Jump to content
GIGN Forum

Sūdzība Par Jonathanu Un Viņa Warn Sistēmu


eziic
 Share

Recommended Posts

Iesākumā paldies Jancim par vienas warnas noņemšanu, nebiju iečāpojis forumā, lai to pamanītu laicīgāk un līdz ar to laicīgāk uzrakstītu šo visu. Un nu par visu pēc kārtas.

Īsumā storyline aptuveni šāds:

1. Jaukā trešdienas naktī laba noskaņojuma vadīts nolemju atrādīt diviem servera spēlētājiem mīnus-slapu [jūsu valodā - nemirstību, lol]. Pirms tam serverī tiek durts, griezts, runāts, dziedāts un labi pavadīts laiks labā kompānijā, nevienam nekādu problēmu. Okej, slaps, 2 vai 3 knifekilli, abi spēlētāji no manas rokas tiek noblindoti [ja nemaldos], puse smejas, puse nesaprot kas par brīnumiem, it kā nekādu problēmu.

2. Blurrijs par attiecīgo situāciju uzraksta sūdzību, jo trešdienas naktīs īsti veči frago nevis spēlē 4 fun. Viņš gan īsti nesaprot par ko sūdzas, jo nezināmu iemeslu dēļ ir pilnīgi pārliecināts, ka esmu slapojis pats sevi.

3. Es saprotu, ka kārtējo reizi [laikam 5to, ej nu sazini] palikšu bez slapa, jo esmu izdarījis drūmāko noziegumu pasaulē.

4. Visi sēņo, Blurrijs apžēlojas, neliek demo un izskaidro ko grib panākt - fragot hard trešdienas naktīs bez traucēkļiem.

5. Demo parādās, man tiek nogriezts slaps, kārtējā moralizēšana tukšumā.

6. Gatavoju prettriecienu, tad pār mani nāk apgaismība, ka no tā nebūs pilnīgi nekādas jēgas, saīsinu tekstu līdz 'man ir vienalga, izēdiet saldējumu' un ar to nolemju šo cīņu pagaidām beigt.

7. Par manu postu man uzliek warnu.

8. Es uzrakstu sūdzību par šo absurdo situāciju -

9. Mani nosauc par klaunu un suspendo no foruma uz 2 dienām.

Šajā topikā nevēlos apspriest servera lietas [lasīt - kārtējo slapa nogriezšanu], man interesē tieši foruma puse - kādā nesakarā man divas dienas bija jāatsēž zem suspenda un manu profilu rotā divas warnas no tavas rokas [okej, viena, jo otru Jancis noņēma]. Tas tā normāli? Es saprotu, ka tev nepatīku, tu man arī, bet tas, diemžēl, nav īsti labs arguments.

  • Like 3
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Tu kaut kad liecies mieraa vai visu laiku par kaut ko gribi striideeties? Waarna bija par tavu attieksmi un un vaarda salikumu "izeediet frageri"! Otra, kur tu izveidoji tizlo topiku uzskatot muus par muljkjiem un dirshot, ka biji domaajis "izeediet kasti saldeejumu" LOL, nu kaa tevi var nesaukt par klaunu? Tu ar savaam izdariibaam serverii, palagu rakstiishanu forumaa, kuraa centies sagroziit faktus, kaa mazs beerns, paraadot, ka esi forshais, labais un nepamatoti apvainotais chalis! Tas viss ir jeeli!

  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Waarna bija par tavu attieksmi un un vaarda salikumu "izeediet frageri"!

Kas vainas manai attieksmei? Kas vainas vārdu salikumam 'izēdiet, frageri'? Vai es nepaskaidroju savu nostāju šajā jautājumā un to, ko biju domājis ar šo vārdu salikumu?

Otra, kur tu izveidoji tizlo topiku uzskatot muus par muljkjiem un dirshot...

Ļoti objektīvi - nosaukt manu topiku par tizlu. Tikpat labi - tu pats esi tizls, jo strādā Anglijā un nesildi mūsu ekonomiku.

Tu ar savaam izdariibaam serverii, palagu rakstiishanu forumaa, kuraa centies sagroziit faktus, kaa mazs beerns, paraadot, ka esi forshais, labais un nepamatoti apvainotais chalis! Tas viss ir jeeli!

Neko es negrozu, es uzrakstu visu tā kā to redzu es no sava skatpunkta. Tas, ka daļa no jums to nesaprot, jau vairs nav mana problēma, tāpat kā tas, ka tev ir grūtības izlasīt un uztvert garus tekstus [jūsu valodā - palagus]. Grāmatas vajag vairāk lasīt. :)

  • Like 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Bljaaviesns, taka ar sienu runaat, tavus palagus man besii lasiit tapeec, ka vienmeer tu tur lej tukshu suudu par vienu un to pashu teemu kaadus 3 gadus (ja ne vairaak) no vietas. Nejeedz tu pateikt iisi un konkreeti tev jaizpushkjo teksta doma ar 13000 vaardiem. Lasiit tavus tekstus ir taa pat kaa noskatiities tizlu filmu, laiks ko neatguushu atpakalj!

Man nav jasilda nekaada Latvijas ekonomika! Tur nav ko dariit un sveshi cilveeki tev nesmaida naakot pretii, bet staigaa ar galvaam zemee. Te iespeejas 100x vairaak un labaakas! Piedod man, bet es Latvijaa nevareeju hammeru noiireet, lai veceni vakarinjaas aizvestu, ja tu to vari tad es tevi apskauzhu!

+ runaajot par taviem staastiem, kur admini bano speeleetaajus ar perm banu par abuse or something like that - tuksha dirshana, es taadus banus neesmu banlistee redzeejis kaadu gadu laikam, taka, nestaasti pasakas un nemeegjini te maaleet acis ciet, ka visi ir slikti un tu esi labs un forsh!

  • Like 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...