darans Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Sveiki! Man tāds jautājums - vai ir kāda iespēja nokonfigurēt servera log failu rakstīšanu, vai pašus Psychostatus, tā, ka botu fragi tiek skaitīti un pievienoti reitingam utt. Paskatījos log failus un redzēju, ka botu vārdiem beigās ir faktors <BOT>, kas iespējams, ir pie tā vainojams, bet vai ir kāda iespēja šo faktoru nonjmet, vai kā citādi padarīt botus par pilntiesīgiem spēlētājiem. Savādāk, kamēr serveris vēl svaigs nevaru tā īsti notestēt psychostatus. Un, jā.. Psychostatos nav iespējas to izdarīt tas ir rakstīts visos forumos, bet neticu, ka tas vispār nav iespējams. Ieteikumi?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) amxx.cfg // Whether or not to rank bots with csstats - set to 1 to rank bots, 0 otherwise. // // Default value: 0 csstats_rankbots 1 Psychostats Tikai PS protams vajag uzlikt NO : ) Edited May 29, 2011 by ImMortl Link to comment Share on other sites More sharing options...
darans Posted May 29, 2011 Author Report Share Posted May 29, 2011 (edited) amxx.cfg // Whether or not to rank bots with csstats - set to 1 to rank bots, 0 otherwise. // // Default value: 0 csstats_rankbots 1 Psychostats Tikai PS protams vajag uzlikt NO : ) Paldies, bet tas nav gluži tas ko gribēju. Man boti skaitās gan statos spēlē, gan arī Psychostatos ir uzlikts, lai tie neignorē botus, kas arī parādās tabuās. It kā viss ir labi, bet ja es nošauju botu, tas neparādās ne botam ne man. Es vispār neesmu tabulā, ja esmu šāvis tikai uz botiem. Kā atrisināt to, lai pilnīgi visi fragi (bot->player un player->bot) rādītos, jo šobrīd ir tikai bot->bot un player->payer? Edited May 29, 2011 by darans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now