dii Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 Gribu jautaat vai nevar lietas labaa kautko dariit ar Pub serveri naktii KARTEEM!! jo uz pulkstens 1niem serveri cilveku ir 10x10,bet vini pazuud jo neapmierina mapes kaadas naktis iet serveri. (ADMINI arii nav kas nomainiitu,taapeec visi player zuudd gultas) Gribu jautaat ko vareetu dariit lietas labaa. Jo cilvekiem prasot kas speeele ko vaig dariit lai vini paliktu nakti kapaajot cs,vini saka lai nomaina mapes uz zinaamakaam. ATVAINOJOS KA NAV GARUMZIMES NAV MAN VECAJAM PC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Serverii tajaa laikaa nav admina kas nomainiitu karti, taa arii vis probleema. Jja veelies sho situaaciju mainiit, pieregjistree niku un vareesi uzlikt voti uz kaadu citu karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Serverii tajaa laikaa nav admina kas nomainiitu karti, taa arii vis probleema. Jja veelies sho situaaciju mainiit, pieregjistree niku un vareesi uzlikt voti uz kaadu citu karti regotajiem ir tikai xvotekick un xvoteban nekada votemapa nav ;[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted July 17, 2011 Author Report Share Posted July 17, 2011 Serverii tajaa laikaa nav admina kas nomainiitu karti, taa arii vis probleema. Jja veelies sho situaaciju mainiit, pieregjistree niku un vareesi uzlikt voti uz kaadu citu karti Kur var registrēt niku,man tur neiet taa vieta met error,Cikt tas maksā? Es varu tik jāzin kas jāsūta Ja ja vote dabutu buutu labi,jo serveri esmu parasti visu nakti. jo majas citu nav ko darīt katru dienu speleju,tagad tikai saslimu nevaru cs paspelet,bikin atpūta bet būšu atpakal uz strīpas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaiZivS Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 (edited) Jo majas citu nav ko darīt katru dienu speleju,tagad tikai saslimu nevaru cs paspelet,bikin atpūta bet būšu atpakal uz strīpas. Atkarības pakāpe :D Bet jā, tauta ap 3 naktī pazūd pilnībā, bet nu tajos laikos spēlēju reti, jo naktī cilvēkam ir jātusē, vai jāguļ Edited July 17, 2011 by HaiZivS Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Jo majas citu nav ko darīt katru dienu speleju,tagad tikai saslimu nevaru cs paspelet,bikin atpūta bet būšu atpakal uz strīpas. Atkarības pakāpe :D Bet jā, tauta ap 3 naktī pazūd pilnībā, bet nu tajos laikos spēlēju reti, jo naktī cilvēkam ir jātusē, vai jāguļ Kāda atkarība,man patīk spēlēt naktī jo pa dienu ir karsts un ara eju man leikas ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dii Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Serverii tajaa laikaa nav admina kas nomainiitu karti, taa arii vis probleema. Jja veelies sho situaaciju mainiit, pieregjistree niku un vareesi uzlikt voti uz kaadu citu karti Bet var tik kick un ban VOTES!! Tu gribi teikt ja es registrēšu niku uzliksiet man votemap? jautājums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now