Jump to content
GIGN Forum

Anticheats Ss

Recommended Posts

xllfire, ar shitaadu attieksmi tu vari aizsuukaat taa pataalaak un neatgriezties, da tu taadu domu nepielauj? ja tev buutu kaut nedaudz taas vielinjas galvaa, tad saprastu, ka var mekleet guuglee, vari mekleet seerveru majaslapaas uz kuriem darbojas, tad SS antichiits. piemeeram, http://www.bagem.lv/csp/ majas lapaa. ieeeju tur un pieregojies forumaa un raksti uz nebeedu. kaada vella peec tu te naac un pie***s forumu ar savu (nevienam neruuposho) probleemu... varu dereet, tu neko pats nemekleeji, 10sec laikaa uztaisiiji akkauntu un fiksi uztaisiiji debiilu topiku (es meginashu uzmineet, tavs draugs - mega kuulais seerveru taisiitaajs ieteica tev gign furumu) es uzmineeju?

P.S. peace

P.S.S. saaciet tak pashi kaadreiz kaut ko dariit, domaat, nemties (nejau burtiskaa noziimee, ai, vispaar variet arii burtiskaa noziimee, tikai dariet to savaa starpaa - ...., kas taisa seerveri) un visas probas attrisinaasies... bla kaa man besii shitaadi siichi, kas uztaisa topiku ar 5 vaardiem "kaa vajag..." stilaaa ar lieliem sarkaniem/ziliem burtiem, PASHI KAADREIZ KAUT KO ATRODIET, NAV APNICIS, KA VISU JUMS AR KAROTI MUTEE IELIEK?

Edited by slow hands

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...