kept Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 hi.. Kāds nezin kā ir jāieraksta dvd disks, lai dvd pleijeris kurš nelasa pašierakstītus diskus tos tomēr izlasītu? Viens no variantiem ir to atbloķēt, bet tas maksā naudu, ja vien neeksperimentē pats, otrs ar āmaru pleijerim pa vidu un trešais, kaut kā pareizi ierakstīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 (edited) pareizi ierakstīt nebūtu prāta darbs, nenormālā ķēpāšanas un gaidīšana ar konvertēšanu, rakstīšanu etc. pats nezināju vai lasa pašrakstītos bet sanāca ka lasa - ļoti vecs playeris philips Nero 8 -> Nero StartSmart -> Rip and Burn -> Burn Video Disc -> Data -> Data DVD par atbloķēšanu neko nezinu bet var pačekot google Edited June 11, 2011 by Turismox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Nejauc pavisam dažādas lietas. ne pārak precīzi paskaidroji problēmu. 1. DVD ņem pretī tikai DVD standarta diskus - respektīvi nav paredzēts nekādu DivX/XviD un citu videofailu atskaņošanai - nu tad tu neko tur nevari darīt un ar atbloķēšanu tur nekāds sakars nebūs. 2. DVD teorētiski vajadzētu ņemt pretī DivX/Xvid un parastos avi video failus, bet tos viņs vienkārši nelasa - visdrīzāk tas ir kāds pavecs modelis - pamēģini ierakstīt datus uz DVD-R nevis DVD+R matricas - vecie DVD neatpazīst DVD+R matricas 3. UZ DVD var stāvēt reģionu bloķēšana - pašos pirmssākumos DVD standarts paredzēja, ka lasītajs varēs atskaņot tikai tos diskus, kas ir paredzēti konkrētajam reģionam. Nepagāja īpaši ilgs laiks un visiem iestājās pohujs uz reģioniem. Teorētiski protams regionu locku var noņemt bet tas noteikti nav tās naudas vērts DVD atskaņotaji tagad maksā sākot no 15 Ls, media playeri - sākot no 30 Ls. Atbloķēt lētak par 5-10 noteikti nebūs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 ā, jā, pareizi bija tie dvd-r un +r. Tagad tādus vel var nopirkt? Man šķiet, ka tagad visi ir tikai +? Vai aŗī +/- kopā? Būs jāpameklē un jāizmēģina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Da jebkuraa bodee kur DVD+R var ariii DVD-R nopirkt nestaasti... Bet vispar varetu man kaads isumaa izstastit ar ko īsti atšķiras DVD+R no DVD-R Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 Cik es esmu dzirdējis, tad dvd disku ražotāji un playeri bija taka divās frontēs..un katrs centās izsisties, vieni ar savu + otri ar - un beigu beigās neizdevās un sāka ražot +/-... bet nu es sīkāk neko nezinu, varbūt tāpat smagi kļūdos.. Palasi Surrounder 2. punktu. GooDmen, tu esi pevērsis uzmanību dvd diskiem kurš ir +r vai -r? Man kaut kā pēdējā laikā nav bijusi tāda vajadzība, tāpēc nezinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Da jebkuraa bodee kur DVD+R var ariii DVD-R nopirkt nestaasti... Bet vispar varetu man kaads isumaa izstastit ar ko īsti atšķiras DVD+R no DVD-R Teorētiski tie ir 2 dažadi standarti, DVD+R skaitās ka ir vairak priekšrocību - lielaks maksimālais ierakstīšanas ātrums iespēja rediģēt failu parametrus utt. Praktiski ir ta, ka vismaz es pērku DVD-R diskus, jo atšķirību patiesībā nejūt un vismaz esmu drošs, ka DVD-R ņems pretī visas iekārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Ir kāds veids kā es varētu noskaidrot par savu konkrēto ierīci, vai tas būtu atrisinājums, ja es ierakstītu tajā -r ? Slinkums braukt uz veikalu.. Gribu palaist uz šo te: Yukai MP73 Portable DVD Player Edited June 12, 2011 by kept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Cik saprotu šitais ir Mustek ražojums zem cita nosaukuma. Neatradu nevienu norādi, ka viņš atbalstītu DivX/Xvid - tikai mp3 . Tā ka diezvai DVD-R šoreiz palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 12, 2011 Author Report Share Posted June 12, 2011 Tad sanāk, ka es varu skatīties filmas tikai no "oriģinālajiem" diskiem, vai ne? Dēm, tas sūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Tad sanāk, ka es varu skatīties filmas tikai no "oriģinālajiem" diskiem, vai ne? Dēm, tas sūkā. Tu tikko atbildēji pats uz savu jautājumu. Edited June 12, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 (edited) Tu tikko atbildēji pats uz savu jautājumu. NO SHIT SHERLOCK Edited June 12, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now