jancho Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Jā, GW2 izskatās konkrēti ōsom! Jāgrābj ciet, kad būs dabūjams! Liekās, ka apvienots vislabākais no UO un WOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Beta eventā būs pieejami visi eiropas serveri. Būtu jauki, kuri spēlēs, norunāt kurā serverī atradīsies. http://www.arena.net...in-guild-wars-2 btw - spēle ir pieejama lejuplādēšanai. http://cloudfront.guildwars2.com/client/Gw2.exe Edited April 25, 2012 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 un beta ir UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted April 27, 2012 Report Share Posted April 27, 2012 netiku izredzēto lokā bez izmēģināšanas pirkt arī negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 http://www.arena.net...s-2-launch-date spēle iznāk 28. augustā. Tiem kuri jau ir iegādājušies, spēle būs pieejama jau 25. augustā! Nu tad beidzot. Un pēdējā beta 20. jūlijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Sveiki tads jautajums kas spēlēs GW2 (kas ir iegadajies un kas doma iegadaties) varetu spelet viena serveri ka sakot kopa jautrak vienmer un visur Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 VAI TIK TAS NAV ARCHIBALDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 VAI TIK TAS NAV ARCHIBALDS I LOL'D fukcing ārčmens too stronk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 29, 2012 Report Share Posted July 29, 2012 Es un man viens čoms spēlesim uz Whiteside Ridge servera. Es noteikti būšu 25. augustā onlainā, lai vai kas, jo jāpasēj aizsist niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Es un man viens čoms spēlesim uz Whiteside Ridge servera. Es noteikti būšu 25. augustā onlainā, lai vai kas, jo jāpasēj aizsist niks tas gan ja to es ari darisu VAI TIK TAS NAV ARCHIBALDS man ir visadi niki bijusi vienkarsi mans niks ir jau aizsists (arcijs/arturiks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Stress Test tomorrow! August 12 from 11:00 AM PACIFIC Time to 12:00 Noon PACIFIC Time Laikam sanak ka pēc stundas būs 1 stunda ko spēlēt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Es spēlēšu Guild Wars 2. Uz Blackgate servera. Visi owneri spēlēs tur pēc forumu runām un lielāko allianšu shittalking threadiem, tākā iesaku neiet uz kaut kādu RP-YOLO serveri, bet gan šeit. Ja kādu rausta, būšu Warrior vai Necropisējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) tākā iesaku neiet uz kaut kādu RP-YOLO serveri, bet gan šeit. nepareizi, iesaku carebeariem un nonfactoriem tur nelīst! Spēlēšu turpat, visticamāk, ka ar elementālistu Edited August 12, 2012 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 Visi rūpju lāči aicināti Blackgate. Es dzirdēju, ka GW2 būs ļoti labs PvP. Varēs spamot visi AoE skillus, sist durvis 20 minūtes no vietas un saukt sevi par PvPeri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 (edited) Iesu kur vairak savejie lai vismaz butu jautrak kadus iznest(pvp/ world ve world ve world ) busu elementalists sini stress testa baigi iepatikas zel ka tik 1h bija P.S foruma laiks pa 1h atpaliek labots 21:17 bet ir 22:17 Edited August 12, 2012 by arcibalds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Sveiki! Pāršķirstīju GW2 ģilžu sarakstu http://www.gw2guilds.org un ieraudzīju, ka tapusi vēl viena LV ģilde. Gribēju noskaidrot cik jums viņa liela un vai esat domājuši veidot aliansi ar citām ģildēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcibalds Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Blaviens tiko ieraudziju ka Blackgate ir US serveris taka paliksu vien Whiteside Ridge par gildem vel neko nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Vienkārši ieraudzīju, ka izveidota GIGN ģilde, kura atrodas Whiteside Ridge. Tāpēc arī ir tāds jautājums, jo mūsu ģilde atrodas Gandara serverī, kurš ir 90% angliski runājošs un skaitās viens no UK neoficiālajiem serveriem. Iedomājos, ka varētu samesties kopā, ja ne ģildē, tad izveidot aliansi. Edited August 13, 2012 by Kurzemnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Tajā GIGN ģildē ir viens cilvēks. Bet tas tā. Un Blackgate ir US serveris, taču tur var jebkurš spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Tādā gadījumā gribu iepazīstināt ar nesen izveidoto ģildi „Džentlmeņu Līga” . Ģildes biedri kopumā ir pieredzējuši spēlētāji – daži ar diezgan lielu pieredzi, kuri spēj sniegt padomu un konsultēt jebkurā ar spēli saistītā jautājumā, daži ar nedaudz mazāku, tomēr svaigu skatu uz spēli kā tādu, līdz ar to spēj sniegt vērtīgas iniciatīvas. Ģildē šobrīd ir neliels skaits biedru, tomēr biedru skaits strauji palielinās. Esam ieinteresēti, lai GW spēlē tie, kuri ir patiesi ieinteresēti par šo spēli, jo paši cenšamies spēlēt iedziļinoties spēlē un esam aktīvi. Tātad Ģilde ir izveidota kopīgai laika pavadīšanai draudzīgā atmosfērā. Sarunas un kopīga spēlēšana labi pavadot laiku ir tas, uz ko pašlaik esam tendēti. Protams, spēlējam ne tikai PVE teritorijās, bet arī veicam kopīgus gājienus, pasākumus aktīvajos uzdevumos (events), jumping puzle, WvW gājienus. Iepriekš minētais un arī daudzas citas lietas, protams, tiek ar visiem izrunāts, faktiski apspriežoties ģildes iekšienē un balsojot, lai neviens netiktu atstumts viedokļa paušanā un spētu sasniegt sev izvirzītos mērķus. Galvenokārt balstāmies uz to, ka mūsu „ģimenē” katram biedram ir balstiesības un visiem ir vienlīdzīgas iespējas spēlē attīstīties. Jāatzīst, ka šā brīža prioritāte ir līdz mielēm iepazīt GW2, tomēr pieļaujam, ka arī GW1 ir kāds stūrītis kartē, kurš nav pagūts izzināt līdz pēdējam milimetram. Ja ir kādi jautājumi, neskaidrības vai vienkārši vēlēšanās labi pavadīt laiku spēlējot patīkamā un miermīlīgā kompānijā, nekautrējieties – jautājiet, komentējiet, pievienojieties. Mūsu mājas lapas vietne un sīkāka informācija: http://guidwars2latvija.guildlaunch.com Ar cieņu Džentlmeņu Līga [LV]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beagle Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Blackgate? Man par pingu ir bail, jo visam, kas neatrodas uz šī kontinenta, man ir vismaz 150+ Drošvien spēlēšu uz Whiteside Ridge ar reddit eu Edited August 13, 2012 by beagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 es + 2 čomi arī uz reddit servera Bļāģ, jā, protams, džeina, šobrīd viens cilvēks bet redz, skatos, ka nebūšu vienīgais šajā serverī, līdz ar to esam jau 5. (ja viņi pievienosies.). vienalga, doma jau ir netaisīt tīru LV ģildi. (kas ir praktiski neiespējami). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurzemnieks Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 (edited) Gluži neiespējami jau nav. Mums tas pamazām ir izdevies. Protams nav viegli uzturēt tīri LV ģildi, jo kā jau visās spēlēs, letiņi prot atrast iemeslus salekties, bet šim nolūkam ieviesām noteikumu 18+. Edited August 13, 2012 by Kurzemnieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Nu man prieks ka ir citi letinji kas speelee, bet serveri nemainiishu taa iemesla deelj, lai kopaa speeleetu. paliksu uz reddit, jo pats redditaa uzturos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 Kurzemnieks gadījumā arī EVE nespēlē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now