BaskuSeperatists Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Sveiki! Šodien pazaudēju savas brilles (jau piektās divu gadu laikā!) un esmu sagruzīts. Vēlējos pajautāt, varbūt kāds var ieteikt labu optikas veikalu Rīgā (vēlams centra rajonā), kur par saprātīgām cenām varētu pārbaudīt redzi un tikt pie kontaktlēcām un visa vajadzīgā ekipējuma, jo esmu sapratis, ka brilles nav domātas man. Cik es zinu, daudzās iestādēs ir tā, ka pārbaudot redzi pie viņiem un pēc tam tur kaut ko pērkot tiek dotas kaut kādas uberatlaides. Būšu priecīgs, ja padalīsieties pieredzē un varbūt pat sniegsiet ieskatu apmēram visā tajā izcenojumā, ar ko man būtu jārēķinās. P.S. varbūt kāds, kas ir pārgājis no brillēm uz lēcām var padalīties pieredzē par to kā tas ir un kādas ir sajūtas un vai ir grūti pierast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Pie kompja, TV manāmi ātrāk nogurst acis. Aizmiegot ar lēcām acis dažreiz ir grūti atvērt - aizlīp. Citus mīnusus neredzu. Man vislabāk patika http://www.brillunams.lv/ Vienmēr akcijas un jauka apkalpošana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 24, 2011 Author Report Share Posted May 24, 2011 Paldies, uzmetu aci mājaslapai, rīt aiziešu parunāties uz turieni, bet droši kāds iesakiet vēl variantus, jo vairāk, jo labāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Pie reizes apjautāšos par pc brillēm, tobiš tām, ko izmanto tikai lasīšanai un pie kompja... Tur ir vajadzīga kaut kāda pārbaude, recepte vai kas līdzīgs? Vai arī var vnk nopirkt tādas dubultacis pa defu? Un viņas vispār tā normāli palīdz? Tobiš acis mazāk nogurst ilgi sēžot un lasot, nesāk migloties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Kas tev liek domāt, ka lēcas būs grūtāk pazaudēt? Tieši otrādi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ja lēcas ir acīs, pazaudēt ir visai pagrūti. Jebļa sākās, kad dzērumā/dīvainās un tumšās vietās liec iekšā/ņem ārā. Tad gan esmu padirsis ne reizi vien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Tagad tipa ir kkādas krutās, ar kurām, ja nemaldos, 7 naktis var arī gulēt. Pagaidām vēl nav sanācis, bet visādi citādi ir labākas nekā iepriekšejās. Pērku gan stradiņos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Ar lēcām acis tik tiešām sāp vairāk nekā no brillēm ( TB nogurst ) sēžot pie kompja, par TV nespēšu iekomentēt. Ar savām 4 acīm pie kompja 2 stundas paiet nepamanot, bet ar lēcām gan ir visai jūtams saspringums un pārtraukumi ir jāņem daudz biežāk. Ar to nozaudēšanu gan kā kuram, savus okulārus jau 3. gadu neesmu pazaudējis. Ir sašķiebušās, kritušas un uz tām ir uzsēdies ne viens vien dibens, tomēr tās joprojām labi kalpo, pretēji lēcām, kuras man zūd kā zeķes. 3 pāri ( okej 2,5 ) ir pazuduši 2 mēnešu laikā. Neesmu tagad tik advancēts, bet vai ir kaut kādas speciālās lēcas sportošanai? Biju padzirdējis, bet neesmu painteresējies. Ja kāds zin, tad varētu pastāstīt kas tie par brīnumiem un ar ko atšķiras no parastajām ikdienas lēcām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Neesmu neko dzirdējis par lēcām sportošanai. Un kāda gan tur būtu atšķirība starp ikdienas lēcām? +5 hp ar atbilstošiem uzrakstiem uz maikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 26, 2011 Author Report Share Posted May 26, 2011 Gadījumā, ja kādu interesē šī lieta par redzes pārbaudi n' stuff pastāstīšu par saviem atklājumiem. Izstaigāju ļoti daudzas optikas bodes un lētākā redzes pārbaude (8 Ls) ir iekš Cobergs Optika. Lēcu un šķirdrumu cenas +/- visur vienādas. Ja ir doma par brillēm, tad Fielmanns ir labs variants, jo ņemot tur brilles var veikt redzes pārbaudi par brīvu un izvēloties no bezmaksas briļļu rāmju klāsta ir jāmaksā tikai par lēcām. Ceru, ka kādam noderēs! P.S. es laikam esmu lēcu cilvēks, jo lēcas rocks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now