Mullter^ Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Kur Jūs lejuplādējat mūziku? Meklēju search enginu, kur varētu lejuplādēt mūziku labā kvalitātē. (320kbps) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 No yt. Video/skaņas hd kvalitātē. Protams, ar download helperi- mozillas pluginu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 No yt. Video/skaņas hd kvalitātē. Protams, ar download helperi- mozillas pluginu. Tā arī es līdz šim esmu darījis, taču tas ir diezgan ilgs process, kamēr aizpildu informāciju par katru dziesmu (izpildītājs; albūms; gads umt.) Tagad mēģinu atrast saitu, kurā dziesmas var ātri atrast, lejuplādēt augstā kvalitātē + būtu jau visa informācija par dziesmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 beemp3 neder? Ja labi meklē, tad tur dažiem arī ir 320kbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 Tā arī es līdz šim esmu darījis, taču tas ir diezgan ilgs process, kamēr aizpildu informāciju par katru dziesmu (izpildītājs; albūms; gads umt.) Tagad mēģinu atrast saitu, kurā dziesmas var ātri atrast, lejuplādēt augstā kvalitātē + būtu jau visa informācija par dziesmu. Priekš kam tev tik detalizēti visu vajag? Nepietiek ar dziesmas izpildītāju un darba nosaukumu? Nav nekāds garš process. Vismaz ne man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mullter^ Posted June 18, 2011 Author Report Share Posted June 18, 2011 Priekš kam tev tik detalizēti visu vajag? Nepietiek ar dziesmas izpildītāju un darba nosaukumu? Nav nekāds garš process. Vismaz ne man. Parasti rakstu dziesmas nosaukumu, izpildītāju, albūmu un albūma artwork'u (lai smuki izskatas) Starpcitu, kā lai reģistrē DownloadHelper'u? Bez reģistrācijas nevar nokonvertēt uz MP3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 var meginat http://abmp3.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
struncis112 Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 http://music.ardor.ru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SelfDestruct Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 priekš atsevišķām dziesmām un albumiem izmantoju www.filestube.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now