Rayus Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Sitas ir mans milakais dzejolitis Nr1: Arā jauki saule silda, augstu kokā dzenis kaļ sirds pa dirsu izlec laukā kā lai dabū atpakaļ uun tad Nr2, ko mazliet pieslīpēju un piemirsu: Jau vakars tumst un zvaigznes spīd, pie debess maigi mēnes mirdz tik dzimtenē pie dēla bildes mīļā māte gauži sirdas Jauš tālumā jau zvanu skaņas lai neķer tevi soģa sitiens tev sapni vēlu saldāko lai miegā nepasprūk tev pirdiens. un tad manis izdomāta tāda kā anekdote par Latvijas terorisma problēmu un precīzāk Viktoru Tātad, kā mēs visi zinam, tad tieši Viktors bija tas drausmīgais recedīvists, kas zvanījās apkārt pa stratēģiski svarīgām vietām un biedēja visus ar savu C4. . Es šito kautkur dzirdēju, ka viņš arī iespējams uzrāva gaisā tur kautkādu kafejnīcu, bet nu lai paliek, jo labu teroristu nevar nokert - gluži kā Bin Aladinu un Kadafi. Tātad Viktors nodibina pagrīdes Latvijas Universitāti Teroristiem (LUT) un ir pienācis tas laiks, kad pirmajiem topošajiem absolventiem jāraksta diplombdarbs par Viktora izvēlētu tēmu. Un tēma ir šāda: Kā jāspridzina Origo un Stacijas termināls, lai stacijas pulkstenis paliktu neskarts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Then i spleen, Write down a mirro, Smels my inside, Hurt just a litte. Spleen spleen, Swallow my pride Joke, then and let go! anjuks satiekaas tanks ar zapinju. tanks rec:" muahaha, tev sirds dirsa, sirds dirsa", zapinjsh atskatas:" ha, ko reec, gaili, pasham pimpis piere!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Dzejolis Melnā Asara Dzīve ir tik grūta, Life is so hard, Now you can stop whining And shut the fuck up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Opis seezh un nagus grauz, vecene uz kreesla snauzh . Suniits seetaa kuci drazh, gailis vistai knaabii baazh, kuilis gaidot saules staru, izdraazh cuucinju ar varu. Šis bij kādā 4. klasē, kā himna visi vislaik skaitīja Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Opis seezh un nagus grauz, vecene uz kreesla snauzh . Suniits seetaa kuci drazh, gailis vistai knaabii baazh, kuilis gaidot saules staru, izdraazh cuucinju ar varu. Šis bij kādā 4. klasē, kā himna visi vislaik skaitīja muahaha jaamiecaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 I can see what you see not vision milky then eyes rot When you turn they will be gone whispering their hidden song Then you see what cannot be Shadows move where light should be Out of darkness out of mind Cast down into the halls of the blind Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 šas izvilkšu vienu pantiņu no dzejoļa kuru sacerēju 10 vai 11 klasē. *izmeklējas pa visurieni* vo bļa nevaru atrast. Bet lieliski zinu ka man tā lapa un arī klade kaut kur bija. pff. Bija apmēram šitāds tas ko gribēju rakstīt: Kadru daļas priekšnieks Skrēja pa pieneņu lauku Un kārtības labad Viņš domāja domu jauku p.s. kad atradīšu sarakstīšu vairākus - man tur visi ruļevoji bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 uj bļ* gandrīz aizmirsu mans lielākais triumfs: kr4 kulta raidījums "Uzmini nu" apm. 1989-1991 gads. es esmu iesūtijis sekojošu mīklu: Liela ļaužu masa mazus papīrīšus kasa atbilde: kaut kāda tur loterija (neatceros vairs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ko tik tie cilveki neizdoma ^^ seku jums mikla tikai krievu valoda : "Летит и материтса но не птитца" Miniet velak pateiksu atbildi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now