Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 hmm, kāds manu variantu promēja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 nu es iegaju taja majas lapa, bet neka tur baiga neredzu... kaut gan varbut ir saistiba... reku normala lietinja lai vardus uzminetu http://www.ojohaven.com/fun/crossword.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 WTF a kas tajā atbildē jāraksta? Cipa kaut kāds kods jāatrod, kas vienmēr viena veida? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 ja man butu nojausma kas tur jaraksta, es domaju ka pats ari tiktu gala b vet nu tur ta lieta, pilnigfi nezinu kam tur jabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 mēģināji wnk linka nosaukumu ierakstīt? PS Kas organizē šo konkursu? Tas bāzējas Latvijā vai arī no citas pasaules malas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Par konkursa organizetajiem vispar nekadas infas nav... Meginaju ar linku un visu lidzigo, bet nekaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nu ok nav vairs laika ar šito ņemties, bet domāju, ka tas links varētu būs next pavediens, jo trāpīt uz dullo uz 7 burtu linku, pie tam kurā ir kaut vārds latviski (noprotu konkurss varētu būt saistīts ar Latviju) ir praktiski neiespējami. Tālāk nezinu ko tur var meklēt, bet domāju jēga taustīties. PS kurā līmenī tu biji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 nu cik es lasu taja majas lapa, vina ir tiesi saistiita ar to! esmu 22. limenii... un man sak rasties aizdomas ka tur nav atbildes, vnk ka reklama kas aizved uz sito maja lapu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Nu vecīt varētu es ar kkad pieregoties un varbūt kaut vai kā teams močīt pāris cilvēki uz priekšu un vajadzības gadījumā splitot potu, tikai laika trūkums tagad. Manuprāt, mans matemātiskais funktieris tur lieti noderētu. PS zini, kas ir interesanti... Tur cipa ir iespēja saņemt naudu ar Paypal par rakstiem un konkursa noteikumos rakstīts, ka izsniegs balvu caur Paypal, nedomāju, ka tā ir sakritība. Aha mans saits bij pareizs Vismaz diezgan daudzi džeki tur ir tādā pašā neziņā kā mēs Domāju to postu no Ukrainas Edited May 4, 2011 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 nu tur cali runa par sito... neviens anv atradis atbildi! man kaut ka zud ticiba. principa liekas ta ta bija sava veida reklama, tikai kapec tad vini tik salidiznosi grutus ajutajumus likusi, jo daudzi tik talu netiek... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shEf Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nedomāju gan, pamēgini atcerēties to 17 jautājumu... es gan tur biju bezspēcīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Jā būtu diezgan ablomno, ja tas tā izrādītos, pie tam šitādām akcijām vajadzētu teorētiski arī kādu nolikumu utt, bet es domāju tā īsti nevarētu būt reklāma, jo izmaksas izveidot sistēmu, domāt jautājumus nemūžam neatmaksāsies, ja tā vietā varēja izveidot vienkārši pāris banerus pa webu. 40 cilvēki - tas tomēr ir daudz, bet atbilžu meklēšanai nepieciešamais skills tomēr, manuprāt, liecina par kādu entuziastu darbu, kas nozīmētu, ka balva un atbilde eksistē. Eu davaj nosauc piem., atbilžu piemērus, tur jāraksta skaitļi vairāk, cipari vai simbolu virkne? Paralēli rakstot savu must write shitu, domāju, ka varētu pamēģināt iepingot to saitu un ielikt numeric ip adress, cmd man dod ārā 184.106.232.178 Edited May 4, 2011 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Pieauguši cilvēki skaitās Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Patik, ka visi sak blaut par scamu, kad netiek vairs uz prieksu. Aklā tauta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 (edited) Cik nu vajag būt pieaugušam, lai smadzenes strādātu. Kā saka daži visu dzīvi ar šitādām problēmām ņemās, galvenais, lai interesanti. Nu Scama iespēja vienmēr pastāv, neviena līguma tur nav, nekādas garantijas neviens nedod. PS šaubos vai minority izceļas ar augstu intelektu un tādu "neaklumu". WTF kāds tikko tika 23. līmenī :DDDD TIkai nesakat, ka mans cipru links aizgāja un neviens ar mani vairs te nerunās Ja aizgāja dodiet vismaz ziņu :DDDD Edited May 4, 2011 by Crasher789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 nee, neaizgaja... tur hz kas tika talak! es palasiju tur taja majaslapa ko raksta tauta, daudzi sasutusi, un peksni aiziet... Inteersanti, Readose.com ir latviesu padarisana, un tad jau quizrace arii... zinot latviesus, 90% ka appisiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Aha tagad iesim pie hostētājiem un dabūsim rokā autorus un sagaidīsim ar beisbolenēm Bet, manuprāt, nav appsisiens, tikai jautājumi būs tik ellīgi, ka ilgi neviens uz priekšu netiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 kurš ir ticis 23lvl - atzīstas Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Nu tie 2000$ ir tada kabatas nauda. IMHO tas saits jau ir pari 100k uzvarijis! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crasher789 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Vecīt runa nav par naudu, vismaz man. Nopelnīt piķi var ātrāk un vienkāršāk, bet tev jau te tikai patīk pavārīties, cik kruts esi ar savu ahūno tur algu utt., nevis runāt par tēmu. Ja nav ko jēgā par tēmu uzrakstīt, tad nah te līst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Kas tev par problēmām, muļķi? Es tikai rakstu, ka ļoti iespējams, ka ar naudu tas saits neuzmetīs. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamberts Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Kāds var man lūdzu palīdzēt ar level 17.... Vai nu es galīgs cirvis esmu vai kā, bet atbildi nekā nevaru izdomāt.... Lūdzu palīdziet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anii Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 šādu uzgājām, varbūt kāds sakars. varbūt nē.. http://otherthings.com/uw/syn/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturs978 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 kaads tiesaam nezin kaada atb ir 17. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturs978 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 eu nu kas tajaa 17. ir vismaz uz ko jaaskataas? tur kkaads skaitlis via hz kas sanaak? Moz kaads ar atbildat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now