b0r1ng Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 (edited) Attack damage carry. Tagad ir pārsaukts par MARKSMAN .... BRRRRR Loma - fārmo 30 minūtes > izgriež tanku ar 5 šāvieniem Edited December 5, 2013 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Tatad respektivi champs kas taisa most dmg un nekada gadijuma netanko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Yup, un tevi focusē viss fucking teams ja tu esi sabarots. Viens no grūtākajiem soloq roliem, jo teams 90% gadījumos tevi nedefo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 kāds jau pārgāja uz rus serveri? Tur tas līmenis augstāks skaitās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 gambiti ir krievi ne? man šķiet, ka viņiem ļoti labs līmenis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Krievu serverī līdz pirmajam daimondam līmenis tāds pats kā citos serveros. Bet tur leino stiprāk nekā citos serveros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Man ir tada doma, bet gribetos zinat, vai tur ir tik pat daudz idiotu, ka uz NE? Poli ir neizturami daunji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Man ir tada doma, bet gribetos zinat, vai tur ir tik pat daudz idiotu, ka uz NE? Poli ir neizturami daunji! Pilnībā jebkurā serverī būs pilns ar idiotiem. Ja ignorēsi tos durakus un carryjosi komandu, tad nebūs problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Wests - ES PRO BĻA!!!! ES PRO SERVERĪ SPĒLĒJU!!!! ES PRO!!!! East - KURWA!!!!! RU - Я твою мать ебал... Quick summary of servers. Ja tu nespēlē D1 50+ westā tad nav šķirbas kur spēlēt... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 labs serveru apraksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Bet ta ari ir. Labak klausities cik kurs liels pro no tizliem vacisiem/franciem un citiem, nevis EUNE vai RUS klausities krievu jeelibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slyer66 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 (edited) Bet ta ari ir. Labak klausities cik kurs liels pro no tizliem vacisiem/franciem un citiem, nevis EUNE vai RUS klausities krievu jeelibas. Nafigam vispār tādi mudaki jaklausās, nomutē un spēlē. Pievērst uzmanību un vēl sākt strīdēties vispār nav jēgas. Edited December 12, 2013 by slyer66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guncis Posted December 14, 2013 Report Share Posted December 14, 2013 Vēl var pasūtīt caur sms ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Attack animation canceling? Kads var izskaidrot, ko to darit? Tik daudz, ka shift + mb2 es saprotu, bet es isti nesaprotu, ja apkart in minioni, tad sanak, ka katru reizi man jaspiez uz targeta? Vai pastav iespeja kkada veida automatiski notargetot championu? Man nepatik spelet ar adc, bet es censos isti nerakstit chata neko, kad tiek izveleti leini, jo 90%, ja kadu neapmierina vina lens, vins vnk izlivo, tadejadi atkal jagaida. Itka ilgi ne, bet medz gadities, ka paris reizes pec kartas neapmierinatie izlivo, tadel censos spelet visos leinos, respektivi tajos, kas paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 (edited) Caviens. Man viens jautajums, tieshak gribetos dzirdet jusu pieredzi sakot spelet ranked yoloq. Es isteniba neizprotu, ka cilveki ieks soloq tiek pie gold 1 or plat. Esmu izspelejis aptuveni 250+ normal games, principa win ratio ir diezgan labs, loti reti, kad gadas galigi luzeri kurus carrijot vnk nav iespejams. Bet pirmo reizi uztaisot soloq uz ranked, es jutos vilies visa spele. Pirmais mid pick bija Yi ad. WTF? Parejo leinu piki bija lidzigi un LB ap jungle. Ok, norakstiju, ka galigi nepaveicas. Pec paris ned uztaisiju vel vienu rsoloq, bet tiesi tas pats. Lidzigi picki. Es nesaprotu, ka tur vispar ir iespejams dabut kkadu reitu! Maybe pec tam 10 nepieciesamajam spelem kkas mainisies? Jo uz doto bridi vel nepieciesams izspelet 8speles, lai vsp butu kkads MMR. Anyways, busu pateicigs par jebkada veida info. Edited December 31, 2013 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Lolā tu esi tādā līmenī pēc kādām 100-150 ranked spēlēm kur tev vajag arī būt. Agri teikt kas tev par līmeni līdz tam laikam. Vienkārši spēlē un nečakarē sev smadzeni ar to, ka tu gribi sasniegt kaut kādu līmeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 (edited) Lolā tu esi tādā līmenī pēc kādām 100-150 ranked spēlēm kur tev vajag arī būt. Agri teikt kas tev par līmeni līdz tam laikam. Vienkārši spēlē un nečakarē sev smadzeni ar to, ka tu gribi sasniegt kaut kādu līmeni. Tu nepareizi saprati, es netiecos pec limenja, man tas isteniba galigi neko neizsaka, vai man ir gold, vai silver, vai unranked, jo esmu spelejis, gan pret, gan ar tadiem un loti loti reti kurs no viniem ir tiesam izradijis kkadu skila parrakumu. Protams Plat. , un Diam. ir daudz pieredzejusaki un diezgan agrina speles stadija var redzet vinu pieredzi. Tu man isteniba atgadinaji vienu labu speli, kuru izspeleju kadu laiku atpakal. Piejoinojos Dpick normalajam, speleju mid leina. Vel creepi nebija nospaunojusies, kad enemy midleineris izteicas, ka es busu tas, kurs vinu fidos, jo es esmu unranked un vins esot g2. Lielijas vins tik daudz, ka es vinu beigas nomuteju, jo tas nebija garigi izturams. Pec pirmajam 15minutem vins bija nomiris 3 reizes, uz 25 min vins izgaja un tims uztaisija surrender ar lugumu report Diana (mid lane). Es nesaprotu, kad es beidzot ieks rsoloq saksu satikt teammeitus, kuri VISMAZ attiecigi leinam picos champus, nevis LB jungle, Yi mid, vai adc Nami solo bot ???? Edited December 31, 2013 by NeoX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Ir preseason, tagad visi trollo rankedos (vismaz lower elo). Jaunas sezonas sakuma vajadzetu but labak, tad visi tryhardos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted January 1, 2014 Report Share Posted January 1, 2014 dotā ranking sistēma beidzot ir, nākat spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Man ir paziņa, kurš vēlas pārdod savu LoL akauntu - diamond V ranked. Viņš vēlas 135paundus par akauntu. Lūdzu bez diršanas par cenu, kam ir interese - pm man. Šie ir čempioni kuri viņam ir: Aatrox Alistar: Unchained Alistar Amumu Annie Ashe: Queen Ashe Blitzcrank Caitlyn: Arctic Warfare Caitlyn Cho’gath Darius Draven: Gladiator Draven Elise: Victorious Elise Ezreal: Frosted Ezreal Fiddlesticks Galio Gangplank: Spooky Gangplank Garen Graves: Mafia Graves Heimerdinger Irelia Janna Jarvan IV: Commando Jarvan IV Jax Jayce: Debonair Jayce Jinx: Mafia Jinx Kayle: Judgement Kayle Kennen: Kennen M.D, Arctic Ops Kennen Kha’Zix: Mecha Kha’Zix LeBlanc Lee Sin: Muay Thai Lee Sin Leona: Iron Solari Leona Lissandra Lux: Sorceress Lux Malphite: Shamrock Malphite Maokai Master Yi: Chosen Master Yi Miss Fortune Morgana Nami Nasus: Riot K9 Nasus Nautilus Nidalee: Leopard Nidalee, Bewitching Nidalee Nocturne: Eternum Nocturne Nunu: Sasquatch Nunu Olaf: Brolaf Orianna: Pantheon: Ruthless Pantheon, Perseus Pantheon, Glaive Warrior Pantheon Poppy: Lollipoppy Rammus Renekton: Pool Party Renekton Rengar Riven Ryze: Zombie Ryze Shaco Shen Singed Sion Sivir: PAX Sivir Sona Soraka Swain Taric Teemo: Badger Teemo, Astronaut Teemo Thresh: Championship Thresh Tristana Tryndamere: King Tryndamere Twitch: Kingpin Twitch Varus Vayne Veigar Warwick: Firefang Warwick Xin Zhao: Winged Hussar Xin Zhao Zed: Shockblade Zed Zyra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 No Gold3 uz Silver2. Kaut kāds sūds tie promotion games. 6/10 uzvaras. lal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 No Gold3 uz Silver2. Kaut kāds sūds tie promotion games. 6/10 uzvaras. lal lol, viens čalis no 10 spēlēm uzvarēja 7 un tika plat. IV. (iepriekš plat. II bija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Tādēl tas arī ir ELO resets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 19, 2014 Report Share Posted January 19, 2014 Dzīvojos visu laiku platinum, bet tagad neesmu izspēlējis promotion, jo redz - jēlā bronza komandā simtprocentīgi. Varu derēt, ka mani iemetīs gold, kaut uzvarētu visas spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now