enfuego777 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Kā vienmēr visvarīgākājā spēle mes neko nevaram. Pret somiem mēs nospēlējām veiksmīgi, somi mūs apspēlēja visos kritērījos, un Dānija arī izskatījās labāka par Latviju, tā kā es neko arī negaidīju tikai sapratu ja Dāņi aizies līdz shootout, tā ar mums būs cauri. Ukrainai ja atceraties kā itālijai pakāsām, arī bijā sliktāki un vājāki, protams gribās jau man domāt ka mēs tur esam tanī astotniekā, tad pagaidām vis pierāda tikai pretējo! kāpēc mēs tā raustāmies no pretiniekiem, laukumā izskatījās ka mēs vienkārši esam pārmīzuši jēgu, tāpat kā Latvietis mīž no krieviem. Pictu es pat nevarēju skatīties pshootoutu, ņiživijs bij vienīgais, bet arī neko nevarēja izdarīt, varbūt sāksim ar nervu stiprināšanu komandai vaig labu psihoterapeitu, viens jau ir Fani, bet ko tie fani, ja mēs šitā spēlējam, Karoč gribēju tikai pateikt to ka mēs nebijām pelnījuši tikt tālāk. Bijām vājāki, ja vienu gadu mēs spēlējam labi tad nākošajā mēs vienkārši izgāžamies! Skaista dāvana svētkos, pictu jāiet atkal dzert. Edited May 4, 2011 by enfuego777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ja esi tik gudrs un zinošs, tad varbūt piesakies hokeja komandā? Aizvadi mūs Latvju bāleliņus līdz uzvarai! Jeb arī vari pieteikties par komandas psihoterapeitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 tl;dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Naxuj...AIZMIRSTAM piedzeramies un par shito visu vairak nerunajam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Ja godīgi man Ni-živijs jau sen riebjas. Paskatoties, kā viņš šodien bullīšos nospēlēja, nu - nav vārdu. Tas viņa sauktais "taktiskums" nekam neder. Bērnudārzs ne hokejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enfuego777 Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Es uzskatu, ka baltkrievi mūs vinnēs, un izskritīsim vispār ārā pie japānas. Tik nestabila komanda esam kopš vecajiem spēlētājiem, labi dārziņu zaudējām, bet nu stāvēt un skatīties šo spēli bija vienkārši vājprāts! Tā jau nervi vāji, nu un jēga, ka Dānija tiks tālāk, paspēlēs un brauks uz mājām, nez mans favorīts ir Vācija domāju ka būs viņiem zelts! A es muļķis visu laiku domāju, ka mēs esam tomēr astotie spēcīgākie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Izbanojiet ludzu kaads laucenieku un enfugio? pliiiizz plizzz un pifchiks no manis... SAAPE NEIZTURAMA>... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 viņiem vajadzēja uz bullīšīem paņemt šito čali: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts