SaS^MAN Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Esmu nolēmis nopirkt jaunu telefonu. Vajadzības : ērts, pārskatāms dizains; laba sarunu kvalitāte; lai atskaņo labi mūziku; kamera arī derētu normāla; +WiFi. Un vēlams ne vairāk kā ~120ls. Negribu baigi "kruto", bet galvenais, lai ir WiFi. Kāds var kautko ieteikt? pagaidām es sliecos uz šo telefonu. Edited June 13, 2011 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 X10 Mini ir super, tikai rēķināsies, ka bača tur ļooooti maz. Riktīgi aktīvi lietojot nebūs pat 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Meh tie SE ir. http://www.gsmarena.com/nokia_6300-1800.php rekur labs telefons. Maksās drošvien kādi 10 lati, bet kalpos godam. Je nemeklē neko fancypants, tad šis ir perfekts. Ir bijis 5+ paziņām, nevienam nav bijušas nekādas problēmas un nekādu sūdzību. Cena arī zema drošvien. Kamera gan nav nekāda 5 pikseļu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ...galvenais, lai ir WiFi. WLAN No Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) 1. nenem neko no sony ericssoniem 2. X10 mini vai pro ir vienkarsi visneertakais telefons ever, vins ir mazins, smiekligs, debils 3. iesaku pielikt naudu prieks samsung galaxy ace/nokia x6 vai pagaidit lidz vinam cena nokritisies ps. tiem kuri uzskata to mini pro par super, tad dzive nav sastapies ar kadu citu ertaku/labaku telefonu jo vins ir pizdec Edited June 13, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Turismox, es dzīvē esmu sastapies ar daudz vairāk telefoniem nekā tu, tā kā nesprēgā Edited June 13, 2011 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 Lietots Wildfire will do the job - http://www.ss.lv/lv/electronics/phones/mobile-phones/htc/wildfire/ Varbūt vari uzmest aci un noķert kādu Desire par lētām naudām, šad un tad parādās, tas noteikti būs vēl labāks variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 ok, tad ņem 6301, kurš ir tāds pats, bet ar wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 (edited) Turismox, es dzīvē esmu sastapies ar daudz vairāk telefoniem nekā tu, tā kā nesprēgā gan jau ka ta ir, jo veikala pie visiem pasaules telefoniem netieku & visu cilveku atsauksmem ari Kas tās par muļķībām? x10 parasto vai to pasu mini/pro ar piemeram galaxy s vai kadu htc neesi laikam salidzinajis Edit; traktorists^ kamera ir vienkārši žopa.. tā teikt barahlo par neatbilstošu cenu tas kurš iztērējis naudu par tādu protams ka neteiks uzreiz ka sūds interneta jau izskatas kruta, yo yo bet dzive tie erikshoni neatbilst cenai ps. ++ par htc lietotu pssssss beidzu smirdet saja topika Edited June 13, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 13, 2011 Report Share Posted June 13, 2011 runājot par SE, kādam no jums ir pieredze ar x10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now