DjAli Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Sveiki Gign.lv biedriem! Lai gan neuzturos šajā portālā, bet tomēr draugs ieteica ielikt piedāvājumu arī šeit! Es meklējam cilvēku, kas varētu uzkodēt Counter Strike mājas lapu, nekādas dižās gudrības tur nevajag... 1. Kaut cik jēdzīgu dizainu 2. Servera statusu 3. Iespēja ielikt jaunumus Ja te ir kāds, kam ir tādas zināšanas (HTML, CSS, Php) un vēlaties mums palīdzēt un pievienoties mūsu komandai, tad rakstiet man privāti uz skype >> dj___ali Ja vēl runājam par komandu, tad pārstāvu The Second Line projektu, mājas lapu nereklamēšanu, ja ir interese, tad visu sarunāsim privāti P.S Meklēju cilvēku, jo pašam to nav laika darīt! Novēlu jums labu dienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 alga? varam nerēķināties caur firmu vai privāti. kā ērtāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padod alu Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Negribu kādam saplēst biznesu, bet ieteikums autoram - kāpēc nepamēģināt uzveidot savu lapu uz Joomla? I mean - nevis vienkārši nokačāt, uzmest un lietot, bet pašiem padomāt pie dizaina, pamainīt, paeksperimentēt, no tā brīnuma var saveidot tiešām labas lapas. Pieejama arī LV versija. Rezultātā - iegūts viegli pārvaldāms un saprotams webs, nebūs jātērē nauda kaut kādam mistiskam projektam, kas, visticamāk, tāpat ilgi nevilks, bet ja notiek brīnums un jums tur pēkšņi sāk nākt lielā nauda - tad arī var domāt par maksāšanu programmētājiem un dizaineriem. Šajā gadījumā es to naudu labāk notērētu iepērkot kādu garšīgu alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjAli Posted May 12, 2011 Author Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Deadalive, lūdzu atsūti savu CW man privāti... Ja būsi pabeidzis augstskolu attiecīgajā jomā (Programmētājs inženieris vai Lietišķo sistēmu programmatūrā) *Pieliksi klāt vismaz 10 nopietnus projektus, kur esi ko iesaistījies *Uzrādīsi iepriekšējās darba vietas + palīdzēsi pa baltu velti atrast kļūdu viena manā taisītā Java Scriptā, tad apsvēršu tevi pieņemt darbā. Atmaksa būs vai nu stundās vai gabaldarbā (Pa projektu ~ 400 Ls), pats varēsi izvēlēties! + Loģiski ka slēgsim līgumu caur firmu, neatbalstu ēnu ekonomiku, jo par pakalpojumiem privāti norēķināties nevar! + Dzīvē tu ar tādiem teikumiem darbu nedabūsi, labāk būtu gājis uzpīpēt, nevis tērējis 3 minūtes no savas dzīves ar savām muļķībām, bet man jau nav žēl, tērēju arī savas 5 un devu atbildi. _________________________________________________________________________ Padod Alu - Neviens normāli nepelna naudu uz spēļu projektiem, tie sīkie kas tur liek SMS pat neatgūst to naudu, ko mamma iztērē pa elektrību un internetu un arī pa šo piedāvājumu nevienam netaisos maksāt, tas bija vienkārši jautājums, vai kāds nevēlas iesaistīties projektā, ka nekā nāk vasara, varbūt kādam ir brīvs laiks, man jau protams "fascinē" kā te visi runā pa naudu. Edited May 12, 2011 by DjAli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 man darbu nevajag, es strādāju firmā jau par šo tēmu. es biju domājis, no firmas varu piedāvāt šādu pakalpojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Deadalive, lūdzu atsūti savu CW man privāti... okay.. tu tik nopietns trollis izskaties, counter straik projekts. Edited May 12, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 Deadalive, lūdzu atsūti savu CW man privāti... Ja būsi pabeidzis augstskolu attiecīgajā jomā (Programmētājs inženieris vai Lietišķo sistēmu programmatūrā) *Pieliksi klāt vismaz 10 nopietnus projektus, kur esi ko iesaistījies *Uzrādīsi iepriekšējās darba vietas + palīdzēsi pa baltu velti atrast kļūdu viena manā taisītā Java Scriptā, tad apsvēršu tevi pieņemt darbā. Atmaksa būs vai nu stundās vai gabaldarbā (Pa projektu ~ 400 Ls), pats varēsi izvēlēties! Kāda veida un apjoma projekti tie ir? Citādi izskatās, ka augstkolas izglītība + 10 nopietni projekti iepriekš + pārējās prasības, manuprāt, ir par daudz prasīts, lai pēc tam dotu 400 Ls/projektā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts