Jump to content
GIGN Forum

Tagadeejies Erep Notikumi


RiSKS
 Share

Recommended Posts

Ja nu kaads vareetu pastaasti, kas tur iisti notiek? Shodien un arii tubaakajaa naakotnee. Cik saproti Ukrainji teemee uz Lietuvu un Krievi uz Latviju, un tiek meeginaats noblokjeet Ukrinju izeju uz Lietuvu? +cik saprotu punishers suudus sataisija krievus mums uzkuudoot virsuu? Pa iistam shitik daudz es sapratu pa pusstundu, ko intensiivi lasiiju rakstus( vispaar ar to jauno aviizhu formaatu gruuti kko atrast pagaidaam:) )

Un par battle modeli- tagad mazaa kauja nebeidzas peec noteikta laika, beet kad sasniedz to limitu(1800) un cik aatri vinsh pildaas, un pildiishanaas aatrums ir atkariigs no taaa par cik % paarsvars?

O ibitiit Zviedri uznesaas Krieviem virsuu, vispaar ja nu kaads te ieluukosies vareetu pateikt kaadi sastaavi alianceem utt :D Interesanti paskatiities

Edited by RiSKS
Link to comment
Share on other sites

tu esi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaads lohs vnk taaaaaaaaaaaaaaaaaaads, ka labpraat uzsleegtu filtru, kas atsleegtu tavus postus un forums paliktu par mata tiesu lasaamaaks!!

Es pajautāju, lai kāds te sakarīgi izstāsta, kas eRepublikā notiek, jo pats tur situācijā neorientējos. Vienīgais, ko saprotu ir šajā postā uzrakstītais un jaunumos uzrakstītais.

Tātad šeit lūdzu rakstīt tiem, kas kko var normāli pastāstīt.

Link to comment
Share on other sites

Nav īsti vecs, ja tā padomā(pēdējais ieraksts marta vidū), un tas tomēr ir Galvenais erepublikas topics, kas domāts VISAM par un ap Erepubliku. Un viņš nav nogrimis tik zemu tāpat vien, bet gan tāpēc, ka nevienu tas sūds neinteresē... Lohi tikai jaunus topikus taisa par to, kas visiem pohuj.

Edited by jancho
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...