Jump to content
GIGN Forum

DjAli

Mirstīgais
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DjAli

  1. DjAli

    Web Developer

    Deadalive, lūdzu atsūti savu CW man privāti... Ja būsi pabeidzis augstskolu attiecīgajā jomā (Programmētājs inženieris vai Lietišķo sistēmu programmatūrā) *Pieliksi klāt vismaz 10 nopietnus projektus, kur esi ko iesaistījies *Uzrādīsi iepriekšējās darba vietas + palīdzēsi pa baltu velti atrast kļūdu viena manā taisītā Java Scriptā, tad apsvēršu tevi pieņemt darbā. Atmaksa būs vai nu stundās vai gabaldarbā (Pa projektu ~ 400 Ls), pats varēsi izvēlēties! + Loģiski ka slēgsim līgumu caur firmu, neatbalstu ēnu ekonomiku, jo par pakalpojumiem privāti norēķināties nevar! + Dzīvē tu ar tādiem teikumiem darbu nedabūsi, labāk būtu gājis uzpīpēt, nevis tērējis 3 minūtes no savas dzīves ar savām muļķībām, bet man jau nav žēl, tērēju arī savas 5 un devu atbildi. _________________________________________________________________________ Padod Alu - Neviens normāli nepelna naudu uz spēļu projektiem, tie sīkie kas tur liek SMS pat neatgūst to naudu, ko mamma iztērē pa elektrību un internetu un arī pa šo piedāvājumu nevienam netaisos maksāt, tas bija vienkārši jautājums, vai kāds nevēlas iesaistīties projektā, ka nekā nāk vasara, varbūt kādam ir brīvs laiks, man jau protams "fascinē" kā te visi runā pa naudu.
  2. DjAli

    Web Developer

    Sveiki Gign.lv biedriem! Lai gan neuzturos šajā portālā, bet tomēr draugs ieteica ielikt piedāvājumu arī šeit! Es meklējam cilvēku, kas varētu uzkodēt Counter Strike mājas lapu, nekādas dižās gudrības tur nevajag... 1. Kaut cik jēdzīgu dizainu 2. Servera statusu 3. Iespēja ielikt jaunumus Ja te ir kāds, kam ir tādas zināšanas (HTML, CSS, Php) un vēlaties mums palīdzēt un pievienoties mūsu komandai, tad rakstiet man privāti uz skype >> dj___ali Ja vēl runājam par komandu, tad pārstāvu The Second Line projektu, mājas lapu nereklamēšanu, ja ir interese, tad visu sarunāsim privāti P.S Meklēju cilvēku, jo pašam to nav laika darīt! Novēlu jums labu dienu!
  3. DjAli

    Steidzami

    1 briva vieta auto, izbraucam rita no rita no Rigas. Cena 5 Ls turp - atpakal.. Ja ir kads piesakas ludzu seit sodien lidz 24:00...
  4. Vai Tad I-Radio vispar ir legals, manuprat tas ir tas pats, kas hostet Utorrent Traceri.. Kadu labu dienu pie tevim ieradisies attieciga iestade un visu aizvers ciet.. Vai pa to ari to segsi samaksu?
  5. Naa jaaa, ta man ari likas, tacu nav kada cita (ekeftivaka veida)?
  6. Sveiki... Man ir jautajums vai kads gadijuma no jums nezina, ka var uztaisit transferu no Servera uz Psycho statiem, tobis datu bazi, ja vinji abi neatrodas uz viena PC, bet za to ir lana..? Protams tu vari katru reizi sutit log failus, bet tur any way bus cakars, jo mes jau nezinam, kurus log failus Psycho stati jau ir ielikusi un kurus nav + tas butu loti neparocigi.. Vai tomer nav kads cits veids? Paldies jau ieprieks..
  7. DjAli

    Cs Administrators

    Iesaksu ar to, ka man bisku kauns seit rakstit jo: 1. Neuzturos seit loti daudz un nezinu kada tauta seit abgrozas, tobis vai si ir isti pareiza vieta, kur rakstit, bet ka neka viens no lielakajiem CS Comnunity Latvija... 2. Cik skatijos saja 'spama'sadala - nebija visai daudzu Topic par temu CS, bet nu, kur gan citur rakstit savu piedavajumu? Any way tema bus par to, ka mekleju CS censoni (administratoru), ja jums sis temats neintrese, tad drosi varat talak nelasit un jau ieprieks atvainojos ka trauceju, bet nu labi, tagad pie atgriezamies pie temas! Tatad mekleju cilveku(us), kas varetu uztaisit Counter Strike 1.6 Pub / ZM / CSDM serverus Kapec tad pats isti to nedaru? Tatad jau vairak ka 2 gadus mani ir projekts, nosakumu pagaidam paturesu pie sevis, lidz sim mes nodarbojamies vairak ar MMORPG spelem (Lineage II, MuONLINE, World of Warcraft, Ragnarok un interneta weblapu projektiem, tadi ka SIS Tacu ka jau visiem, ari mums iestajas neliela krize un dalu no savam PC kastem nacas pardot, tagad esam bisku iekavejusi, bet nesen (pirms 4 dienam) iegadajos speciali velvienu kasti prieks CS serveriem - pec speltaju velmes.. Tacu pats nespeleju vairs CS, ari neko nezinu no CS servera puses, tapec pats neko daudz nemaku.. Es Piedavaju: 1.Tad jau laikam saksu ar vietu, kur uzlikt serveri: Quad Core 2,66 Ghz DDR3 Ram 2 Gb (Ja vajadzes, var nopirkt vel 2 Gb) 100 Mbit/s Up/Down Latvija || 20 Mbit/s Up/Down arzemes 2. Protams Head administrators saita, foruma un visos serveros, ka ari pilna pieeja ieprieks minetai kastei 3. Protams ar CS domaju atplenit vismaz ieprieksmineta datora komunalos rekinus, tobis internetu un elektribu, bet ja viss ies no rokas, tad noteikti % pienaksies ari tev (cilvekam, kas pieteiks uz so amatu), tacu vairak tas ir domats prieks pec, ja kads doma pieteikties tikai del skanosa, tad labak butu pieteikties darba draugiem.lv 4. Ar piekrisanu klut par administratoru, jus automatiski iestasieties projekta un protams tiksiet iepazistinats ar visiem cilvekiem (patreiz mums vinju nav daudz), butu velams ari satikties dzive un kopa iedzert alinju. 5. Protams mes pagaidam neveidosim nekadu ligumu, tacu apsolos lojalitati no savas puses un jums nav jauztraucas, kad peksni pienaks dieinja, kad man kautkas apniks un pateiksu caw.. Tada gadijuma, jabut loti lielam iemeslam... Nu laikam vairak nerakstisu publiski, ja kadam rodas kaut mazaka interese, tad parejo izrunasim privati pa skype, ja ir velme piedalities un palidzet, mans niks @ skype >> dj___ali << vai ari rakstat PM, velams nekomentet so postu ar stulbiem un bezjedzigiem reply... Paldies ar uzmanibu!
×
×
  • Create New...