Jump to content
GIGN Forum

Unban

Spec
 Share

Recommended Posts

Izbanoja mani Aztec mapē, dažas dienas atpakaļ, par WH it kā. Pēc tam banu noņēma, pat nebiju papūlējies paprsīt, lai noņem.

Šodien, spēlējot Vertigo mani bez nekāda iemesla atkal izbanoja, to pamatojot ar to, ka es esot banots iepriekš.

P.S.Lūdzu izstāstiet, kur varu atrast banlisti un demo.

Izbanoja mani Aztec mapē, dažas dienas atpakaļ, par WH it kā. Pēc tam banu noņēma, pat nebiju papūlējies paprsīt, lai noņem.

Šodien, spēlējot Vertigo mani bez nekāda iemesla atkal izbanoja, to pamatojot ar to, ka es esot banots iepriekš.

P.S.Lūdzu izstāstiet, kur varu atrast banlisti un demo.

Nevis bez iemesla, bet tieši tā iemesla dēļ, ka nebiji papūlējies paprasīt unbanu... jo redzēju tavu banu un tu meloji, ka viņš tev esot noņemts...

1) Sūdzību sadaļa - http://www.gign.lv/forum/forum/10-sudzibas/

2) izlasi to, kas tur augšpusē rakstīts

3) uzraksti normāli sūdzību un ieliec demo

bez šiem 3 punktiem nekā nenotiks!

Nevis bez iemesla, bet tieši tā iemesla dēļ, ka nebiji papūlējies paprasīt unbanu... jo redzēju tavu banu un tu meloji, ka viņš tev esot noņemts...

1) Sūdzību sadaļa - http://www.gign.lv/forum/forum/10-sudzibas/

2) izlasi to, kas tur augšpusē rakstīts

3) uzraksti normāli sūdzību un ieliec demo

bez šiem 3 punktiem nekā nenotiks!

Kurā vietā tad es meloju, ka viņš ir noņemts? Varēju ieiet spēlē un izsecināju, ka bans ir noņemts, tas arī viss.

BAN ID: 87565

| ADMIN: analgins

| BANNED NAME: Spec

| BANNED STEAM_ID: HW_ID_0:0:1459711597 (nosteam generated ID)

| REASON: wh

| TIME SET: 2011-06-26 14:03:24 (10 days 20 hours 39 minutes ago)

| EXPIRE: Never

| More info: http://www.gign.lv/ban/87565

Demo nevaru pievienot "Error You aren't permitted to upload this kind of file".

Lūdzu noņemiet banu, jo nav man WH. Visas kartes zinu no galvas un spēlēju CSS no tā parādīšanās brīža, pirms tam spēlēju 1.6 un sāku vispār ar half-life.

5.raundā nobanoja! Kāds tur WH? Redzēju, ka manējo nošauj AWP, aptuveni izdomāju pretinieka atrašanās vietu un rīcību un šāvu. Vienu raundu pirms mani izbano taču skaidri redzams, ka man nav WH, būtu no sākuma nošāvis to čali, kurš mani novāca.

Padsmit gadu laikā esmu normāli šaut iemācījies un kartes zinu no galvas. WH nav vajadzīgs, lai paredzētu, kur pretinieks skries, it sevišķi ja spēlēju DD2; DD1; Italy; Office; Aztec un citas populārās kartes!

Un paldies attachment, atradu arī vietu, kur savus demo esmu sarakstījis.

Edited by Spec

EDIT:

Pie beigam kur so nobanoja

pirmssienas teme...

gaida pretinieku...

Bet parmaz epizodes

ja ir pieejamas vel kadas demkas

metiet ieksa

Teicu jau, spēles pieredze man ir 10++ gadi, kartes zinu no galvas un cenšos visu laiku tēmēt uz vietu, kur pretinieks varētu atrasties.

Paskaties iepriekšējos raundus, tur taču skaidri redzams, ka nav WH!!!

Teicu jau, spēles pieredze man ir 10++ gadi, kartes zinu no galvas un cenšos visu laiku tēmēt uz vietu, kur pretinieks varētu atrasties.

Paskaties iepriekšējos raundus, tur taču skaidri redzams, ka nav WH!!!

Admini, piedodiet, bet es peec taa chaliisha runas jau saprotu, ka vinsh konkreeti dirsh ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...