Jump to content
GIGN Forum

eXotic

eXotic*
 Share

Recommended Posts

Sveicini visi, mans vards uzvards - Iveta Blodniece

Dizmsanas gads - 09.03.1987

Es veleetos dabuut admin tiesiibas - es esmu lasiijusi citus topic un esmu redzejusi kam jus dodat un kam nedodat tiesiibas rolleyes.gif

Es vismaz cereetu uz kadaam tiesiibasm - es zinu ka nesen es atsaaku speleet counterstrike un speleeju uz sii servere.

Laikam man tiesiibas butu vajadziigas, lai es vareetu izkikot tos playerus, kas nekauniigi uzvedas rolleyes.gif , un lai vareetu paslepot arii kadu cilveeeku... dazaadu iemeslu deeel.

Es esmu iecietiiga, kautriiga meitenee, kas palaujas tikai uz brali, bet tas taa...

Manu praaati sis serveris ir interesants, bet ir viena probleeema zeni visulaik prasa manu fo4eni, kuru es driiz vairs nevienam nedosu - tikai varbuut ar izneemumie!!!

Es vareetu arii vinus kikota par man aizskarosu un kaitinosu jautajumu... peim tu esi sku4is un tu nemaki speleet, tev jastaav uz 4aka ielas un tt sad.gif

Varu apleicinaat, ka centiisos izmantot admin tiesiibas pec noteikumiem nevis pec saviem uzskatiem...

Tas laikam ir loti butiski, jo daudzi cilveeki tos izmanto prieks saviem ieskatiem piem vote_map ja vinam ta mape nepatiik vai neiet.

Mans uzskats ir speleet vairaak, tas mapes kas reti speleejas, jo man jau apriebas parastas mapes, kas tiek speleeta jau 100 reizu katru dienu smile.gif

P.S gaidu atbildi mans tel numurs ir noslepums (ceriet tie kas ir laipni un nelamajas)

hehzz ...... meitenei un admina tiesiibas, interesanti ;]]] bet mei4as texts izklausaas sakariigs un speelee labaak nekaa dazsh laps dzhex, piem es :DDD

ja tu esi paradiijusi savu bidliiti kaadam no [gign] adminiem un kadam no vinjiem tu ........ tad jau tiesiibas ir rokaaa !!!! joks ;]

sorrry es atdzistos man ir 16 gadi driiz paliks 17 - un es driiiz varu apzvereet, ka savu fo4eni es dousu tiem, kas nav uzbaziigi unsure.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...