Drunk Monkey* Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Sveiki! Es un vēl daži cilveki,kas spēlē GIGNvēlas taisīt GIGNA KLANU[/b. Mēs ar šo domu vēlējāmies panākt to,ka mūs atpazītu citos serveros un redzot mūs nāktu spēlēt GIGN serveros Būšu ļoti pateicīgs ja piekritīsiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 esi atradis pareizo sadalju davaj,klans vareetu saukties [g1gn_kapAtAj1] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 Sveiki! Es un vēl daži cilveki,kas spēlē GIGNvēlas taisīt GIGNA KLANU. Mēs ar šo domu vēlējāmies panākt to,ka mūs atpazītu citos serveros un redzot mūs nāktu spēlēt GIGN serveros Būšu ļoti pateicīgs ja piekritīsiet. Aiztaupīšu sāpes - not gonna happen Vienkārši 'tu' un 'daži' neuztaisīsiet GIGN klanu,sāksim ar to,ka: Jūs neesat GIGN founderi Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) a kaapeec lai vinji vispaar liktu piemeram [GIGN] ? tikpat labi tas ''klans'' var buut [WAR3.GIGN.players] Edited June 4, 2011 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 lai tak taisa... tur jau tā lieta, ka viņi nespēlēs ar tagu [GIGN] vai kāds tur offic tags ir, bet kko tip [From.Gign*WC3], tik es nesaprotu tēmas jēgu, jūs te tip meklējat klana biedrus vai ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 4, 2011 Report Share Posted June 4, 2011 (edited) neviens nespēlēs nearkādu tagu kas satur burtus secībā GIGN, kā arī ar pārveidotu svešu niku iekšā netiksiet(dažos gadījumos) Edited June 4, 2011 by ANALGINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drunk Monkey* Posted June 11, 2011 Author Report Share Posted June 11, 2011 Nu īsti vēl nemeklējam,jo vsp gribam zināt vai to kads grib,vai nē Vienīgais es pats tagad nevarēšu kārtīgi sarunāt,jo emsu laukos un priekš cs man bik lens internets,bet tad kad nonakšu mājās tad varēšu parunāt vēl ar citiem spēlētajiem,kas vēl par šo nav dzirdējuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 11, 2011 Report Share Posted June 11, 2011 Cik jāmaksā, lai iestātos tādā klanā un vai būs klana weblapa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now