr.lv, kā arī esmu izveidojis GW2 lapu un domubiedrus iekš dr.lv Lapa: http://www.draugiem.lv/guildwars2/ domubiedri: http://www.draugiem.lv/group/18380800/guild-wars-2/ P.s. Ceru ka nepārkāpju noteikumus liekot linkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Biju aizmirsis, ka šobrīd vairs nav iespējams nomainīt personāžu mājas serveri. To varēs izdarīt 25.08. kad sāksies headstart. Līdz ar to gribēju pajautāt AmE par to aliansi... Būsi ar mieru tādu veidot un ja jā, kā pēc tavām domām varētu viņu nosaukt? Vienkārši doma ir tāda, ka ja būsim divas ģildes vienā serverī, varēsim piesaistīt vairāk latviešu spēlētājus tam serverim. Tas nāks par labu arī ģilžu attīstībai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 man vēl arvien nav baigā pārliecība, ka gribu pāriet uz citu serveri. Reddit serveris būs spēcīgs WvWvW, bet kas spēlēs šajā Gandara, man nav ne jausmas. Maniem draugiem ir tīri pohuj, kur spēlēt, jo viņi pvp uzspēlēs tikai tad, kad es piespiedīšu. JA mēs pāriesim uz Gandara, tad, protams, varēs veidot aliansi. Man pārāk prikoļij visas guildes iespējas, lai es pievienotos kādai guildei Jau tagad betā esmu pretty much visu ko attīstījis un mazliet besis, ka dzēsīs. Kā arī, kur jums ir info par to, kur un kas spēlēs? Whiteside Ridge ir reddit, tāpēc apšaubu, ka tus būs mega daudz itāļu vai ko jūs tur minējāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Reku vari apskatīties kādas ģildes uz šo brīdi kur ir pieteikušās. http://www.gw2guilds.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 (edited) Abaddon's Mouth- Official German Augury Rock- Official French Aurora Glade- Mostly unaffiliated, some South African, English speaking Baruch Bay- Official Spanish Blacktide- Currently mostly Russian/Polish (Russians likely to move to Vabbi, Polish currently undecided) Desolation- Unofficial UK Drakkar Lake- Official German, unofficial roleplaying Elona Reach- Official German Far Shiverpeaks- Unofficial Scandinavian/Netherlands, some Belgian Fissure of Woe- Unofficial Italian Fort Ranik- Official French Gandara- Unofficial UK Gunnar's Hold- Mostly unaffiliated Jade Sea- Official French Kodash- Official German Piken Square- Unofficial roleplaying Ring of Fire- Unofficial Eastern European Riverside- Official German Ruins of Surmia- Unofficial Spanish Seafarer's Rest- All mainland Europe Underworld- Portuguese, Greek, Maltese, likely to be fairly mixed due to the name. Vabbi- Unofficial Russian Vizunah Square- Official French Whiteside Ridge- Reddit community, large Italian and Hungarian presence (see comments, FoW is still the official unofficial Italian server) Edited August 16, 2012 by toksiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Vakar sudigi gaja stress testa. kas serveriem glukoja biki gaju instance un iekaras loading visu laiku non stopa kamer izmeta server arroru vai ari nevar ar caru ieiet servaka ari ta pati lieta mani mocija bet ta visa visuma daudz cilveku = 20 fps bet nemaz nejut ka tik maz fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Granger_Lv Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Jā vakar ar loading bij tā pašvakāk, bet nu tas tomēr ir Stress tests, kurš notiek lai iztestētu serverus kritiskos līmeņos, lai pēc palaišanas nav pārsteigumu. Viņi testēja overflow un loading to full teleport area "then" redirect to closest. Eh nevaru sagaisdīt 24, mūsu ģildes vadība satiksies Tukuma pusē uz LIELO apspriedi un Relīzes svinībām. Ja ir interese ā mums tur ies, tad noteikti sekojiet raksitem iekš domubiedriem dr.lv Abaddon's Mouth- Official German Augury Rock- Official French Aurora Glade- Mostly unaffiliated, some South African, English speaking Baruch Bay- Official Spanish Blacktide- Currently mostly Russian/Polish (Russians likely to move to Vabbi, Polish currently undecided) Desolation- Unofficial UK Drakkar Lake- Official German, unofficial roleplaying Elona Reach- Official German Far Shiverpeaks- Unofficial Scandinavian/Netherlands, some Belgian Fissure of Woe- Unofficial Italian Fort Ranik- Official French Gandara- Unofficial UK Gunnar's Hold- Mostly unaffiliated Jade Sea- Official French Kodash- Official German Piken Square- Unofficial roleplaying Ring of Fire- Unofficial Eastern European Riverside- Official German Ruins of Surmia- Unofficial Spanish Seafarer's Rest- All mainland Europe Underworld- Portuguese, Greek, Maltese, likely to be fairly mixed due to the name. Vabbi- Unofficial Russian Vizunah Square- Official French Whiteside Ridge- Reddit community, large Italian and Hungarian presence (see comments, FoW is still the official unofficial Italian server) Var palūgt avotu, kur ņēmi šādu sarakstu? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Karoče Guild Wards 2 lapā rāda, ka digital kodi ir sold out. Cik saprotu tā ir noticis pirms tam arī. Cik bieži viņi šo mēnešu laikā ir atjaunojuši stocku ar kodiem, lai var jaunas sejas iegādāties? Vai tagad jau ir par vēlu un varu iet dirst laimīgs līdz 28ajam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 FALSE ALERT. ALL GOOD MATEYS. Viss back up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now