anti jesuz Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 tipa man bija tas 3 brivspeles ko piedava betsafe. un tur stav rakstits ja grib nonjemt javine 57.50 es vineju vairāk un atstaju lai paliek tie 57.50 lai varu nonjemt tipa, jo tie tie bonusa nosacijumi.. bet nevaru nonjemt kas par nah? help rekur skrins tipa - Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nekas nav jāvinē, tev ir jāapgroza kazino vēl 21 eiriķis un varēsi naudiņu ņemt arā Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Tev ir jaapgroza vel japadi1rsh 22eiriki...Kad to esi izdarijis griezhot taas speles lejaa ir raxtiit BONUSINFO tur tu vari chekot cik jaapgroza...Pec tam...Augshaa parmet visu naudu no KAZINO uz TOTALIZATORA ..Pec tam spied izmaksa...Ja tu pirms tam nekad neko neesi nonjemis, tev vinjiem bus jasuuta PASES KOPIJA un REKJINS KO ESI SAMAXAAJIS<kur raxtiiits tavs vaards uzvards ,personas kods un tava ADRESE... KAd to visu busi nosutijis naudinju nonjemt varesi jebkuraa laikaa...2dienu laikaa tavaa konta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Vēlu veiksmi ar 16 gadiem dabūt naudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Papildus tam prasīs naudas iemaksu, jo bez iemaksas nevar veikt izmaksu, vismaz uz MB ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Nu it kaa ja tev 16gadi, hvz vai tu vari nonjemt naudu..Vispar azartspeles tu nedrixti spelet...Taa kaa suudi tev vien var sanaakt...Kadi varianti..Nospelee visu naudu vai pacel pietiekoshi augsti lai ir veerts pamociities... Es noteikumus neesmu lasijis,tapec nezinu... Iemaksu gan skjiet,ka nekadu nevajadzeeja veikt... VArdu sakot baigais CHAKARS galu galaa vienalga sanaaks Bet pec tam viss bus pavisam vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 sakars 16 gadiem? biju jau depozitējis uz betsaeifu tagad bonusa dabuju eurikus un beigās papisu 22 euro un noņēmu 27latus. paldies tiem kas centās un miedziņam arī paldies par dienas uzlabošanu fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Es varu dereet,ka tu neko nenonjemsi, ja nebusi vinjiem ne pases kopiju ne svaigu reekjinu nosutiijies lidz shim ieprieksh... Pec 40min tev paradiis,ka atteikts parskaitiijums un nauda atkal bus betsafe kontaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 nopietni tagad viņi prasa , jau tā, kā citi totalizatori ? Nu cipa to pasi or vel kaut ko vajag uzrādit? Es vienkārši tur jau kādu gadu esmu pieregojies tapēc neko nevajadzēja uzrādīt ( laikam) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Es betsafe jau chilloju vairakus gadus...Biju veicis paaris transfeerus,bet tad kad vinneju tajos bezmaksas griezienos,lai nonjemtu, vinjiem vajadzeja PASES KOPIJU, Un svaigu reekjinu,kur redzams,ka tas tik tieshaam esmu ES... Jo taa jau es varu uztaisiit 100kontus un visos tos bezmaksas griezienus apgroziit un kaast tikai pikji Nesanaxs appisiens Tad redzeesiet pashi Neticu ka kaut kas ir mainiijies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Kad man bija 16 gadi ari speleju iekš betway! Viss bija normali, izskaitit vareju lidz 50 ls bez problemam, bet tad kad biju kaut kadus 100ls plusos viņiem sāka rasties jautajumi un lika sutit to pases kopiju un beigu beigas man nobloķēja akontu! Un uzskaitit naudu var visur, bet ne vienmer var noņemt! Taka anti jesus kamer nebusi plusos varesi mierigi spelet un nevienam netrauces, ka tu viņiem naudu dod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 anti-jezu apskaties un pasaki mums,ka tik naudinja nav atpakalj betsafe kontaaa Vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Es betsafe jau chilloju vairakus gadus...Biju veicis paaris transfeerus,bet tad kad vinneju tajos bezmaksas griezienos,lai nonjemtu, vinjiem vajadzeja PASES KOPIJU, Un svaigu reekjinu,kur redzams,ka tas tik tieshaam esmu ES... Jo taa jau es varu uztaisiit 100kontus un visos tos bezmaksas griezienus apgroziit un kaast tikai pikji Nesanaxs appisiens Tad redzeesiet pashi Neticu ka kaut kas ir mainiijies ne nevajadzēja ! No viena profila der vienam cilvēkam , ja no cita profila veic izmaksu uz to pašu kontu , viņi tak redz, ka ar to kontu jau ir veiktas izmaksas/ iemaksas no tava orginal profila ! Ir meiģināts , ir viņiem prasīts , nezinu ko tu jaunu izdomāji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 31, 2011 Author Report Share Posted May 31, 2011 anti-jezu apskaties un pasaki mums,ka tik naudinja nav atpakalj betsafe kontaaa Vai ne? guudij, nekas tamlīdzīgs, viss sanāca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now