tranzistors Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Sveiki! Kāds zin, vai ir kāds sods par to, ka brauc bez tiesībām, bet tiesības ir, tikai nav paņemtas līdzi? Es vnk aizmirsu tiesības UK un dabūšu viņas tik pēc pāris dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Nesen kautko dzirdēju par ~10-20Ls, bet nemāku teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Standarta gadījumā par tādu 'pārkāpumu' seko brīdinājums, bet ir dzirdēts, ka paprasa 2-5 latus par nabaga policistu darba apgrūtināšanu, jo viņam, redz, jāmeklē kompī tavs info. Apskati likumi.lv, ja vajag īpaši precīzu info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Kā paveiksies.. mani piemēram atlaida ar brīdinājumu.. Draugam paprasīja 2us latus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Brīdinājums vai 2 Ls, kā jau minēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Un ja man nav tie 2ls, ko tad? Bet neticās ka 2 ls. Tagad tak visam kāpj cenas.... tie 2ls bija pirms kādiem 3 vai 4 gadiem, ja ne vairak, bet ne jau tagad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) Ja nav, tad liek cietumā. Izvilkums no CSDD attachmentā. Edited May 25, 2011 by padod alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Ja nav, tad liek cietumā. Izvilkums no CSDD attachmentā. Da kādā cietumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 cietumi tak pārpildīti, ne? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Da kādā cietumā Kāds jautājums - tāda atbilde. Ironija.lv. Visai loģiski taču - ja naudas līdzi nav - protokols vai brīdinājums, ja attiecīgajai personai slinkums/laba sirds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts