sandis Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Sveicināti Gignieši. tātad es meklēju draiveri priekš Intel® 82815 kuram būtu strādājoša OpenGL grafika, man pagaidām bez rezultātiem, un visu googli jau pārmeklēju... Intel mājaslapā ir rakstīts kad ši videokarte ir spējīga pavilkt OpenGL grafiku. P.S. vajag lai paspēlētu cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandis Posted July 4, 2011 Author Report Share Posted July 4, 2011 Tagad aizņēmos no drauga viņa veco videokarti.. :Ati Radeon 7500 family. http://h30097.www3.hp.com/graphics/radeon7500/product_info.html viņš viņu bija izmantojis iekš windows98 ;D tātad man Vajag Dabūt OpenGL grafiku, Uzlikt jau es viņu varu, bet tad ir nenormālākie lāgi. fps ir 5. Lūdzu palīdzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 (edited) reaali jau neko nevar izdariit,pameklee ss.lv sakariigus piedavajumus,megini nosist cenu.saki kjipa ka vakar piezvanija viens chuvaks kursh itkaa piedavaja tadu pashu vkarti par zemaaku cenu,un chuvaks uzreiz atmaigs ja nesakarigi sarakstiits,atvainojiet esmu zem duuma Edited July 4, 2011 by attachment 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now