GooD`MeN Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 http://www.zip.lv/show/?i=1776490&search=&place=1 Man ir shads monis nu jau 7nji gadi driiz buus, un kopsh 6dienas ir problema, ka vinsh pats pa sevi krasas rausta...Ir ok,un peksnji paliek nedaudz tumshaaks un zaljaaks... Pec kada laika paraustas un ir ok,un tad atkal pazuud... vai nu monis kuras nost, vai varbut DRIVERI sapisushies un japarliek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 http://www.zip.lv/show/?i=1776490&search=&place=1 Man ir shads monis nu jau 7nji gadi driiz buus Nebuus. Tavas probleemas risinaajums, noperc jaunu monitoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Good men ja monitoram , rodas problēmas ar quality , tad vienīgais kas ir iespējams ir driver re-install un monitor reset . Bet izskatās , ka tavs vecais zirdziņš vienkāršli ir atlicis kājas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 26, 2011 Author Report Share Posted July 26, 2011 Good men ja monitoram , rodas problēmas ar quality , tad vienīgais kas ir iespējams ir driver re-install un monitor reset . Bet izskatās , ka tavs vecais zirdziņš vienkāršli ir atlicis kājas. Vopeshem pie next blakouta, es vnk ieeju propertijos un tur samekleeju kur Monitora driverus varu reinstalet,pec tam rubiju moni laukaa un kad sledzu iekshaa ceru ka viss ir shtokos? PAREIZI? Pagaidam kamer dzeru alu 2h viss rukaa... Jeriko kas man lieki ~100Ls pec visiem shitiem vasaras pasakumiem?Lai pirktu jaunu moni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 pie tā ka viņš tev tā ik pa laikam dara nebūs problēma draiveros,monitori bez draiveriem arī iet,tur videokartes draivers 0,01% gadijumā,ja nu ir riktīgās attiecības ar monitoru tad varu pateikt priekšā ka iekšā kautkas būs jānomaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazinjais Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 krasas rausta...Ir ok,un peksnji paliek nedaudz tumshaaks un zaljaaks... zaļš, sarkans un zils? Ja tā, tad visticamāk kaut kur vadā kaut kas parrauts (ja izmanto VGA).. Vai arī vienkārši neesi līdz galam iespraudis monitoru. Patestē ar citu vadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilxdeadly Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 parbaudi vadus vai ari vins sak cepties nost ka 2 lietas - barosana un vai diode, cik zinu monitoriem ir rakstitas dzivibas stundas.. ps. roflez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now