Archys. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Čau! Kādu laiku jau spēlēju cs:s GIGN serverī un forumā neesmu pazīstams tik labi kā tur, tpc nolēmu sasveicināties! Varbuut pie jums tā nedara un es mož esmu akls, bet tieši 'jauniņo' sadaļu es šeit neatradu, tpc vien iespamošu šeit ;D ---------------------------------------------------------- Mani sauc Arturs (Uzvaardu paturēšu nosleepumaa) un nesen palika 17 gadu. Esmu no Gulbenes (domāju, ka zināt kur taada čuhņa ir) Par GIGN zinaaju jau no bērnības, kad mekleeju tur populārākos Latvijas cs(1.6) serverus, tātad varu arii teikt, ka juusu komūna manās aciis tgd ir nr1 Briivajaa laikaa daru gandriiz visu. Interesee Ielu vingrošana, meitenes un protams spēlēju cs:s. Ja veelaties ar mani sazināties, tad protams, raxtat PM.. Par CS zinu jau kaadus 7ņus gadus, taatad pieredze man ir. Paldies, ka veltiiji laiku lasot šo.. ;D EDIT: Cucinj, šito nezinaaju, paldies, izlaboju ;D Archys. Edited June 10, 2011 by Archys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 čau Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) o hai there Edited June 10, 2011 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Sveiks, Arčuk! Prieks redzēt, ka te parādās jaunas sejas. Šķiet, ka tu esi jauks čalis. Bet tagad par nopietno - tāda vārda komūns nav! Nekad nav bijis, nekad nebūs! Katru reizi, kad kāds no atsaldētajiem konterstraikistiem šādi raksta vārdu komūna, man rodas gandrīz nepārvarama vēlme nopirkt šimpanzi, piebarot to ar banāniem un caurejas zālēm, izspiest no viņa škidru sūdu kalnu kā no majonēzes paciņas, paņemt izspiestos sūdus rokās un izsmērēt tos konterstraikistu sejās. Atceries - ir komūna, nevis komūns! Es ceru, ka tu mani saprati. Ar cieņu, Cūka. Edited June 10, 2011 by cucinjshs Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 sveiks. būs taču labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Var gadīties, ka tas ir viens no Ārčija laika kavēkļiem, jo viņš brīvajā laikā dara gandrīz visu. Iespējams mūsu Ārčijs sestdienas vakaros, brīvi pastaigājoties parkā, uzlasa nomestos benčikus. Iespējams Ārčijam patīk mest akmentiņus mašīnu stiklos no mājas otrā stāva loga. Bet varbūt vingrošana uz ielām un mašīnu taurēšana dod viņam neaprakstāmu baudu.Ārčij, lūdzu, pastāsti par sevi vairāk. Edited June 10, 2011 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) Tu neesi gadijuma tas pats cilveeks kas shaja topika ir? 17 gadi, ari Artuurs. Edited June 10, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Tu neesi gadijuma tas pats cilveeks kas shaja topika ir? 17 gadi, ari Artuurs. nē, tas ir cits 17gadīgs arčijs, 1 ir no jelgavas, otrs no gulbenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 nē nu ko! sveiks gulbenieti iekš GIGN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Bēdz, kamēr vari Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 (edited) +1posts CHAU Edited June 10, 2011 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Newfags, Best Fags. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Stay Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Svx Kaut kur esi redzēts Neesi no CS 1.6 EXT projekta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 10, 2011 Report Share Posted June 10, 2011 Neesi no projekta ? Bļe, es esmu no projects Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 tas ir super, ja tu to uztver ir projekts, ir respekts es c-walk, kas tu? Ārča aaai?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Te vnm ir forshi... P.s. Cash blee iznjem tos SAS`MAN pipukus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archys. Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 (edited) Svx Kaut kur esi redzēts Neesi no CS 1.6 EXT projekta ? Ja tu ar "Ext" domaaji kautko, kas skan liidziigi tabletiiteem, kuras dod "enerģiju" tad jaa, esmu tas pats. ;D p.s. nju beidzat piesieties, pastaastiiju, manuprat, svarīgāko Edited June 11, 2011 by Archys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Su1c1deR Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 kas par tabletitem? bariga esi? varbut arii tankus tirgo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Nu, principā viņš brīvajā laikā nodarbojas ar gandrīz visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now