BOT^a Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) Taatad, shoriit atkal saaka chakareties manas ausis (Steelseries 5vh2), pie visa vainiiga ir taa sheema kur regulee skaljumu un mikrafonu. Ja es to mikrosheemu pa vidam izrauju aaraa un meegjinu savienot visus vadus pa tiesho, skanjai un mikrafonam buutu jaastraadaa? p.s. janu noder tad reku atkal sheemas bilde http://www.heaven.lv/ausis.jpg Edited June 14, 2011 by BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 Man vienām ausīm ar tā bija,tikai kudi sūdīgākas. Savienoju neizmantojot šhēmu,nekā neskanēja. Nezinu kapēc. Vienkārši salodē kārtīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 gan jau patrauceeja apkaart aizsarg paarklaajums, kas izolee divus vadu savstarpeejus konfliktus, taapeec vajadziigs ir lodaamurs nevis vnk satiishana kopaa Bet topiku veidoju lai uzzinaatu vai kaads jau ta air meegjinajais un ir sanaacis Link to comment Share on other sites More sharing options...
prekkk Posted June 14, 2011 Report Share Posted June 14, 2011 (edited) man lidziga problema, kad meginu regulet skalumu. tad ir charkstonja bet var atrast perfektu poziciju (tam apalajam), un tad skan labi. ontopic: nezinu vai stradas ja pa tieso savienosi, bet zaudet jau nav ko...pec tam var atpakal savienot caur shemu, ja kas... Edited June 14, 2011 by prekkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted June 14, 2011 Author Report Share Posted June 14, 2011 Teddijs savaam ausiim ta adariijsi un vis sbumbaas, tagad jau es zinu 3 veidus kaa dabuut vadus kopaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now