Jump to content
GIGN Forum

Mapcikls Cs.gign.lv


Recommended Posts

Mēģināšu būt lakoniks.

Kas tas par mapciklu, kurš parādās rakstot konsolē votemap? Nez kur var sameklēt pilnu mapciklu, tāpēc rakstot šo savu atskatu par gigna mapciklu mēģināšu izmantot atmiņu, lai pieminētu mapes, kuras manuprāt noteikti vajadzētu aizvākt no mapcikla un kāpēc.

cs_havana - vissliktākā defaultā ķīlnieku mape manuprāt. Ir jēga turēt mapciklā?

de_odigy - odishs varbūt to mapi ir taisījis, bet tas nenozīmē ka mape ir spēlējama. Šī jebkura gadījumā nav izdevusies mape viņam. Otrā stāva tumšie tuneļi visu laiku maisās dēļ tā ka tas maisa saprast no kura stāva skaņas nāk, dēļ tā restotā loga un nesabalansētajiem atzariem, kur no abām pusēm var pretinieki gaidīt. Apakšstāvs arī nav sabalansēts. Īsāk sakot, wnk pokemonu mape ar labu grafiku, kurā nav domāts par gameplay. Spēlēt jau var, bet cs mape tā nav.

de_vertigo -nesabalansēta mape, kurā pastāvīgi maisās skaņas no viena stāva uz otru, kur pastāvīgi jādomā vai radarā atrodamais puntks ir vienā stāvā vai otrā, kur pastāvīgi jāpieskata tā lūka starp vienu stāvu un otru... Ir vēl spēlējama karte gameplay ziņā, bet tā nav laba cs mape jebkurā gadījumā. Kāpēc nepiemērotu mapi turēt mapciklā?

Protams, vēl tāda lieta ka par spīti mapciklā atrodamajām pokemonu custom mapēm nav iekšā labās custom mapes, tādas kā de_verso / de_cevo_concrete.

Spēlētāji spēlē visu laiku, bet tas nenozīmē ka spēlējamības kvalitāte ir mērāma pēc spēlētāju skaita serverī.

Edited by pRopaaNS
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Tu tikai nerājies, bet de_vertigo ir labākā mape ever, šo varētu likt de_dust2 vietā un griezt pa 10 reizēm diennaktī. Un de_aztec ir tāds pats nesabalansēts sūds kā de_odigy. Kas attiecas uz cs_havana, salīdzinot ar de_office, šī mape ir paradīze zemes virsū. Ar to es gribēju pateikt - cik cilvēku, tik viedokļu. Arī ja serverī grieztos tikai dd2, inf, nuke, mill un aztec [frageri šobrīd biksēs sajūt miklumu], šeit joprojām būtu spēlētāji, jautājums tikai - vai to vajag un vai tas neapnīk.

EDIT* lol @ sadaļu un lol @ to, ka es te vispār rakstu nevis savas domas paturu padusē. Heh.

Edited by eziic
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Cik cilvēku tik viedokļu, huh... Ja tu domā tikai par to kā tev pašam personīgi tās mapes patīk tad jā. Bet pamēģini apskatīti šīs mapes no plašāka skatpuntka. Pubā var spēlēt visus crapus, teorētiski, taču protams ka patīkamāk būs spēlēt mapes, kuras sagādas mazāk galvassāpes. Kad tu domā ka tu de_odigy piedzimsti rusha pozīcijā un beigās atskārsti ka pretinieks pa defaultu skrienot var centru ieņemt ātrāk nekā tu tad tas neko labu par mapi neliecina.

Ja vēl serverī būtu daudz skiloti spēlētāji tad vēl būtu vērts ko mēģināt tajās švakajās mapēs izdomāt, bet ja švakā mapē spēlē švaki spēlētāji, tad nekāda baigi interesantā spēlēšana vairs nesanāk.

de_aztec ir sabalansēts jebkurā gadījumā, teorētiski. Problēma ir tajā vai spēlētāji spēs sadarboties lai izmantotu mapes priekšrocības, jo tā ir vairāk 2x2 turnīriem piemērota mape, nevis mape 20 spēlētājiem.

edit: GooD`MeN, jāāāā kā tad, tas ir tas ko tu domā.

Ko lai saka, pokemonu faniem patīk pokemonu mapes... Pats vēl šodien sūdzējies par mani ka es laicīgi nesadarbojos, bet atvaino, es sēdēju centrā un centos izdomāt kur atlikušie ct atrodās un itkā dzirdēju ka viens kkur tur itkā un man smadzenes uzlagoja mēģinot izdomāt kurā stāvā, kurā pusē un kādā virzienā viņš tur varētu būt.

Edited by pRopaaNS
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ko es saku ka wnk odigy nevar normāli paspēlēt. Pagaidām esmu izdomājis tikai pāris taktikas, kuras darbojās tajā murgainajā mapē, ja neskaita defaulto kemperēšanu.

Iespringšana nav pareizais izteiciens, drīzāk lunatisms. Odigy spēlējot es jūtos kā mēnesērdzīgais, jo tas viss kartes zīmējums ir murgains. Tunelis, restes, viens stāvs, otrais stāvs, papildus kāpnes, otra kāpņu telpa, lūka, utt un tik turpināt - spēlētāju vaktēšana uz skaņu un pozicionēšanas plānošana, taktikas - 3 mana spēlēšanas stila pamatelementi izdrāzti. Pasaki ka es varu tādu mapi arī normāli spēlēt, ņemot vērā to ka mans skils odigy mapē nespēj sasniegt pat 50%.

Edited by pRopaaNS
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...