Jump to content
GIGN Forum

Fotoaparatu Remonts


Epix
 Share

Recommended Posts

es zinu ljoti labu metodi kaa salabot. Nokraaso zalju un met pret sienu, vareesi iet uz veikalu un nopirkt jaunu ;)

p.s. ja tas ir ziepju trauks visticamaak ka nav veerts labot

Edited by BOT^a
Link to comment
Share on other sites

Nu man bija forshi :) Biju vacijaa nopircis fochiku CASIO pa 300eirikiem, 2gadus noshanceeeju, aizgaju uz basiiti , iedevu dzekam savejam lai nobildee mani kopaaa ar Kambalu, kaut kada nometne LV izlasei bija Liepajaa, un dzekam izkrita no rokaam... Nolauza zobratinju un no bildes nekas nesanaca...Okej dzeks man aiznesa uz remontu , salimeji vai nomainija zobratinjus samaxaja ~50Ls, un vel pec 2gadi man vinsh iekrita smiltiiis...Saka bukseet, taa vietaa la iaiznestu pie meistara, es izdomaju pats ka arii to varu :D Aha, atskruveju sapratu ka nekur talak klat netieku, skruvejot kopaa daudz lieku detalju nez no kurienes palika paari :D tagad arii ekranaas neshancee :) Laikam pa 80Ls varu normalu aparatu nopirkt, tik pat cik noteikti remonts izmaxaas :DD

Link to comment
Share on other sites

Nesen aiznesu salabot videokameru uz šo te iestādi http://www.avtmms.lv/ Nesu tur tādēļ, ka ķipa autorizētais serviss. Salaboja tajā pašā dienā, bet man radās jautājums vai par kabelīša, kas savieno LCD displeju ar plati nomaiņu varēja prasīt 38Ls. Visādi citādi apkalpošana ir augstā līmenī, tikai tur mājaslapā nav norādīta viņu adrese centrā - kaut kur maskavas iela.

Link to comment
Share on other sites

Pirms nest uz remontu, es iesaku uzmeklēt netā, vai kādam nav bijusi līdzīga problēma un noskaidrot iemeslu. Šādi es aiznesu portatīvo uz remontu, kuram rādījās balts ekrāns, un man piedāvāja nomainīt mātesplāti. Ceņņiks bija tāds, ka es beigās nopirku jaunu portatīvo. Tomēr veco neizlidināju misenē un netā vienu dienu atradu, ka problēma ir ar videokartes čipu, kurš vienkārši ir jāpārlodē. Protams, pēc atskrūvēšanas un saskrūvēšanas palika pāri pāris skrūves :D bet laptops strādā un galvenais, ka remonts bija pa brīvu...

Morāle: do it yourself! Autorizētie servisi sūkā pakaļu. Vismaz, ja negribi pats labot, tad noskaidro problēmas cēloņus un iedo kādam hax0rzam safiksēt.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

problēma ir ar videokartes čipu, kurš vienkārši ir jāpārlodē

To čipu nav tik "vienkārši" pārlodēt. Autorizētie servisi to nedara, tāpēc, ka izmaksas kvalitatīvai čipa pārlodēšanai un patērētais laiks ir lielāki nekā vienkārši nomainīt plati, turklāt pārlodēts čips ne vienmēr strādās bez problēmām.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...