SkepTs Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Sveiki cilvēki Meklēju cilvēku ,kas vēlētos taisīt ar mani kopā mājaslapu priekš i-radio un ja vēlēsies varēs cs adresi Maksājumus es nosegšu par I-radio un CS ja vēlēsies cs. INFO : Mans vārds ir Artūrs . N Esmu 17 gadus vecs . Nāku no Jelgavas . Māku pārveidot vai pielabot php/html u.t.t Nu ,ko vajag to māku man tā liekas ,bet tas tā ja ir vēlēšanās tad dod pa PM ziņu vai šeit pat Tad gan jau ar tevi sazināšos Meklēju tādu cilvēku ,kas spētu izveidot mājaslapu priekš mums Kurš pārzina to visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Par kādu samaksu mēs runājam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkepTs Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 Kā kādu samaksu ? Es meklēju cilvēku ar ko kopā taisīt Man galvenais ir i-radio ,bet nu CS serverus arī varu iedot kādus 2 ! Un ,kopā veidot labu projektu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Ķipa, tu gribi lai kāds tērē savu laiku, izmanto savas zināšanas, iegulda darbu.. vnk tāpat? un pretī neko nesaņemot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Tu saņem pašizveidotu majaslapu, un root statusu :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Ķipa, tu gribi lai kāds tērē savu laiku, izmanto savas zināšanas, iegulda darbu.. vnk tāpat? un pretī neko nesaņemot? jā, tāda ir viņa velme! kalt gan, laba ideja, būt par parazītu kādam citam. Edited June 9, 2011 by Hm. Murdock Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 (edited) ATRODI DARBU BLJE Edited June 9, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkepTs Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 (edited) Gudri neesat nemaz Blinkmind vispār atpalicis Es domāju kopā izveidot lapu man iradio un par to es tev došu cs serevrus varēsi valdīt tur un tev par to nebūtu jāmaksā + nauda uz pusēm ! Edited June 9, 2011 by SkepTs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 a par ko nauda nāks? no cs serveriem? (kurus, piemēram, būšu taisijis es? ) Tu esi noteikti samelojis par savu vecumu.. 17 gados tik tizli nedomā Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 pats tu blje atpalicis, taisit konterstraik suudu serverus kurus nevienam nevajag un vel iradio ar techno shit muziku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkepTs Posted June 9, 2011 Author Report Share Posted June 9, 2011 blindmind skrien sienā ! Nē es pats māku serverus taisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 You go girl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 Tu, gadījumā, domājot savu niku neesi drusku no manējā iespaidojies, huh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 9, 2011 Report Share Posted June 9, 2011 kas te par nodirshanas kampanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now