ep1dem1c Posted June 2, 2011 Report Share Posted June 2, 2011 (edited) Varbūt kāds no šejienes, kas mācās Turībā Uzņēmējdarbībā, varētu atsūtīt man kādu savu prakses atskaiti kā piemēru? Apsolu to tālāk nekur neizplatīt un kā savādāk izmantot. Būšu mūžam pateicīgs Un ja kādreiz sanāks centrā saskrieties, bez aliņa nepaliksi P.S. Der arī citu augstskolu darbi, kas saistīti ar mārketingu. Paldies Edited June 2, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 2, 2011 Author Report Share Posted June 2, 2011 (edited) Anyone? Kā maza garantija tam, ka es to darbu tālāk nedošu ir tas, ka es šeit esmu no GIGN pirmsākumiem t.i. 2003 gada, ta ir cilveki, kas mani ir iepazinuši/zin utt Vajadzētu šo paraugu dabūt līdz rītdienas 14:00 +/- Nav noteikt laiks Atvainojos par double postu Edited June 3, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Es apskatīšu savā epasta kastē vai man nav kaut kas saglabājies, un ja nē tad vakarā kad būšu mājās pastīšos vai uz pc man ir kaut kas saglabājies. PM savu e-pastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted June 3, 2011 Author Report Share Posted June 3, 2011 PM savu e-pastu. Paldies, aizsūtīju. P.S. Der arī pēc 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted June 3, 2011 Report Share Posted June 3, 2011 Ja vēl vajag, atsūti PM epastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now