doks^ Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) Laiks: 21.05.2011 sestdien 19:30 Mapes: cp_badlands [uzvar komanda, kura pirmā iegūst 5 raundu pārsvaru, vai kurai ir vairāk uzvarētu raundu pēc 30 minutēm] cp_granary [tādi paši noteikumi kā cp_badlands] pl_badwater [uzvar komanda ar vairāk iegūtiem kontrolpunktiem. pie vienāda skaita uzvar komanda, kura ieguvusi pēdejo punktu ātrākā laikā] Atļautie unlock ieroči: Ubersaw Kritzkrieg Equalizer Frying Pan Holy Mackerel Pain Train [būsim atsaucīgi un turēsimies pie šiem noteikumiem - neviens negribēs editot whitlistu priekš jums] Pagaidām pieteikušies: doks - medics [kapteinis] Banāna Telefons - solly Gentelman - solly/pyro/heavy Jānis - allrounders Hwan - skauts Faust - engy stylerz00r - heavy dasters - sniper Him - demo apinis - pyro/skauts pieshels - pyro SkaMy - spiegs Impro - pyro Mikrofons ir obligāta prasība. Pieteikties var uz visām klasēm, bet ja būs vairāku pretendentu uz 1 klasi, tad pie 3 cilvēkiem uz vienu klasi katrs spēlēs pa vienai mapei, ja 2 cilvēki uz vienu klasi, tad protams viens tiks uz divām mapēm, bet otrs uz vienu. Nevar paļauties ka visi spēlētāji ieradīsies un ka visiem būs laika nospēlēt visas mapes, tāpēc būtu vēlams nebūt stūrgalvīgiem un vajadzības gadījumā paspēlēt arī ar kādu citu klasi. Tātad visi gribētāji uz spotu pub komandā aicinat mani iekš steam - http://steamcommunity.com/id/doksisthebest/ Edited May 18, 2011 by doks^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 nu kas notiek? ES GRIB BŪT SKAUTS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stray Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Hwan, kā jau tu izlasiji pieteikšanās notiek rakstot personīgi steamā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Hwan, kā jau tu izlasiji pieteikšanās notiek rakstot personīgi steamā. Tas saprotams + nav vēl acceptējuši. Gribu jau aizņemt skauta vietu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Dok, uztaisi stīma grupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stray Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Dok, uztaisi stīma grupu. Jēga? Akceptēs gan jau jūs kad viņš būs online. Arī no steam grupas Tu viņam neuzrakstīsi kamēr viņš būs offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 sorry biju afk kaadu laiku! tagad liidz riitam bushu klaat online esmu 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) Jā, bet sestdiena paliek sestdiena Edited May 16, 2011 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 (edited) SkaM tu sestdien tiksi ? Edited May 16, 2011 by doks^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Būtu jau jauki, ja man būtu pieejas steam'am darbadienās. Cik saprotu - netiec steam'ā darbadienā (t.i. līdz 5dienai), netiec spēlēt. Ja nu kas, gribēju aizsist pyro spotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 Būtu jau jauki, ja man būtu pieejas steam'am darbadienās. Cik saprotu - netiec steam'ā darbadienā (t.i. līdz 5dienai), netiec spēlēt. Ja nu kas, gribēju aizsist pyro spotu. nu es tevi varu pieaddot listei kaa pyro - bet tev ir mikjis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Es gribētu uzbombīt kā soldier's, bet nu nezinu gan, vai pēc darba būs liela vēlēšanās spēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) piesakos uz 2. skautu pyro Edited May 16, 2011 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 (edited) nu es tevi varu pieaddot listei kaa pyro - bet tev ir mikjis ? Visi instrumenti ir. Tante Edīte: Tā kā jau ap1n1s ir pyro, es piesakos kā rezervists. Edited May 16, 2011 by Pieshels Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 16, 2011 Author Report Share Posted May 16, 2011 tu jau pirmais pieteicies. par to kas pirmie spelees izlems veelaak. speeleet jau visi gribeetaaji ceru ka dabuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Kā redzat pieteikušies pagaidām ir 12 spēlētgribētāji. pēc būtības var vēl pieteikties, taču jārēķinās - vairāk spēlētāju - mazāk laika "uz laukuma" :> Pagaidām nezinu kā sadalīt tos, kas ir pieteikušies uz visām/vairākam klasēm, bet ceru ka neviens neapvainosies, ja netiks pirmais pie spēlēšanas. Domāju ka tiem kas ātrāk pieteicās jādod priekšroka, bet tākā nevar zināt kurš tiešām ieradīsies - dalīsim sastāvu uz vietas? kā jau iepriekš minēts būtu labi, ja jūs būtu arī gatavi aizvietot kādu, spēlējot citu klasi. Nu katrā gadījumā pie spēlēšanas visus pielaidīs, kas ieradīsies laicīgi un būs pretīmnākoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andRe Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 šaubos, vai ieradīsies visi 12, vjg pāris subus drošības pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 17, 2011 Report Share Posted May 17, 2011 3 dienas vēl.. brb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Labprāt pieteiktos par pyro, bet acīmredzot jau vietas nav... Varētu būt otrais rezervists... :s Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 18, 2011 Author Report Share Posted May 18, 2011 Labprāt pieteiktos par pyro, bet acīmredzot jau vietas nav... Varētu būt otrais rezervists... :s Rakstu iekšā - vietas vēl nav sadalītas - un vienmēr pastāv iespēja, ka kāds neierodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
doks^ Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Nu tad rītdien uz pirmo mapi: medic - doks demo - Him skauts - Hwan solly - Banāna Telefons heavy - stylerz00r pyro - apinis sniper - dasters engy - faust spy - SkaMy Visi tie kas šeit nav ierakstīti - dabūs spēlēt otrajā vai trešajā mapē. Visiem ir jābūt mikrofonam. Visiem ir jānolādē un jāuzinstalē Mumble http://sourceforge.net/projects/mumble/files%2FMumble%2F1.2.3%2Fmumble-1.2.3.msi/download Visiem ir jābūt man steam friends listē http://steamcommunity.com/id/doksisthebest/, lai varu ar jums sazināties. Mumble servera info dabūsiet rītdien. "Pirmais" sastāvs neko nenozīmē, jo visi +- dabūs spēlēt vienādu laiku - viss atkarīgs no tā cik jūs atsaucīgi un gatavi pamainīties ar klasēm vai aizvietot kādu. Edited May 20, 2011 by doks^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hwan Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 OK BOSS, BUDU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 (edited) Rakstu iekšā - vietas vēl nav sadalītas - un vienmēr pastāv iespēja, ka kāds neierodas Bļāviens, es šodien atcerējos ka man rīt uz Igauniju jābrauc. ;((((. Diemžēl nevarēšu piedalīties. Edited May 20, 2011 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 par serveri... atbildīgo par šo pasākumu lūdzu griezties pie manis, lai varam pārrunāt configu un citu staffu Link to comment Share on other sites More sharing options...
styler Posted May 21, 2011 Report Share Posted May 21, 2011 Diemžēl netieku šodien, aizmirsu emailu akountam un steam guards prasa verifikāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now