Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Tieši tā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 This is a massive 'Oh Cock!' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Neviens jau vairs šitik vēlu nestūrē no Rīgas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Tāds pamirums. Neviens pēkšņi nebrauc uz šī gada "foršāko" festiņu. meeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Fāāāk būs jābrauc ar to sūda busu 17.40, kurš Salacgrīvā būs tikai pirms astoņiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Fāāāk būs jābrauc ar to sūda busu 17.40, kurš Salacgrīvā būs tikai pirms astoņiem. tell meh more Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Tu arī ar to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Man pirmā dzirdēšana. No kurienes viņš atiet un tur vēl vietas ir? Man dimantu nav, nedz arī variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 No autoostas. Kad es pirku biļeti, pirms kādas stundas, man pateica, ka ir iedots otrs autobuss. Hz, mož vēl ir vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 (edited) No autoostas. Kad es pirku biļeti, pirms kādas stundas, man pateica, ka ir iedots otrs autobuss. Hz, mož vēl ir vietas. Emm, negribi noskaidrot? Varētu braukt ar to autiņu! Ar to autiņu var braukt visi? Vai tikai tie, kam ir biļete? EDIT Es kaut ko šādu uzgāju Autobusu kustības saraksts: Piektdien, 16.jūlijā Rīga* – POSITIVUS, 13:00 un 19:30 Edited July 15, 2011 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Es tagad esmu Āgenskalnā. Neko noskaidrot nevaru. Ja nebaidies biki piemaksāt, pamēģini nopirkt biļeti bezrindas.lv. Ja vēl biļetes ir, tad tur noteikti varēs nopirkt. Bez biļetes es neriskētu, jo drīzākais tu nebūsi tāds vienīgais gudrinieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Nē, man plāns ir nopirkt biļeti tikai telšu pilsētiņai. Man no tām grupām praktiski neviena neinteresē. Tad tu brauc ar to festivāla autobusu? lol RT @Sintija_Silina: Uzmanību, uzmanību, Positivus teritorijā esot dubļains un slapjšs! Velkam gumijniekus vai vismaz kaut ko, kur kājas ātri nepaliks slapjas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Es braucu ar parastu sabiedrisko līdz Salacgrīvai. Tam vēl biļetes ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 Tu autiņa biļeti kaut kad nesen pirki vai iepriekš? āā, kā man zajebal tās transporta lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Prosta ieej tagad tajā bezrindas.lv, paņem Rīga - Salacgrīva un aidā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 roflkakao. dabūju 99. vietu. nākamās biļetes stāv kājās! Es ceru, ka dabūšu balvu par to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 O, naiss. Ja kas, es noteikti būši vienīgais daunis saulesbrillēs ar gejiski zilu telti rokās. Lab, jāmauc uz centru un jāpaēd, 2 dienas neesmu ēdis. P.S. foršs čats sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 15, 2011 Author Report Share Posted July 15, 2011 (edited) man būs gejiski zaļš guļammaiss un sieviešu saulesbrilles, kuras noteikti nebūs uz acīm. 11. platforma - a place to be! P.S kā man tevi uzrunāt? Edited July 15, 2011 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 man būs gejiski zaļš guļammaiss un sieviešu saulesbrilles, kuras noteikti nebūs uz acīm. 11. platforma - a place to be! P.S kā man tevi uzrunāt? Sauc vinu par miļumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 AU-U! Cūka! Auuuu-uu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Un tā tika izvarots gludais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts