D00M Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) īsi un konkrēti: Vēlos/-amies savākt komandu turnīram, kas saistīts ar šo linku. UZMANĪBU! - Neuztveriet to kā diskrimināciju, bet F2P spēlētājus komandā īsti nevēlamies, ja vien kāds pro nevēlas uztaisīt jaunu acc ar TF2 Tātad lūgums tiem, kas vēlas pieteikties rakstīt man iekš steam: TE!!!11!11unouno! Šis posts tiks regulāri apdeitots, lai zinātu trūkstošās klases. Pagaidu sastāvs šis visticamāk tiks reģistrēts, bet,ja pāris spēlētājiem nebūs atļauts spēlēt, jo ir daži ar pieredzi, tad visticamāk viņi itks aizstāti ar kādu no tiem spēlētājiem, kuri arī ir pieteikušies: ES (XAO) - Soldier Krix - Medic AmE - Soldier WangRuLang - Demoman uNTs - Scout sorry uNTs...tevi izmeta, laika mbail palika AsseT ;PP - Soldier (šis būs visticamāk mūsu otrs sollijs, ja AmE piekritīs būt par sakutu) Him - Scout Pieteikušies : ReinaX - Demo/Soldier w4p1337 - Soldier (ja derēs spēļu grafiks) WangRuLang - Demoman/Medic (Šo iespējams varētu likt komandā par demo, jo zinu, ka spēlēt jēdz) uNTs - unknown (pēc garas diksusijas izspriedām, ka var izmēģināt)** LikeThemApples aka Stacker - Soldier/Scout Mullter - Demoman (ja nepiekāsīs mūs kā gign kapā) Him - Scout (labi, ka iekš steam pastāv view aliases )** brazer aka coofen - Soldier AmE - Soldier/Scout ** *jancis38* - Soldier ** AsseT ;PP - Soldier ** - ir it kā spēlējuši etf2l...tāpēc, ja viņiem organizatori neļautu spēlēt, tad kāds cits tiktu paņemts viņu vietā. Starp citu, ja pieteiksies gana daudz cilvēku vēlvienai komandai, kāds drīkst uzņemties atbildību un no tiem, kas netiek mūsu komandā, veidot savu. Ok komanda ir pieteikta, vēlāk ziņošu par jaunumiem. P.S. Ja kādam ir idejas par labāku nosaukumu droši dodiet ziņu - pagaidām esam zināmi kā F2P Fags. Pieteikums nav noraidīts, bet joprojām vēl ir vieta skautam, jo untu uzmeta. Pagaidām doma ir par otru skautu uzlikt AmE un iespējams paņemt janci par soldieru. Edited August 4, 2011 by D00M Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Un kādos datumos būs spēle? Es esmu par Soldieru Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 Un kādos datumos būs spēle? Es esmu par Soldieru Par spēļu datumiem vēl nezinu neko...vispirms jau gan ir jāpiesakās Tad droši vien viss tiks paziņots vēlāk. w4p1337 - tu gadījumā kaut kad nespēlēji zem nika waplet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Varu arī pieteikties par soliju vai arī sniper(bet ar to jau nespēlē laikam). Ja waplet netiks, tad iespējams es viņa vietā varu un ... Ceru, ka nebūs otrdienās un ceturtdienāš, jo tad autoskola.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 (edited) ar laikiem man viss ok, var teikt ka varu uzspēlēt kad vajag... Edited August 3, 2011 by InLeX Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Par spēļu datumiem vēl nezinu neko...vispirms jau gan ir jāpiesakās Tad droši vien viss tiks paziņots vēlāk. w4p1337 - tu gadījumā kaut kad nespēlēji zem nika waplet? Ai , kad biju maz un ar pubertātes vecumu, tad visādas muļķības nāca prātā un tas akkounts tika suspendots. Esmu prasījis, lai to izdzēš un šim nomania lietotāju uz waplet, bet nekā. Esmu tas pats vecais waplet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Spēles niks - coofen Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 (edited) Ai , kad biju maz un ar pubertātes vecumu, tad visādas muļķības nāca prātā un tas akkounts tika suspendots. Esmu prasījis, lai to izdzēš un šim nomania lietotāju uz waplet, bet nekā. Esmu tas pats vecais waplet. Tas tā offtopikā: Vienkārši atceros, ka bija kaut kāds Counter-strike projekts, kur bijām admini... netwars.lv...ja pareizi atceros. Pa tēmai - Lieta tāda, ka reģistrējos viņu forumā, bet neesu saņēmis e-meilu, lai apstiprinātu reģēstrāciju un kameŗ tas nav izdarīts, tikmēr nevaru forumā neko ierakstīt. Izveidoju 2 akauntus ar e-mailiem inboxā un yahoo...tagad gaidu un ceru, ka atnāks vismaz uz vienu no viņiem e-mails. Edited August 4, 2011 by D00M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulbazaurs Posted August 4, 2011 Report Share Posted August 4, 2011 Es esmu ar mieru piedalīties, spēlēju ar mediku. Uzraxtat šeit vai PMja ir brīva vieta komandā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 ņmiet mani apr skautu. es 3 dienas pēc kārtas lobby speciāli spēlēju ar skautu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalis Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Gribētu pateikt lai AmE pieliek arī tās divas zvaigznītes viņš spēlēja etf2l Es varētu pieteikties, bet redzu ka man te netikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 6, 2011 Author Report Share Posted August 6, 2011 Gribētu pateikt lai AmE pieliek arī tās divas zvaigznītes viņš spēlēja etf2l Es varētu pieteikties, bet redzu ka man te netikt. Sūds par zvaigznītēm...uNTs ir vienīgais ko nepieņema. Pagaidām nespēju sadabūt AmE'i rokā, bet ja varēs tad droši vien viņš ies kā otrais skauts, ja piekritīs. Rezervē visticamāk ieliksim vēl kādus spēlētājus 2, lai ir ja ka'ds netiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaq Mamba Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Es ar labprāt spēlētu, bet skatos ka jau pilns. Varbūt var izveidot vēl vienu komandu? Ir gribētāji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 varetu pa demo.. bet laikam jau ar pieredzi nevar. bet varu palīdzēt ar 6v6 nedaudz ja vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThemApples Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 taisiet kāds kam ir apņemšanās komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 7, 2011 Author Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Spēlātāji, kas komandā jau ir: XAO - Soldier Krix - Medic Him - Scout AmE - Scout WangRuLang - Demoman Spēlētāji, kas ir pieteikti un kuriem vēl gaidam apstiprinājumu (rezervisti ir iekļauti): *jancis38* - Soldier LikeThemApples - Scout AsseT ;PP - Soldier Spēlētāji, kuri komandā netika, BET tas nenozīmē, ka komandu nevar izveidot ka'ds no tiem: ReinaX - Demo/Soldier w4p1337 - Soldier Mullter - Demoman brazer aka coofen - Soldier Blaq Mamba - any class Kalis (ja nemaldos aka GOLDENSCOUT) - Scout Bulbazaurs - Medic Sekojošie spēlētāji var izveidot savu komandu, ja ka'ds no tiem ir gatavs uzņemties atbildību un sākt to vākt kopā. Edited August 7, 2011 by D00M Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 (edited) Piedošanu, ka neesmu. Tagad būšu kādu laiciņu online, droši varat rakstīt kas un kā Es labprāt kā skauts. Sollijam pārāk liela atbildība = kad vajag nekļūdīties, es vienmēr kļūdos. Edited August 7, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaq Mamba Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Tie kas netika komandā, uzaicina mani lūdzu steam vai skype. Skype - ernland77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RollsRoyce Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 nu es skatos,ka mierīgi var novākt otru komandu arī. kas vēlas piesakieties. 1.RollsRoyce - Demoman 2.Blaq Mamba - any class 3. 4. 5. 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 8, 2011 Author Report Share Posted August 8, 2011 Ja jūs viedojat otru komandu, tad darat to ātri, jo it kā izskatās, ka visas 32 komandas ir pieteiktas, bet ir iespēja uz 2 rezerves komandām, kas var tikt turnīrā, ja ar ka'du no komandām var sanākt škrobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Es iekšā. solijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RollsRoyce Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 (edited) davai, čaļi, piesakās. esam 5 cilvēki savākušies vēl vienu vajag. interesentus meklējat skype mani (papirgailis) vai Blaq Mamba (ernland77). 1.RollsRoyce - Demoman 2.Blaq Mamba - Medic 3.coofen - Soldier 4.waplet - any class (izskatās,ka paliek tikai Scout) 5._TeKiLa_ - Soldier 6.Another era.JAklis - Scout ok, teams izskatās savākts,bet noteikti noderētu arī rezervisti. PIESAKĀS GRIBĒTĀJI Edited August 8, 2011 by RollsRoyce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaq Mamba Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 Kalis, uzaicini mani lūdzu steam vai skype - ernland77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blaq Mamba Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Kas tas ir ka jau otro dienu nav atnācis tas links lai var forumā reģistrēties. Pat uztaisīju krievu e-mail bet nekā nav. Kādu e-mail jūs pārejie izmantojat? Vai tā ir viņu web vaina ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Kas tas ir ka jau otro dienu nav atnācis tas links lai var forumā reģistrēties. Pat uztaisīju krievu e-mail bet nekā nav. Kādu e-mail jūs pārejie izmantojat? Vai tā ir viņu web vaina ? Pameiģini apskatīties pie Spama pasta aka Junk mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now