Jump to content
GIGN Forum

Eziic Tiesību Noņemšana


~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2011-07-03/weekly-cs.gign.lv-1107030143-de_cpl_mill.zip

Vakar naktī spēlēju GIGN pug serverī un redzēju Eziic izmantojam savas admina tiesības, lai gūtu pārākumu pār parastajiem spēlētājiem.

Uzreiz mēģināju aizrādīt, ka tā nu darīt nav smuki, kam sekoja miglas (atmasku) pūšana sejā.

Demo var skatīties no 17:30 līdz 18:10.

Godājamais Eziic iesāk raundu kā T. Ieskrien trubā un dodas pa to uz tālo spotu. Kad ierauga (vai jūt, ka pa viņu šauj) pretiniekus, nomaina komandu un paskrien garām, kad (caur sienu skatoties tieši virsū) ir paskrējis garām abiem CT, komanda tiek nomainīta atpakaļ uz T, lai dotos uz tālo spotu.

Manuprāt, diezgan acīmredzama tiesību pielietošana veidā kā tās nevajadzētu izmantot.

Ņemot vērā to, ka šis indivīds ir dibena līdz ausīm citiem cilvēkiem pie varas, es neprasu, lai atņemtu visas tiesības viņam (laigan to vajadzētu, kaut vai tikai tāpēc, ka nevarēja uzreiz atzīties, bet vajadzēja mālēt smiltis acīs ar meliem), tad vismaz teamswtich iespēju atņemt, lai var parastie spēlētāji normāli spēlēt ar viņu vienā serverī.

p.s. - man pašam neceļas rokas skatīties visu demo, bet tas moments ir diezgan labs pierādījums arī iespējamam WH.

p.p.s. - piektdienas vakars = alkohols+cs = neuzmanīga spēlēšana. Tākā tiem, kas ar to nodarbojas bieži, nevajadzētu būt grūtībām redzēt WH, ja tur tāds ir.

Link to comment
Share on other sites

[21:36:00] Eziic: iemetīsi no manis tur postu?

[21:36:18] cash: varu mēģināt

[21:50:47] Eziic: Ak tu nabadziņš, tarzānam tevi samīļot? Aizrādīšana formā 'PIZĢETS TŪLĪT RAKSTĪŠU FORUMĀ SŪDZĪBU, TEV PIZĢETS' man īsti nav uztverama kā aizrādīšana.

Demo ap 17 minūti pamostos no pīppauzes, aizskrienu aiz kastēm spotā ar nazi, gaidu teroristus, pa mani sāk bombīt, es spiežu pogu X [vai Z], lai izveidotu radio komandu 'OH SHIT, NEED BACKUP' un tieku pārmests pie T, jo neesmu noņēmis bindu, ko pa dienu uzliku ākstoties kopā ar Genu, rezultātā viens no T komandas mani uzspridzina. No harm done there. Mēģinu saprast kas par figņu, tikmēr jau esmu respawnots, skrienu uz trubu, lai atlektu atpakaļ pie CT, jo tur sāku spēli un tur man patīk, un daru to esot pie komandas biedriem trubā, kuru skriešanu dzirdu jau no trubas gala. Kā es vēlreiz pārvilkos uz T es nezinu, nevienu pa ceļam nesavainoju un nenošāvu. Tātad - kāds tieši labums man šajā situācijā bija un kam vēl bez tevis par to sāp sirds?

Un pastāsti lūdzu, kāds tam visam sakars ar alkoholu. Tu man blakus stāvēji un lēji mutē? Kur tev tāds pārliecinošs info?

Rekur, mūvijam 4:20 var iečekot Samuraja izgājienu pret mani ar šo komandu, vienīgi viņš to pielietoja savam labumam, jo tas bija vienīgais veids kā viņš varēja mani nogriezt. Ja kaut ko griež man, lūdzu pieņemt attiecīgus mērus visiem pēc kārtas nevis atkal piepisties man par skaistām acīm. Par to, ka es daļu no mapes pavadu rakstot konsolē 'kill' un banojot čīterus man neviens paldies nesaka, bet dirst gan mēs visi mākam smalki. Lai jums veicas, puiši. :)

Link to comment
Share on other sites

Tas izdomatais storijs ir tik stulbs, puis. :)

Tipa tu skreji pa trubu, lai tiktu atpakal pie CT un tad magiski, bridi, kad esi paskrejis garam, nomainas komanda. "NU ATVICHAJU nezinu ka tas notika". :)

Ja doma kaut kadas meligas atmaskas, tad vismaz vareji izdomat lidz galam, lai nebutu janobeidz stasts ar "es nemaz nesapratu kā tas notika"

Vel ir ļoti jauki apzinaties, ka tu, musu glabej, bano chiterus. Ak, jel, ko mes bez tevis. Nepatik spiest kill, atsakies no ban tiesibam. Itka nepietiktu adminu visos diennakts laikos.

p.s. - kā istens latvietis pret sevi godigs nespej but, bet citu ar paceltam rokam noliec. Nabaga samurajs. :(

Link to comment
Share on other sites

Bļā, nu kā ar sienu. Tak nopērc dzīvi, man tevis dēļ tagad pēc trīs mēnešu ilgas klusēšanas te jānāk un jāskaidrojas. Ilgi gan izvilkāt man nepiesienoties, tīri apsveicams rezultāts.

Kapec tad chataa tika liets udens? Nekadi PIZGJETS arii netika izteikti, starpcitu.

Kāds ūdens? Tu sasolīji [nevis aizrādīji] sūdzēties forumā, es prasīju par ko, tu prasīji kā es varu būt T un CT, es uzrakstīju 'Team Change -> CT'. Ūdeni ielej sev ausī. Pazīstu puisi, kurš ausī māk arī iespļaut, varu sapazīstināt.

Tipa tu skreji pa trubu, lai tiktu atpakal pie CT un tad magiski, bridi, kad esi paskrejis garam, nomainas komanda. "NU ATVICHAJU nezinu ka tas notika".

Es rakstīju, ka nezinu kā tas notika, neizmantoju slāvu žargonu savā teiktajā. Varbūt citplanētieši, varbūt dusmīgie baloži, varbūt kāds servera spēlētājs - spiegs mani pārmeta, tomēr ticamākais variants, ka vēlreiz saspiedu pa bindiem. Tā kā to neizdarīju apzināti, uzrakstīju, ka nezinu kā. Kas tev nav skaidrs?

Vel ir ļoti jauki apzinaties, ka tu, musu glabej, bano chiterus. Ak, jel, ko mes bez tevis. Nepatik spiest kill, atsakies no ban tiesibam. Itka nepietiktu adminu visos diennakts laikos.

Bez tevis serverī arī var ļoti mierīgi iztikt, tici man. Manis teiktais bija jāuztver kā - par labo neviens nevienam pa plecu nesit, bet par katru kļūdu iepiš pa seju ar dēli. Katrā ziņā jauki, ka tu, reizi nedēļā iegriežoties serverī, zini visu par adminu pietiekamību serveros, tas tiešām priecē.

p.s. - kā istens latvietis pret sevi godigs nespej but, bet citu ar paceltam rokam noliec. Nabaga samurajs.

Ko es noliku? Es tikai parādīju uzskatāmu piemēru, kurā admins rīkojies līdzīgi kā šajā situācijā un nevienam, pat man, kurš šajā situācijā bija lielākais cietējs, sirsniņa nesāpēja. Tak izlien no alas, melnais zēn.

Tu man neatbildēji uz jautājumu - kuram spēlētājam es ar šo netīšo kļūdu traucēju un sabojāju spēli? Nākamreiz par netīšu slapu no nobindota 'xpoint' tu arī varētu uzrakstīt par mani sūdzību, tīri tā, aiz gara laika. :) Mani vienkārši interesē ko tieši es, netīšām saspaidot bindus, esmu pārkāpis. Jā, saspaidot. jeb tev liekas, ka es tā tīri savam labumam trubā blakus diviem CT pārlecu uz T tīmu, izvelku nazi, stāvu uz vietas un gaidu, kad mani kāds nošaus? Kad tu ieej mežā ar gaiseni un šauj debesīs, tev arī uzliek sodu par malu medniecību?

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Tad cik saprotu pec ezha raxtiita,ka vinsh parmetot sevi , nevienu necentaas novaakt,izmantot savaa labaa?Tikai to ka vinsh nomainija komandas, un palika uz vietas,lidz vinju noshava... I`m right?

Tad jau ziniet, cik daudzus adminus(fragerus) un speletajus butu jabano,par to ka rounda beigaas ,kad automatiski parmet kaadu speletaju no 1na tiima uz otru un vinsh noshauj kaadu...Es jau parasti pec garastavoklja nakama roundaa uzlaizhu vinju gaisaa..

P.s. Ko jus njematies kaa berni..OKej izsakat tak vinjam rajienu un buus miers...Man arii ir binds uz q pogu un ir sanacis pavisam nejaushi,raxtot uzspiest bindu un ieslapot kaadu,pat situacijaas kad kaads minee vai planto c4...

VNk pratigaak ir jauzveedas...

Un taa kaa ezic griezh naktiis,kad adminu nav, neko sliktu negribu teikt...

P.s. Es neaizstaavu ezi,es tikai padalos pieredzeee...

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Tak ja ezis pats nesaprot kā tas notika, tad, lai velreiz tā nenotiktu jāatņem xteam komanda, right?

Es jau piecus gadus spēlēju ar WH GIGN serveros. Nezinu kā tas notika, bet nebanojiet, ok?

Eu, policista kungs, man netīšām kolas pudeles vietā paņēmās šņabja, no harm done, iztiksim bez punktiņiem, ok?

Link to comment
Share on other sites

Džeinij, nu nevajag jau pārspīlēt, es domāju, ja viņš apzināti to būtu darījis, tad viņš aizskrienot garām CT, nebūtu skrējis tālāk, bet gan būtu nošāvis tos pašus CT mugurā pēc atgriešanās pie T...

Nu nebija jau tāds ZOMG pidars izmanto aksesu savā labā, ka jātaisa šitāds trādirīdirosolā...

Nezinu kā sarkanajiem izskatās, bet īstenībā vienalga, nav no tām nepieciešamajākajām komandām.

Link to comment
Share on other sites

minortij, es tagad nesparotu, eziic tev ir kaut ko sliktu nodarījis? nu beidz te no mušas pūst ziloni ;) atradis kur piesities :( mazo mīļo un pūkaini eziiti apbižo :(

par to kad viņam tā komanda ir lai domā lielie.

un ko tu vēlies panākt ar šo visu sūdzību?

ezim un wh? aj nu beidz te tagad akstīties...

Edited by eLL
Link to comment
Share on other sites

minortij, es tagad nesparotu, eziic tev ir kaut ko sliktu nodarījis? nu beidz te no mušas pūst ziloni ;) atradis kur piesities :( mazo mīļo un pūkaini eziiti apbižo :(

par to kad viņam tā komanda ir lai domā lielie.

un ko tu vēlies panākt ar šo visu sūdzību?

ezim un wh? aj nu beidz te tagad akstīties...

eLL, tu esi pietiekami vecs, lai būtu iemācījies lasīt līdz šim brīdim.

Tad nu paņem rokā acis un pārlasi vēlreiz pirmo postu.

Gribētu gan atkārtoties un teikt, ka nerubīju atšķirt WH no ne WH, tāpēc par to neko konkrētu nesaku.

Par pārējo izlasi pats pirms vēlreiz jautā jau atbildētas lietas.

Link to comment
Share on other sites

Tagad visam vajadzētu būt ok! Godīgi sakot xteam komandas pareizu pielietojumu nēsmu redzējis ilgi un nezinu vai tas tiek darīts tagad serverī. Bet, ja ši komanda tiek izmantoti savtīgos nolūkos, varat man ziņot un tādiem adminiem sasniegt "G" punktu būs nedaudz sarežģītāk. Pagaidām topic close, ezīša protestus uzklausīšu pm veidā :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...