Bandits Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Sveiki, vērsos pie jums, lai jūs man censtos palīdzēt(Tā ceru). Problēma ir sekojoša: Ieejot serverī nekas nelago. Spēlēju, spēlēju un kad es vai kāds cits kādu nošauj/inficē/nositas, nu nomirst uzreiz iekaras uz pāris sekundēm. 3-5. Esmu pārinstelējis CS, bet nekas nemainās. Esmu izlaidis cauri ativīrusu programmu, bet neko neatrada. Cerams, ka spēsiet man palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 temperatūras? slikts dators? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandits Posted May 23, 2011 Author Report Share Posted May 23, 2011 Nezinu, itkā dators baigi nesakarst. Iztīrīšu no putekļiem un tad patestēšu. Kādreiz šāda problēma nebija. 2.00 GHz 1.00 GB RAM Video: GeForce 7000M / nForce 610M/ 269.4 MB Audio: Realtek High Definition Audio OS: Microsoft Windows Vista Home Basic, 32-bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomstee Posted May 23, 2011 Report Share Posted May 23, 2011 Man tas pats iekš css. Un ne tikai gign, tā kā visdrīzāk vaina kompī. Arī savu sen neesmu tīrījis un pārbaudījis. Tāda problēma pirms kādas nedēļas parādījās, turklāt css ir vienīgais kas lago. Nets iet normāli, pings kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmoXx Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Man arii bija ta agraak ar vairaakam speleem, es iztiiriju putekljus un vis bija normaali! Taka iesaku paskatiities kas daraas tur iekshaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now