Launis Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 No rīta iegāju cs . .. domaaju apspleeesu saakumaa viss bija kaaa parasti! a peectam kad es uz kaadu shaavu vins pats biezhi ieteemee aatri HS un nosauj! što za figņu? no malas izskataaas peec AIM , bet neesmu chiitus lietojis jau vairaakus gadus . . . . paarinstaleeju cs a bet tikuntaa taa pati vaina. . .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 tas pēctam.... pēc kā? Pēc tā kā tu ieinstalēji čītus? Vai pēc tam kā tu aizgāji uz virtuvi paēst pasakot savam mazajam brālim lai uzinstalē čītus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 iemeklee googleee aimbotu... vajadzētu palīdzēt. tikai atceries ieskatīties, vai admini nespēlē, tad labāk vai nu sēdi, vai ej ārā, vai slēdz aimbotu ārā... vēl, lai tevi nepārsteidz nesagatavotu - uzliec arī wall hack, tad vienmēr būsi lietas kursā. gl&hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Launis Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 peedeejoreiz es chiitoju pirms 3 gadiem kaadas 2 dienas. .. .liidz sim laikas to 3 gadu laikaa CS esmu paroinstalejis kadas 10 x. . . . un neesmu intalseejis aim :] un neko citu ar . . . . P.S Un braalja amn ar nav :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 nja, tavu roku (tad kad tu spelee cs, nepaarpoti mani) vada kaut kaads augstaaks speeks. esmu dzirdeejis par shaadiem unikaaliem gadiijumiem. shie cilveeki ir taa sauktie "izredzeetie". viniem ir daudz lielaaks izredzes sasniegt panaakumus shajaa lucinjaa (counter strike spelee). iesaku pamest maciibas, darbu, gimeni, nosleegties dziljaa vientuliibaa un visu dienu "zadrachivatj" (nepaarpoti mani, tas noziimee treneet aimu, nu precizitaati). tu, varbuut, buusi 1mais latvietis, kas speelee lielu lomu taados cs grandos kaa SK.swe, NiP, NoA, 3D, compLexity (sho sarakstu vareetu turpinaat ilgi, bet man nav laika). turies vecais, es arii buutu paarsteigts aklaajot sho talantu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Launis Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 daa jums nav jeegas neko prasiiit . .. . nevar neviens normāli atbildēt . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 aizej pie aarsta!! paprasi vinnam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1kO Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 es tev saku zini ko dari to4na paliidzees panjem un kaadas 8 dienas novietas vadjaru palieto un buus ok un tavs aims pazudiis ka nebijis vai arii saki kur dzivo un mees tev to kompi savaaksim un iedosim bez aima:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) zaales visam ::: format C: bet maybe tu tieshaam es cs geenijs ka jau mineeja augstaak Edited November 20, 2005 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 (edited) slow hands Tev vienmer visam ir risinajums Lauris par to nav jakrenjke par to ir japriecajas, ja lietaa nav iesaistiti chiti Edited November 20, 2005 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
C. RusH. Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 ieejiet seit--> http://wazzzup.lv/~justice/demo/4itersdespe.zip uuuun seit http://wazzzup.lv/~justice/demo/desp.zip Un tikai nesakiet kad taas ir gluks Visu labu BB Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 psc !! sspele ar aim ! zin ka ir aim !!! pats apgalvo ka nav aim bet taa ir kaukaada hiunja BET tai pashaa beriifidii visu dienu tik mo4ii kad skattaaties demo 4itersdespe !!! tad pieversiet uzmaniibu chatam un palyers eeU laiakm jautaa despim te uz servera darbojas taa fishka !!! tas jau man lieka par kautko padomaa t:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Launis Posted November 20, 2005 Author Report Share Posted November 20, 2005 sss = c rush :] taa fiska ir tas gljuks . .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 pffffff !! es un c. rsuh !!! pavisam shkjiibi un greizi !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ja braalja nav un pats neesi instaleejis, kaa tu apgalvo... vieniigais secinaajums - kaads te ir meenesseerdziigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sss Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 karo4 demkaas viss ir labi redzams !!!! te vairs nav ko spriedeleet !!! CLOSE TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViesiZ Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 aizdomiigi intresanti diez kaa taa var but?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 nja, tavu roku (tad kad tu spelee cs, nepaarpoti mani) vada kaut kaads augstaaks speeks. esmu dzirdeejis par shaadiem unikaaliem gadiijumiem. shie cilveeki ir taa sauktie "izredzeetie". viniem ir daudz lielaaks izredzes sasniegt panaakumus shajaa lucinjaa (counter strike spelee). iesaku pamest maciibas, darbu, gimeni, nosleegties dziljaa vientuliibaa un visu dienu "zadrachivatj" (nepaarpoti mani, tas noziimee treneet aimu, nu precizitaati). tu, varbuut, buusi 1mais latvietis, kas speelee lielu lomu taados cs grandos kaa SK.swe, NiP, NoA, 3D, compLexity (sho sarakstu vareetu turpinaat ilgi, bet man nav laika). turies vecais, es arii buutu paarsteigts aklaajot sho talantu SK.swe?? Vins caur steamu speleeja ar man i vienaa serverii..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) SK.swe?? Vins caur steamu speleeja ar man i vienaa serverii..... Edited November 24, 2005 by tRash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now