dyversant Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 NU karoče tā. Uz šo brīdi man pazīstams čalis meklē cilvēkus, šobrīd konkrēti meitenes, darbam UK. Darbs Pilsētās netālu no Londonas. Nav nekāds eskortmeiteņu variants. Darbs saistits ar apģērba iepakošanu, tā ka nekas grūts nav. Uzreiz ir Sagatavotas dzīvesvietas, darbs uzreiz. Čalis ir ļoti uzticams, pats caur viņu iekārtojos darbā un man teiksim viss ir lieliski. Palīdzētu sakārtot dokumentus, ja vajadzetu. Pats no tā nekādu lielu finansiālu labumu negūstu, tik cik kāds pudeli uzliks par iekāŗtošanu , bet vienkārši ja ir iespēja, tad ir jādalās ar info, es uzskatu. Pēc laika vērsies vaļā vēlviena rūpnīca, tad arī džekus vajadzēs, par to ziņošu ja ir interese.Pašlaik gan vēl pāris vakances ir, bet ne visi ir gatavi strādāt TESCO, būšu atklāts. Jārukā riktīgi, bet nu fiksi var uzraut pāris k. Ja kādam ir kāda draudzene/paziņa/radiniece vismaz 18 gadus veca, vismaz ar pamata angļu valodas zināsanām un vēlmi aizbraukt gadiņu piepelnīties ziņot man PM, tad tālāk sazināsimies un sīkāku info pastāstīšu kas un kā. Divis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Paga - drēbes jāloka -> veči to nespēj. Kaut kas te nav tīrs. Cik pats esi k jau sakrājis? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Nu shobriid ir taa, ka taja noliktava palikushas tikai sievieshdjeelas - viirieshu darbi jau aiznjemti. Viss ir jauks tiirs un puukains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 dajosh kontaktus, man te viena kareiz laikam grib shaut uz uk pelniit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 bļē nah sievietes, es gribu maukt! Kad parādās večiem vakances ziņo, lūdzu! Varbūt kāds var piedāvāt darbu bārā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 6, 2011 Author Report Share Posted July 6, 2011 Būs, būs vakances ļoti daudz cik esmu sapratis. Vērs vaļā noliktavas un cilvēkus vajadzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Kāds ir veču darbs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Man vairāk interesē par kādu algu ir runa Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Paga - drēbes jāloka -> veči to nespēj. Kaut kas te nav tīrs. Cik pats esi k jau sakrājis? Beefs Tas tapēc, lai nebūtu sieviešu diskriminācija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB_ Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 (edited) dyversant Kur japiesakas , es ar butu ar mieru laist , ja viss ir 100 % drosš ! Ja ir / bus kadas vakances , dod ziņu ! Pudeli dabusi ! Darbs noliktavā TESCO Lielbritānijā, Daventry meklē:Darbs vīriešiem un sievietēm no 18 līdz 45 gadiem ar angļu valodas zināšanām Pienākumi: Preču pieņemšana Dienas un nakts maiņas, ir daudz virsstundas SAMAKSA: no £7,00 - £12 stundā šis ir tas pats ? Edited July 6, 2011 by GB_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Eu! Bet es arī domāju patiesībā brauktu uz UK. Tur nav kāds darbiņš ar 20GBP after taxes? Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Beef, manaa galaa te ir taadi varianti, varu tevi iekaartot. Noshancee 50 stundas, nomaksaa 300sokjus nodokljus un paliek tev 20 funtjiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 6, 2011 Report Share Posted July 6, 2011 Nez, nez.. NEXT'a noliktavās arī džeki loka drēbes.. Kāpēc te nevarētu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) . Edited July 7, 2011 by JimBugA Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Beef, manaa galaa te ir taadi varianti, varu tevi iekaartot. Noshancee 50 stundas, nomaksaa 300sokjus nodokljus un paliek tev 20 funtjiki 20gb/h? tb - 1000gbp paliek pec 50h darba. Izklausas pienemami. Davai! Iekarto mani. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 20gb/h? tb - 1000gbp paliek pec 50h darba. Izklausas pienemami. Davai! Iekarto mani. beefs Trolllllllllllllled. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 7, 2011 Author Report Share Posted July 7, 2011 Nope, tas Nav tesco. EU IR VAKANCES ARII VIIRIEM. Darbs liidzigs tam ko daru es - DHL. Sikak info privaati. Samaksa manis piedavatajas vietas nav minimaalaa. pats stradaju DHL, esmu dikti apmierinats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 diviit, tev ir 10 minuutes atbildeet uz manu pm!!! p.s. beef, tu tak ieprieksh teici, ka tevi neinteresee takse zem 35 pauti stundaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) diviit, tev ir 10 minuutes atbildeet uz manu pm!!! p.s. beef, tu tak ieprieksh teici, ka tevi neinteresee takse zem 35 pauti stundaa. 35 pirms nodokliem. es domaju ka ar 3000+gbp uz rokas uk jau var sakt dzivot. 1200gbp dzivoklis. 400 gbp rijamais. parejais - kabatas nauda. Beefs edit: btw - darba piedavajumos, kur norada gada algu - tas ir pirms vai pec nodokliem? Edited July 7, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 (edited) dziivokli gan tu gribi labu es taa skatos edit: kaut gan, vienam pasham dziivoklis divistabu varetu taa arii izmaksaat. Edited July 7, 2011 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 tiesi ta. ko tad - es brauktu uz uk, kur tipa krutak, bet man butu jadzivo kojas kopa vel ar 3 purniem? es tak planoju savu beibi un bernus ari lidzi panemt. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Kaa vispaar shitiem programetajiem UK maksaa? Galigi neesmu intereseejies. Kaadas likmes iet? diviit DHL tie pasta sutijumi vai kkas ar to saistits? tranzistor, dzheki zog taas lupatas, sievietes kipa godpraatiigaakas, netaisa varkas sev Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 45k-65k gbp gada (skatoties sludinajumos) bet tas laikam ir pirms nodokliem, ne? pilnigi lohi 30k. beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranzistors Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 http://www.itjobswatch.co.uk/jobs/uk/programmer.do (£37,500) <-- te var apskatīties, cik vidēji pelna programmētājs un search'ā var pameklēt arī citas profesijas ;)un tās algas tak ir pirms nodokļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 7, 2011 Report Share Posted July 7, 2011 Jā! Ķipa UK ir kāds progammētajs, kurš strādā par 30k GBP gadā (ķipa iesācējs), kas pēc nodokļiem pārvēršas par 20kGBP -> knapi 1700GBP, ar ko vispār UK nevar izvilkt nekādu dzīvi! ha ha ha! Ķipa UK programmētājam alga ir tikai 2x lielāka par minimālo! Yeah sure! Anyway - man pofig - es pišu uz UK par 20gb/h uz rokas strādā, jo jerrico vai divītis mani iekārtos! Tā kā pišat nahuj Latvju bālēliņi - LV smird - Gatis Kandis UK rulē! Jēēēē! Jūs esat lohi! Ha ha! Es esmu bagāts muahahahhaha! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now