ba1ba Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 meklē ārzemēs 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 vai arī ņem baibu kā brūti :'D 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 vai arī ņem baibu kā brūti :'D varbūt labāk tevi? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 varbūt labāk tevi? man ir tikai dzīve aiz monitora, so 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 man ir tikai dzīve aiz monitora, so Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Man liekas, ka viņš ir Iglesiasa fans, tāpēc līdz 25 gadiem vispār veceni nemeklēja, bet tagad sāk riktīgi uztraukties par to, ka jau pienākuši 25 un jāpaspēj nodrāzties, jo tak Iglesias ar tajā vecumā zaudēja nevainību 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Man liekas, ka viņš ir Iglesiasa fans, tāpēc līdz 25 gadiem vispār veceni nemeklēja, bet tagad sāk riktīgi uztraukties par to, ka jau pienākuši 25 un jāpaspēj nodrāzties, jo tak Iglesias ar tajā vecumā zaudēja nevainību Iglesias jau nesen atzinis, ka viņam ir pasaulē mazākais krāniņš un sekss viņam ilgākais bijis 8 minūtes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mindmaasters Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 sekss viņam ilgākais bijis 8 minūtes! tas jau itkā normāli 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ej maukas meklee Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 klauns Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Iglesias jau nesen atzinis, ka viņam ir pasaulē mazākais krāniņš un sekss viņam ilgākais bijis 8 minūtes! Tu viena no tām, kurai patīk, ka viņu dragā stundu? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 ir kada, kura saka, ka superigakais sekss ir 8minutes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Kā vsp vecis var zaudēt nevainību? Ar apziņu, ka ir bijis seksītaijms? Tik pat labi, nevainību var zaudēt ar roku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 Kā vsp vecis var zaudēt nevainību? Ar apziņu, ka ir bijis seksītaijms? Tik pat labi, nevainību var zaudēt ar roku... Nu tak pirmā reize, nevainības reize Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 (edited) Bet tas jau tikai meičām, kad plīst jaunavības plēve... Kas večiem tur plīst? Cik man zināms, tad nekas.. Tad sanāk, ka vecis katru reizi var meičai teikt, oo, jā, es esmu nevainīgs PAŅEM MANI..! Tāpat ir arī ar šito kadru, iespējams, viņam jau ir bijis seks..ar meiču vai roku, vai arī ar kādu govi, kazu, aitu, vai netradicionāli. Tā kā, topiks sū*s un autors mudaks. edit: Vienīgā interesantā lieta šeit ir noskaidrot, kas tas ir par frīku, kuru visi pazīst. Un uzzināt, vai šis topiks ir prikols vai nopietni. Edited August 1, 2011 by kept 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 1, 2011 Report Share Posted August 1, 2011 pēdējās pāris lapas ir tik izteikti debīlas, ka vai nu jāizdzēš, vai jāslēdz topiks. nu nah jums viņa bildi, duraki... 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ... jo patiesībā tas ir MAAAČOO AR viltus indentitāti un tas viss ir mačo paša sarunāšanās ar sevi. Un mačo apgalvot, ka šis ir baigi smukais - nu nezinu - tad jau es vispāŗ esmu afigena afigenijs (bet tā kā es esmu tikai afigenijs). Atkodām, atkodām! Beefs 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 tas bij tieši tas ko es nodomāju, izlasot mačo pēdējo postu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 ok, pierunājāt edit: autoram - kā redzi, šis forums nav domāts šādiem jautājumiem, pats redzi kādi cilvēki šeit uzturas. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts