rusty Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 jums vai jums kādam pazīstamam ir uchigatana (Katana) ? universitātē taisu projektu pa viņiem un būtu forši, ja būtu viens uzskates objekts maija brigās. ありがとうございます。 ^。^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 (edited) Man ir katana, bet es viņu nesen izjaucu un vēl ito neesmu uztinis par jaunu (trūkst prasmes un laika). Ir gan minimāli cietusi no lietošanas - nedaudz vaļīgs tsuba, minimāla asmens deformācija. Nav nekāda augstākās kvalitātes, bet kā uzskates objekts varētu derēt. Vienīgi man viņai ir jātiek kaut kad pakaļ, jo Rīgā es viņu neturu. Uz kuru datumu tev viņu vajadzēs? Edited May 7, 2011 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 stāvoklis man jau nav tik svārīgs tā lai nesabrūk un ir saya, lai sevis nesagriežu vajadzīga ir..pff man liekas, ka eksāmens ir kautkad ~30 datumos. precīzi nezinu nu, bet ap to laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Nu tad pacentīšos nākamajā nedēļas nogalē savest kārtībā. 100% ar mani nerēķinies, bet nu esmu diezgan drošs, ka varēšu aizlienēt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 7, 2011 Author Report Share Posted May 7, 2011 wow. nopietni? tas būtu tik nenormāli forši atlīdzību kautko ar varētu sarunāt aliņus vai ko tik kā ar ceļošanu...cik zinu tu atrodies madonā? lab...tas lai paliek. kad nāks tuvāk un zināsi, tad pados ziņu un sadomās Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaskuSeperatists Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ja nav noslēpums, ko studē? Āzijas studijas @ LU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 (edited) Lol... katana tachu ir tas miskastigais japanu zobens! es domaju, ka tev kendo fingju vajag! Beefs edit: kendo mahachs Edited May 9, 2011 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now