Spec Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Izbanoja mani Aztec mapē, dažas dienas atpakaļ, par WH it kā. Pēc tam banu noņēma, pat nebiju papūlējies paprsīt, lai noņem. Šodien, spēlējot Vertigo mani bez nekāda iemesla atkal izbanoja, to pamatojot ar to, ka es esot banots iepriekš. P.S.Lūdzu izstāstiet, kur varu atrast banlisti un demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Izbanoja mani Aztec mapē, dažas dienas atpakaļ, par WH it kā. Pēc tam banu noņēma, pat nebiju papūlējies paprsīt, lai noņem. Šodien, spēlējot Vertigo mani bez nekāda iemesla atkal izbanoja, to pamatojot ar to, ka es esot banots iepriekš. P.S.Lūdzu izstāstiet, kur varu atrast banlisti un demo. Nevis bez iemesla, bet tieši tā iemesla dēļ, ka nebiji papūlējies paprasīt unbanu... jo redzēju tavu banu un tu meloji, ka viņš tev esot noņemts... 1) Sūdzību sadaļa - http://www.gign.lv/forum/forum/10-sudzibas/ 2) izlasi to, kas tur augšpusē rakstīts 3) uzraksti normāli sūdzību un ieliec demo bez šiem 3 punktiem nekā nenotiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 Nevis bez iemesla, bet tieši tā iemesla dēļ, ka nebiji papūlējies paprasīt unbanu... jo redzēju tavu banu un tu meloji, ka viņš tev esot noņemts... 1) Sūdzību sadaļa - http://www.gign.lv/forum/forum/10-sudzibas/ 2) izlasi to, kas tur augšpusē rakstīts 3) uzraksti normāli sūdzību un ieliec demo bez šiem 3 punktiem nekā nenotiks! Kurā vietā tad es meloju, ka viņš ir noņemts? Varēju ieiet spēlē un izsecināju, ka bans ir noņemts, tas arī viss. BAN ID: 87565 | ADMIN: analgins | BANNED NAME: Spec | BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:1459711597 (nosteam generated ID) | REASON: wh | TIME SET: 2011-06-26 14:03:24 (10 days 20 hours 39 minutes ago) | EXPIRE: Never | More info: http://www.gign.lv/ban/87565 Demo nevaru pievienot "Error You aren't permitted to upload this kind of file". Lūdzu noņemiet banu, jo nav man WH. Visas kartes zinu no galvas un spēlēju CSS no tā parādīšanās brīža, pirms tam spēlēju 1.6 un sāku vispār ar half-life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 tev nevajag neko pievienot,iekope demkas nosaukumu piem weekly-gign.lv-1101212121024-de_dust1111.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 (edited) 20110626-1352-de_aztec.zip NEziu kurā raundā, jo neprotu to demo palaist. Edited July 7, 2011 by Spec Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 iemet demku cstrike mapiitee un uzliec tam video savu nosaukumu piemeeram ''lololo'' tad ej cs un konsole raksti playdemo lololo vai arii viewdemo lololo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 (edited) 5.raundā nobanoja! Kāds tur WH? Redzēju, ka manējo nošauj AWP, aptuveni izdomāju pretinieka atrašanās vietu un rīcību un šāvu. Vienu raundu pirms mani izbano taču skaidri redzams, ka man nav WH, būtu no sākuma nošāvis to čali, kurš mani novāca. Padsmit gadu laikā esmu normāli šaut iemācījies un kartes zinu no galvas. WH nav vajadzīgs, lai paredzētu, kur pretinieks skries, it sevišķi ja spēlēju DD2; DD1; Italy; Office; Aztec un citas populārās kartes! Un paldies attachment, atradu arī vietu, kur savus demo esmu sarakstījis. Edited July 7, 2011 by Spec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kāds Nak3D or ArcChez varētu apskatīties, paskatijos tā virspusēji - dažas aizdomīgas vietas bij, bet visā visumā hz - neesmu čīteru atpazīšanas specs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Neredzu wh. Demka nav daudz jāskatās, varbūt var pateikt, pēc kurām epizodēm nospriedi, ka šis čīto? Labi ja 2-3 veiksmīgas epizodes bija, kuras varētu uz prasmi attiecināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcChez* Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 (edited) EDIT: Pie beigam kur so nobanoja pirmssienas teme... gaida pretinieku... Bet parmaz epizodes ja ir pieejamas vel kadas demkas metiet ieksa Edited July 12, 2011 by ArcChez* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 12, 2011 Author Report Share Posted July 12, 2011 EDIT: Pie beigam kur so nobanoja pirmssienas teme... gaida pretinieku... Bet parmaz epizodes ja ir pieejamas vel kadas demkas metiet ieksa Teicu jau, spēles pieredze man ir 10++ gadi, kartes zinu no galvas un cenšos visu laiku tēmēt uz vietu, kur pretinieks varētu atrasties. Paskaties iepriekšējos raundus, tur taču skaidri redzams, ka nav WH!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Teicu jau, spēles pieredze man ir 10++ gadi, kartes zinu no galvas un cenšos visu laiku tēmēt uz vietu, kur pretinieks varētu atrasties. Paskaties iepriekšējos raundus, tur taču skaidri redzams, ka nav WH!!! Admini, piedodiet, bet es peec taa chaliisha runas jau saprotu, ka vinsh konkreeti dirsh ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 12, 2011 Report Share Posted July 12, 2011 Admini, piedodiet, bet es peec taa chaliisha runas jau saprotu, ka vinsh konkreeti dirsh ^^ Piedod, tavu viedokli neviens nejautā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 13, 2011 Author Report Share Posted July 13, 2011 Admini, piedodiet, bet es peec taa chaliisha runas jau saprotu, ka vinsh konkreeti dirsh ^^ Varbūt pasniegsi psiholoģijas stundu un paskaidrosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 13, 2011 Report Share Posted July 13, 2011 Piedod, tavu viedokli neviens nejautā! Piedod, bet shis ir forums, un man ir tiesiibas izteikt savu viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 18, 2011 Author Report Share Posted July 18, 2011 Tad kas te notiek? Atbanos mani kāds vai ne? PAsakiet kāds savu skype, aizsūtīšu demku, kur var redzēt, kā spēlēju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Nav tur nekāda wh, kkāda viena vai divas haļavas un tas arī viss.. Banu nonēmu,var klapēt ciet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec Posted July 20, 2011 Author Report Share Posted July 20, 2011 Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Nopētīju demčiku, nekur nevaru piesieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Nopētīju demčiku, nekur nevaru piesieties A visiem jau pohuj... Tak aizslēdziet šo te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts